Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A rég rendszerben is lettek hülye eredmények. Viszont Pepe, Kroos, Ini hármas tényleg jó példa... a portugál tett annyit a BL és EB címert, mint CR, Kroos idén a Real legjobbja, Ini is remek volt (legkevésbé ő tehetett a spanyolok EB égéséről), Messi Suarez látványosabban teljesítettek, viszont a spanyol jóval stabilan teljesített. Csak itt jön hype faktor, ami ezek körül a játékosok körül nincs, ezért a közelében sem lesznek az Aranylabdának.A régi rendszerben lenne több kihívója, Pepe is, de még olvastam Kroos nevét is, ami szintén nem lenne hülyeség, tavasszal, ősszel, és az egész EB-n is olyan magas szintén játszott, ahogy nagyon kevesen, csak ő se túl látványos. De mondhatnám Init is, ő is oktatta az egész mezőnyt egész évben..
Azért azt nem ártana megemlíteni, hogy melyik játékos mit tett hozzá azokhoz a címekhez. És én azért még idesorolnám Suárezt is. Mert ő (is) ebben a naptári évben nem csak gólokban, de gólpasszokban is felülmúlta CR-t..Feast4 írta: A mai fociban két meghatározó játékos van!Ők nyernek minden címet.Az egyiknek van spanyol bajnokság szintjén két eredménye a másiknak nemzetközi szinten kettő.
Varatrix írta:Bsszus azért az eb előtt amikor a Portugálok még esélytelennek tűntek akkor azért ment az ész osztás hogy nyerje meg az eb-t és akkor megérdemli.
Ronaldo BL és Európa bajnok, van olyan hülye aki nem adná neki a lasztit.![]()
Ez már a legelborultabb Barcástól is sok.
Szerintem is erről van szó. Senki nem volt egyénileg olyan hű de kiemelkedő idén, Messi teljesítményét lehet Lajos tavaszi hajrája homályosítja el, de emiatt rá se lehet mondani, hogy egyeduralkodó volt - még csapaton belül se. Az utóbbi évek "leggyengébb" éve volt ez egyéni teljesítményekben szerintem, volt sok jó teljesítmény, mindenki mellett lehet érvelni, itt nyilván a Messi melletti érvek az erősebbek.recrea írta:Hogy szerintem ki? Nem tudom, tényleg nem tudom, senki nem játszott kiemelkedőt a szezonban, így az EB-BL kombó elég sokat nyom a latban, ahogy az eddigi legtöbb aranylabdánál.
Ebben az évben már újra a régi rendszerben, csak a France Football újságírói döntenek, nem? Én úgy tudom, hogy a FIFA kiszállt.LG írta: Igen, ha következetesek lennének, akkor most sem a címeket néznék, hanem az egyéni teljesítményt elsősorban.
Viszont Ronaldo kb. 10x akkora celeb, mint Sneijder volt, és a szavazókat szerintem erősen befolyásolni fogja, hogy a csapból is ő folyik.
Igen, ha következetesek lennének, akkor most sem a címeket néznék, hanem az egyéni teljesítményt elsősorban.MichaaBee írta:
Gondolom akkor Messi 2010-es bogyóját is visszamenőleg Sneijdernek adnád, nem? Ne legyünk már komolytalanok...
Ez most irónia?Varatrix írta:Bsszus azért az eb előtt amikor a Portugálok még esélytelennek tűntek akkor azért ment az ész osztás hogy nyerje meg az eb-t és akkor megérdemli.
Oké, és emellé tett le huzamosabb ideig kiemelkedő teljesítményt az évben? Mert ha jól emlékszem mindkét döntőben Flop volt (oké, az EB döntőn le kellett cserélni, de ha az nem az ő hibája, akkor pl. az se legyen Messi hibája, hogy Higuaín és Palacio képtelen 1v1-ben gólt lőni).Varatrix írta:
Pepe többet adott hozzá mindkét cím megnyeréséhez (BL, EB), mint a balerína.Varatrix írta:Bsszus azért az eb előtt amikor a Portugálok még esélytelennek tűntek akkor azért ment az ész osztás hogy nyerje meg az eb-t és akkor megérdemli.
Ennyi erővel a 2015-ös aranylabdát Messi helyett miért nem Douglas vagy Montoya nyerte, elvégre mindketten Bl győztesek, Spanyol bajnokok és Király kupa nyertesek voltak ?!Varatrix írta:Bsszus azért az eb előtt amikor a Portugálok még esélytelennek tűntek akkor azért ment az ész osztás hogy nyerje meg az eb-t és akkor megérdemli.
Ezen a két dolgon múlott neki a BL, EB, Aranylabda, igy meg nincs neki semmije (Persze ez igy túlzás, mert igy is pazar szezonja volt, és ahogy közhelyesen mondjuk az ezüst is szépen csillog. Az a durva, hogy sokszor hajszálokon múlik egy BL, EB, VB siker, a közvélemény mégis -szerintem helytelenül- óriási különbséget tesz arany és ezüst között.recrea írta:Nem is kell mögé a nevető jel, mert ez valóban így van, és mégcsak nem is kedvelem a franciát. Ahogy a Real meg a portugálok megnyerték a BL-EB-t, úgy megnyerhettte volna a Tico és a francia válogatott. Akkor pedig egyértelmű, h az ő éve lett volna. Csakhogy az életben nincs ha.Bob_Marley írta:Kapufa és tizin múlt és csont nélkül szórnám Grizinek.![]()
És Ronaldo vitte a hátán őket? Mert sokan úgy állítják be, most kb. te is. Ennyi erővel Pepe is megkaphatná, annyit ő is tett a sikerekhez.Bsszus azért az eb előtt amikor a Portugálok még esélytelennek tűntek akkor azért ment az ész osztás hogy nyerje meg az eb-t és akkor megérdemli.
Ronaldo BL és Európa bajnok, van olyan hülye aki nem adná neki a lasztit.
Ez már a legelborultabb Barcástól is sok
Varatrix írta:Bsszus azért az eb előtt amikor a Portugálok még esélytelennek tűntek akkor azért ment az ész osztás hogy nyerje meg az eb-t és akkor megérdemli.
Aztán nehogy ebben az évben méggázabb teljesítménnyel nyerje meg úgy hogy a csapat megnyer neki pár trófeátFeast4 írta:Pont ezért fogja megkapni.Egy nagy karrier egyfajta mementója lesz.Többet már nem hiszem hogy képes lenne nyerni.Ez lesz a vége.Rivaldo11 írta: Ronaldo rohamtempóban megy kifelé, és ugyan biztosan lesznek még jó időszakai, nálam már a top 3-ban sincs benne...
Nem is kell mögé a nevető jel, mert ez valóban így van, és mégcsak nem is kedvelem a franciát. Ahogy a Real meg a portugálok megnyerték a BL-EB-t, úgy megnyerhettte volna a Tico és a francia válogatott. Akkor pedig egyértelmű, h az ő éve lett volna. Csakhogy az életben nincs ha.Bob_Marley írta:Kapufa és tizin múlt és csont nélkül szórnám Grizinek.![]()
Pont ezért fogja megkapni.Egy nagy karrier egyfajta mementója lesz.Többet már nem hiszem hogy képes lenne nyerni.Ez lesz a vége.Rivaldo11 írta: Ronaldo rohamtempóban megy kifelé, és ugyan biztosan lesznek még jó időszakai, nálam már a top 3-ban sincs benne...
Nyilván, de az előző éveknél sem mindig a BL, EB/VB voltak legfontosabb tényezők.így az EB-BL kombó elég sokat nyom a latban, ahogy az eddigi legtöbb aranylabdánál.
Én is így látom, egyértelműen megkoronázott egy nagyon szép karriert az EB győzelemmel. Sztem utolsó esélye aranylabdát nyerni, de úgyis mondhatom, h utoljára fogja megnyerni.Feast4 írta:Ugyanezt mondtam valamelyik nap.Senkinek nem volt valami kiemelkedő felejthetetlen éve.Innentől ha objektíven nézzük szerintem sem Messi éve.Tény nem is CR volt a szezonban a legjobb, de a hype meg a BL Európa Bajnok cím felé dönti a mérleget.recrea írta:Hogy szerintem ki? Nem tudom, tényleg nem tudom, senki nem játszott kiemelkedőt a szezonban, így az EB-BL kombó elég sokat nyom a latban, ahogy az eddigi legtöbb aranylabdánál.
Ugyanezt mondtam valamelyik nap.Senkinek nem volt valami kiemelkedő felejthetetlen éve.Innentől ha objektíven nézzük szerintem sem Messi éve.Tény nem is CR volt a szezonban a legjobb, de a hype meg a BL Európa Bajnok cím felé dönti a mérleget.recrea írta:Hogy szerintem ki? Nem tudom, tényleg nem tudom, senki nem játszott kiemelkedőt a szezonban, így az EB-BL kombó elég sokat nyom a latban, ahogy az eddigi legtöbb aranylabdánál.