Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
valóban. tudod milyen rohadt nehéz levagdosni onnan egy hálót?Petr írta:emberfeletti volt ma
Nekem is feltűnt ma ,hogy nem kötekedni ment előre hanem békíteni (meg is lepett egy kicsitpalesz77 írta:Nem a meccsről írnék most vele kapcsolatban, hozta a szokásos szintjét hál istennek, parádés szezonja volt, gratula neki, stbstb. Viszont fejben szerintem komoly szintet lépett idén, most a végén amikor Neymar fellobbantotta a kedélyeket, ő is ment oda "tisztogatni", de akkor sem kötekedett, hanem szétválasztani ment csak, mint amit Xavi is csinált - így ordítani se láttam még a Maestrot amúgy, majdnem féltem tőle-, plusz utána amikor Busit küldte el, az nagyon tetszett. Puyol csinálta ezt még vele anno, hogy pofázás közben kioktatta, hogy hagyja már abba, jó ezt látni, hogy most ő tesz ilyet. Az más kérdés, hogy Busi ilyenkor tök gyökér, és az istenért sem lehet leállítani, ezt igen utálom benne. CSK helyettesnek is inkább látnám ez után a szezon után Piquét, mint Busit..
Na mindegy, a lényeg, hogy örülök, hogy összekapta magát, Luchot már ezért is megérte volna kinevezni, eszméletlen nagy erősítés idén nekünk. Gracias az egész - eddigi - szezonért Piqué!
Ifjúkori kisiklás. Mint a heroin vagy prostik.Sanama írta:Azt nyilatkozta, hogy ha jovore visszaesne a teljesitmenye, es esetleg mennie kene, akkor visszavonul. Igen, 29 evesen, mert o mas csapat mezet magara nem huzza.
Mu..?
Miért rajta ment el a meccs? Benne volt a gólban, de nem csak ő egyedül. Matyi helyezkedését is elő lehetne venni például. Vagy ennyi erővel Bravo nyakába is lehetne varrni, mert egy ilyen lövést egy ifistának is kötelező védeni, azon kívül pedig sok védenivalója nem volt. Ráadásul pont akkor, amikor a Sevilla teljesen kipukkadni látszott.Stoichkov írta:ez a meccs elment rajta...
Dehogy ment el rajta, bárki bármikor adhat el egy labdát, ha ennyi képes eldönteni pontoknak a sorsát, akkor az azt jelenti, hogy kevesebb mint egy hajszálon függtek. És amiért így volt, na azon ment el a meccs. Kapj már a fejedhez.Stoichkov írta:ez a meccs elment rajta...
Az élet kegyetlen sajnos....Ma is az egyik legjobbunk volt, több parádés szerelés, jó zárások, higgadt játék erre a legrosszabb helyen eladja és ott is volt gól....Stoichkov írta:ez a meccs elment rajta...
A mentes is lehet interceptionhank1ee írta:Gondolom az "interceptions"-re gondolsz, az pedig nem kifejezetten szerelés, hanem inkább labdaszerzés/megelőzés. Ha nem arra gondoltál, javíts.Pavel írta:Ma is tökéletes meccset hozott le.
A végén figyeltétek, hogy mennyi mentése volt vagy kétszer is kiírták.
Gondolom az "interceptions"-re gondolsz, az pedig nem kifejezetten szerelés, hanem inkább labdaszerzés/megelőzés. Ha nem arra gondoltál, javíts.Pavel írta:Ma is tökéletes meccset hozott le.
A végén figyeltétek, hogy mennyi mentése volt vagy kétszer is kiírták.
Ez élőben is feltűnt, de szerintem véletlen volt. Mondjuk ettől még látványos.palesz77 írta:u.i.: 2:32-től az a Rakitic skill vajon full tudatos?Ha igen, akkor rohadt nagy mozdulat..