Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel együtt megérdemlek egy sört?Szandi írta:OKéssss, ezzel már jó, köszi
Próbáld ki hogy nem dupla klikk megnyitásra,hanem jobb egérgombSzandi írta:Hát letöltöttem, mint ahogy gondolom mindenki apple.comról. Mindig így volt, csak most új vincseszter és érted.Eléggé fontos azért.
Háttemeg?Szandi írta:Itunes.
És mi lenne ami nem akar települni?Szandi írta: Az micsoda, hogy vmit akarok telepíteni és ilyet ír ki, h nem win32 alkalmazás. És így nem is telepíti. Miért?
ő az akit nem kell sajnálni ismerem nem fog siránkozni inkább valami majd kieszel...socio66 írta:Persze,ezért is beszéltem le én is a dologról..ozsimiki írta:
Lehet olyan, akkor is, rengeteg olyan dolog kárba veszhet, amit nem lehet pótolni, főleg fényképekre gondolok, de bármi más is lehet. ez már szntem több mint egy haveri szivatás.
Persze,ezért is beszéltem le én is a dologról..ozsimiki írta:
Lehet olyan, akkor is, rengeteg olyan dolog kárba veszhet, amit nem lehet pótolni, főleg fényképekre gondolok, de bármi más is lehet. ez már szntem több mint egy haveri szivatás.
Lehet olyan, akkor is, rengeteg olyan dolog kárba veszhet, amit nem lehet pótolni, főleg fényképekre gondolok, de bármi más is lehet. ez már szntem több mint egy haveri szivatás.socio66 írta:Ez egy ilyen ki tudja a másikat jobban megszivatni verseny?ultrasur írta:há tnemtom még két napig jegelem aztán ha gáz van akkor előjövök ezzel a húzással...majd 1-2 linket nagyon megköszönnék...
Ez egy ilyen ki tudja a másikat jobban megszivatni verseny?ultrasur írta:há tnemtom még két napig jegelem aztán ha gáz van akkor előjövök ezzel a húzással...majd 1-2 linket nagyon megköszönnék...
Azért ez elég durva,nem biztos hogy ennyit nem ér a dolog. Nem?ultrasur írta: mert benne vagyunk egy kis vitában/játékban és csak ezzel a lépésel kerekedthetnék felé....
konkrétan a legjobb haveromnak...socio66 írta:Kinek akarsz már ilyen örömet okozni?ultrasur írta:Nem tud valaki egy ujjan számitógépes virust amir rárakok egy Cd-re és a másik gép amire felrakjék nem nagyon de péppé megy?
OFF: fontos mert jo lenne...![]()
![]()
Elég ha küldesz neki egy jó kis jegyzettömbös szivatást...ultrasur írta:Nem tud valaki egy ujjan számitógépes virust amir rárakok egy Cd-re és a másik gép amire felrakjék nem nagyon de péppé megy?
Kinek akarsz már ilyen örömet okozni?ultrasur írta:Nem tud valaki egy ujjan számitógépes virust amir rárakok egy Cd-re és a másik gép amire felrakjék nem nagyon de péppé megy?