Na, vagyok újra, hosszú, fárasztó napom volt.
Mai eredmények, hírek a kupával kapcsolatban: már megvan a 8 csapat, ezen kívül van még jó néhány érdeklődő, azt hiszem jó eséllyel indulunk neki a 16 csapatos, két csoportos kupának.
Pontosítottam a szabályzatot, azon belül a jelentkezést, s a mérkőzések rendszerét. Nem kell aggódnotok, a jelentkezés nem érinti a már hivatalos részvevőket, azok számára dolgoztam rajta, akik most kezdenek érdeklődni, s így könnyebben megérthető a jelentkezés menete, mivolta. A mérkőzések rendszerét csak pontosítottam, apró változások, de nagyon hasznosak.
Sajnos nem volt időm ma az extrák menüre sem, igyekszem. Idő még van, kezd letisztulni a szabályzat, rövid időn belül elnyeri a végleges formáját. Addig Kamaj, és Diego10, szervező feladatkörötökre hivatkozva arra kérnélek, hogy olvassátok át alaposan a szabályzatot, s mielőbb küldjétek el a véleményeteket róla: összességében milyen, mi ami nem érthető, nem pontos, amin változtatnátok, stb. Köszönöm fiúk!
Aki még szeretne jelentkezni, az itt tudhat meg mindent a Hattrick Joan Gamper Kupáról:
http://www.fociportal.eoldal.hu/oldal/j ... a_nyitolap
MessiFan, ment egy PÜ, olvasd el! Egyébként tartsd meg nyugodtan a csatárt. Keresek mást, az más kérdés, hogy így veszteségem lesz, mindegy.
Kamaj, Diego10: bocsi fiúk, egyszerűen nem volt időm ma, igaz de. még lett volna alkalmam rá, nem tettem meg, de holnap már tényleg elküldöm, mégegyszer bocs.
Kamaj: alaposabban átnéztem az akadémiám, s nagyon bíztató dolgokra lettem figyelmes.
Két játékosom van, aki nagy jövő előtt áll, egyelőre nem hozom fel őket a nagycsapatba. Az egyik csatár, 5 csillag felett teljesít, s gólszerzése rövid időn belül jó-re emelkedhet edzéssel, jelenleg megfelelő szinten van.
A másik egy középpályás, aki megfeleő játékszervezéssel bír most, azonban rövid időn belül remek szintre léphet, kettejük nagy lehetőség számomra.