2012.04.14. 01:22:51
áthozom ide a véleményem az igazolások topikból.
érdemes amúgy ezt a whoscored statisztikai oldalt nézni tényleg, én is beakartam már írni, hogy konkrétan thiago az első nálunk labdabiztosságban. lehet azért nem tűnik fel, mert ő elég feltűnően szokott labdákat veszteni, mint az első szezonjában busquets. megpróbál egy cselt, nem jön be, aztán jön a kontra. pedig tényleg csak úgy folynak át a lábán a labdák.
ami még szemmel látható vele kapcsolatban, hogy mennyire agresszív, mennyit védekezik, pedig elvileg ő ilyen művész alkat lenne. nála több szerelést meccsenként csak mascherano, alves és busquets mutat be. ez azért sokatmondó. plusz átadásokat is csak busquets fülel le többet a középpályások közül. ez biztos visszarántja valamennyivel a kreatív teljesítményét, de ez nem is baj, ő egyelőre harcoljon minden játékpercért.
amúgy szerintem ha egy olyan csapatban játszana, ahol ő lenne az első számú irányító és nem kellene védekeznie biztos jobban villogna meccsről meccsre. csak azt kellene csinálnia amihez a legjobban ért. cselezgetnie, kényszerítőznie és adni a nagyobbnál nagyobb labdákat.