Messithebest írta:Bob_Marley írta:
Miami-Celtics 2:4
Mért becsülöd le a Miamit? Szerintem ha ti mentek tovább, max egy Game 7 árán.... de ugyanezt mondom a mi esetünkben is. Szóval szerintem mindenképp lesz egy Game 7, és ott fejben dől el majd, hogy ki bírja idegekkel, ez pedig remélem hogy a Miami lesz..... De ha tovább megyünk, nagy esélyünk lehet a döntőre, mert a Bulls nagyon 1 személytől függő csapat, ha neki nem megy, az egész csapat tré.... szóval én azt mondom, ha kiverjük a Szeltikszet, nagy esélyünk van a döntőre! LETS GO HEAT!
Félre értés ne essék, én nem becsülöm le a Miami-t, leírtam a párharcról a véleményemet, a matchupokat már többször, én így gondolom, hogy 4:2vel továbbmegyünk!Mi egész évben erre a párharcra készültünk, tudtuk, hogy a Heat testén vezet az út, s most van az utolsó esélyük az öregeknek!Hála a jó Istennek 5en játsszák ezt a szép játékot, s a 2 nagyágyút már nem egyszer megfogtuk csapatban jobbak vagyunk!És miért gondolom, hogy nem lesz 7ik meccs?Mert a Garden mindig is az egyik legnagyobb oroszlánbarlang volt, s idegenben mindig is jók voltunk!Persze, hogy speciális a párharc, s nem fogja mindenki hozni a hazai meccseit, de ez a pályahátrány lehet előny, mert a Heatnek kell idegeskedni, mi meg dörzsölten játszhatunk!Bármi megtörténhet a párharc előtt azt mondom, hogy 4:2 ide, aztán lehet 4:0 oda is!
Védekezés, Rondo, több opció támadásban, edző, Garden, Celtics pride, rutin, papíron hosszabb pad szemben 2 szupersztár, hype
Szoros csaták lesznek, azokat meg imádjuk, mert hát ha úgy alakul, hogy miénk az utolsó támadás, ott lesz kijátszott támadás üres dobóhelyzetnre!
Mégegyszer nem becsülöm le a Miami-t én így gondolom, hozzáteszem, ha úgy alakulna, hogy döntős megint a Lakers s mi, akkor úgy érzem megint a sárgák örülnének!
szerk: s ha Game 7 lenne abban 123456%ban biztos vagyok, hogy 7ik meccsen kikapunk, Miamiban, mindent az égvilágon fújni fognak Jamesnek, s ott fog lenni a büntetőnél 40szer!Ahogy Bryanték is szépen dobálhatták a büntiket tavaly a nagy döntő 7ik meccsén!Ez íratlan szabály, sajnos vannak starcallingok, s ezért is fontos a pályaelőny!
szerk 2:
Elnézést ha lekezelőnek tűntem, rengeteget beszéltünk már a Heat-C's lehetséges párharcól, így is hosszú lett, s nem akartam hosszasan kivesézni, lényeg győzzön a jobbik!