USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.04.16. 20:39:54

Slither írta:Félidőben 55-51 a Pacersnek, és megérdemeltem vezetnek. Sajnos nem fogják bírni ez a tempót, és a 2. félidőre a Bulls védelem megfojtja majd a játékukat. :x
Nagyon jól tartja a tempót az Indiana. Én a Bullsnak drukkolok mert nagyon szimpatikusak. Nagyon tetszik a meccs. Rose 18 pontnál jár bár nem dob most túl jól. 4 hármasból 0 ment be. Noah egy állat :D

Szerk: Ááá piszkosul jó meccs :D
Derrick túlvállalja magát. Ez a gyors adok-kapok nagyon tetszik :D
Szerk2: Rose 6-ból 0 hármas
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2011.04.16. 20:20:23

Slither írta: Nem a legjobb minőség, de legalább szakadás-mentesen megy: http://nba-legends3.blogspot.com/

Félidőben 55-51 a Pacersnek, és megérdemeltem vezetnek. Sajnos nem fogják bírni ez a tempót, és a 2. félidőre a Bulls védelem megfojtja majd a játékukat. :x
Köszi szépen! Kíváncsi vagyok, hogy az Indiana meglepi e a Bullst. Mindenesetre érdekesebb lenne ez a párharc, ha most behúzná az 1. meccset a Pacers...
Messithebest
Director del Fútbol

2011.04.16. 20:16:10

Slither írta:Senki sem nézi a nyitó mérkőzést rajtam kívül?

Félidőhöz közeledve az Indiana vezet, egyenlőre nem túl jó a Bulls.
Én is nézem, de Barca-Real előtt sokakat nem érdekel :D De még ha hozza is a game 1-et a Pacers, szerintem a Bulls lazán tovább megy....
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2011.04.16. 20:15:14

P.U.Y.O.L. írta:

Én nézném...
Tudsz adni egy jól működő Streamet?
Nem a legjobb minőség, de legalább szakadás-mentesen megy: http://nba-legends3.blogspot.com/

Félidőben 55-51 a Pacersnek, és megérdemeltem vezetnek. Sajnos nem fogják bírni ez a tempót, és a 2. félidőre a Bulls védelem megfojtja majd a játékukat. :x
Tocy
Director del Fútbol

2011.04.16. 20:08:52

Nézem, és nekem nagy meglepetés. Ez tűnt a legsimább 4-0-nak, és az első meccsen rögtön szorongatja a Pacers a ligaelsőt.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2011.04.16. 20:08:36

Én nézném...
Tudsz adni egy jól működő Streamet?
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2011.04.16. 20:07:04

Senki sem nézi a nyitó mérkőzést rajtam kívül?

Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.15. 15:41:12

Game90 írta:Kelet:
http://nba.blog.nepsport.hu/archives/20 ... focsoport/

Nyugat:

Olvassátok, érdemes :wink: Tetszik, hogy össze vannak hasonlítva a játékosok és a cserepadok is.
Nagyon ígényes, s színvonalas a mennyei játszótér blogja!
És megnyugtat, hogy nem csak én vagyok olyan "elme zavarodott", hogy a Mavs-t 4:2-vel leléptetném a Portlanddel szemben!
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.04.15. 15:28:15

Kelet:

Nyugat:

Olvassátok, érdemes :wink: Tetszik, hogy össze vannak hasonlítva a játékosok és a cserepadok is.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.04.15. 14:44:41

Bradley eddig miért játszott ilyen keveset? Szerintem jobb mint Arroyo. Inkább őt játszatnám. Gyors, ügyes és ami a legfontosabb, hogy látszik rajta, hogy akar.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.14. 18:56:53

Game90 szinte ugyanaz az elképzelés, én szerintem mondjuk a Dallas megint kiég, de a többi ugyanaz!NO nem tudom elképzelni meccset fogna, a többi párharcban is papírformát ígér!És most kapaszkodjon mindenki, én rólunk is el tudom képzelni söprünk, bár Lee bácsi megérdemelné, hogy láthassa kedvenceit győzni, de KG-k nem adják meg ezt az örömöt :mrgreen:
Optimizmusra fel :lol:
fcbarca0827 jóslata kifejezetten szimpatikus, én most aláírom, hogy így legyen :lol:
Hogy ne felejtse senki miről szól a szezon:
ITS ALL ABOUT 18

Celtics-Knicks promo
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.04.14. 17:35:45

Mérhetetlenül büszke vagyok a Bostonra még akkor is, ha tét nélkül álltak fel. Full cserepaddal, szinte mindenki 10 pont felé jutott. Most töltöm le a meccset mert kíváncsi vagyok.
Bradley-t nagyon régen láttam játszani 3 percnél tovább :D
PCsabi
aka Game90

2011.04.14. 17:21:16

A Bulls elsősége óriási teljesítmény! :shock: Gondoltam, hogy jobbak lesznek, mint tavaly, Keleten kb. a 3-4. helyre vártam őket, de jóval túlszárnyalták az elvárásaimat.

És akkor jövök a tippjeimmel, röviden, egyelőre csak az első körrel:

Kelet:
1. Bulls - Pacers: a ligaelső a negatív mérleggel rájátszásba jutó ellenféllel szemben. Nem kérdés, sima lesz. 4-0.
2. Magic - Hawks: már tavaly is unalmas párosítás volt. Howard és a tripladobók legyűrik a sótlan Sólymokat. Atlantának max. akkor van esélye meccset nyerni, ha Crawford, Johnson és Smith állatkodik. 4-1.
3. Heat - 76ers: nem tudom elképzelni azt a meccset, ahol a Philly meccset tudna nyerni a Miami ellen. A Trió bedarálja a Lou Williams nélküli Sixerst. 4-0.
4. Celtics - Knicks: az egyik legérdekesebb összecsapásnak ígérkezik. De azt ne felejtsük el, hogy a Boston mind a négy meccsét megnyerte ebben a szezonban a NY ellen, igaz, abból 2 szoros volt, 1-nek pedig már nem volt tétje. 4-2.

Nyugat:
1. Spurs - Grizzlies: Memphisnek jobban feküdt volna a Mavs. Gay nélkül viszont nem lesz esélyük az öregek ellen, de azért szerintem megszerzik történelmük első playoff győzelmét. 4-1.
2. Thunder - Nuggets: én ezt a párharcot várom a legjobban, itt bármi megtörténhet. Az Oklamoha nagyon erős Duranttel és Westbrookkal, a másik oldalon viszont ott van az NBA egyik legmélyebb kerete, egy problémájuk van, hogy nincs igazi vezérük. 4-3.
3. Lakers - Hornets: jó hír a Lakersnek, hogy Bynum sérülése nem súlyos, Hornetsből viszont hiányozni fog a 2. legjobb játékos, David West. CP3 őrzését szerintem nem bízzák a Fisher/Blake duóra, Kobe fogja majd őt. New Orleans-ből hiányzik egy kis plusz, hogy megszorongassák a Lakerst. 4-1.
4. Mavs - Blazers: Dallas végre nem hozza szégyenbe Cubant, ha nehezen is, de továbbjutnak. Egy 100%-os Roy-jal felálló Portland ellen azért más lenne. 4-3.

Szóval szerintem mindenhol az esélyesebbnek vélt csapat fog továbbjutni. Bár a Celtics és a Spurs esetében nyugodtan rámcáfolhatnak :twisted:
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.04.14. 14:56:02

fcbarca0827 írta:
Döntő:
LA Lakers 3-4 Boston Celtics

Hajrá Lakers!

Holnap 17:00-tól NBA - Kezdődik a rájátszás! a Sport1-en.
Fordított eredménnyel kiegyeznék idén is:)

Bár szívesebben néznék meg egy Lakers-Chicago-t,vagy Lakers-Miamit.
De szerintem is sajnos a Boston rutinja kijön a PO-ban.

GO LAKERS!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.04.14. 14:43:48

Bob_Marley írta:Na tegnap Celtics - Knicks 112:102
Melo, Billups pihent, nálunk a kezdő ötös, +West,Shaq!
Rondoék elröhögtek a padon, de hétfő hajnalban már vérre megy minden! :lol:

Már megvan a Playoff promo:http://www.youtube.com/watch?v=cSr1715v ... r_embedded
Viszont sajnos vannak rossz hírek is:
Nincsenek jó hírek a lockouttal kapcsolatban sem. A liga ugyanis lemondta a Las Vegasban rendezendő nyári ligás tornát. Ez minden évben az egyik legnagyobb nyári esemény, a frissen draftoltak, első és másodévesek szokták összemérni erejüket és megmutatni az edzőknek, miért kellene őket leigazolni vagy éppen több játékpercet szánni nekik a rotációban. Emellett az NBA egy csapatot sem küldött még Európába edzőtáborba és egyetlen előszezon meccset sem kötöttek le az öreg kontinensre. Minden jel arra mutat, hogy ha lesz is szezon, később fog elindulni és rövidített lesz. HA lesz...

És egy kis ellentmondás :lol:

Tom Thibodeau érdekes nyilatkozatot tett. Szerinte jók a Knicks esélyei a Celtics ellen, mert a legtöbb PO meccsen azt kell elérnie a csapatoknak, hogy a három legjobb pontszerzőjük jobb helyzetekből dobhassanak, mint a túloldal három legjobbja. Thibodeau szerint a Knicks nagyon magas szinten játszik, van három kimagasló játékosuk és ha szoros lesz a végjáték, akkor jó esélyeik vannak. Az év edzője díjra is esélyes tréner szerint a védekezésük is javult, sokkal önzetlenebbek és veszélyesek lesznek bárkire.

Közben a statisztika mutatja 672 percet töltött egyszerre a pályán Billups-Melo-STAT, s mindössze 3 ponttal dobtak többet mint aktuális ellenfelük, persze megtáltosodhatnak, de az alapszakasz legjobb védelme lesz a NY-kal szemben!
És 8-29et produkált a Knicks ha gyengébben dobott mint 45 %, s ha kevesebb mint 10 tripla ment be akkor 13-32 volt a mérlegük, persze más lesz minden, de érdekes statisztikák, mindenesetre :lol:

szerk: OFF:Kalap te nem véletlenül zsiveragabor néven "futsz" máshol is?
Már nagyon várom én is, rá vagyok hangolódva, talán jobban, mint a futball eseményekre :) Bizakodó vagyok, tavaly kevésbé voltam példának okáért....
Nem futok zsiveragaborként sehol, más fórumon nem is igazán vagyok és mindenhol vállalom a nevem, vagy legalább részben, mint itt a Kalap. Teljes álnevet, ami ne tartalmazná a nevem valamilyen részét, nem használok.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.14. 14:03:40

http://www.youtube.com/watch?v=3H0cJjdx ... dded#at=48
Jaja holnap beharangozó, s szombaton meg már kezdődik a nagy üzem!Chicago Indiana magyar idő szerint 19 óra!Majd 21:30 Heat-Sixers

szerk: és respect mindenkinek aki elolvasta azt a jó hosszút :lol:
Off: egy másik oldalon egy szerkesztő (zsiveragabor), akinek szintén szépen megfogalmazott, gondos logikai menetet követő tartalmas hsz-i, illetve írásai vannak!És Gábor-Gábor, újságírás -blogírás, Celtics szurkoló, s Kalap úr is, sok hasonlóságot véltem felfedezni, de kapufa :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.04.14. 14:55:19-kor.
Kép
Kép
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.04.14. 13:26:23

Messithebest írta:Mavericks-Hornets 4-1 :arrow: Mavericks
Lakers-Trail Blazers 4-2 :arrow: Lakers
Tudtam, hogy elsieted a tippelést. Mavericks - Blazers és Lakers - Hornets lesz.

Bob! Én is elolvastam. :mrgreen:

Az én tippjeim:

Kelet:
Chicago Bulls 4–1 Indiana Pacers
Orlando Magic 4–2 Atlanta Hawks
Boston Celtics 4–2 New York Knicks
Miami Heat 4–0 Philadelphia 76ers

Chicago Bulls 3-4 Orlando Magic
Miami Heat 3-4 Boston Celtics

Boston Celtics 4-2 Orlando Magic

Nyugat:
SA Spurs 4-1 Memphis Grizzlies
OC Thunder 4-2 Denver Nuggets
LA Lakers 4-0 NO Hornets
Dallas Mavericks 4-2 Portland Trail Blazers

SA Spurs 3-4 OC Thunder
LA Lakers 4-1 Dallas Mavericks

LA Lakers 4-2 OC Thunder

Döntő:
LA Lakers 3-4 Boston Celtics

Hajrá Lakers!

Holnap 17:00-tól NBA - Kezdődik a rájátszás! a Sport1-en.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2011.04.14. 14:07:57-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.14. 09:02:56

Na tegnap Celtics - Knicks 112:102
Melo, Billups pihent, nálunk a kezdő ötös, +West,Shaq!
Rondoék elröhögtek a padon, de hétfő hajnalban már vérre megy minden! :lol:

Már megvan a Playoff promo:http://www.youtube.com/watch?v=cSr1715v ... r_embedded
Viszont sajnos vannak rossz hírek is:
Nincsenek jó hírek a lockouttal kapcsolatban sem. A liga ugyanis lemondta a Las Vegasban rendezendő nyári ligás tornát. Ez minden évben az egyik legnagyobb nyári esemény, a frissen draftoltak, első és másodévesek szokták összemérni erejüket és megmutatni az edzőknek, miért kellene őket leigazolni vagy éppen több játékpercet szánni nekik a rotációban. Emellett az NBA egy csapatot sem küldött még Európába edzőtáborba és egyetlen előszezon meccset sem kötöttek le az öreg kontinensre. Minden jel arra mutat, hogy ha lesz is szezon, később fog elindulni és rövidített lesz. HA lesz...

És egy kis ellentmondás :lol:

Tom Thibodeau érdekes nyilatkozatot tett. Szerinte jók a Knicks esélyei a Celtics ellen, mert a legtöbb PO meccsen azt kell elérnie a csapatoknak, hogy a három legjobb pontszerzőjük jobb helyzetekből dobhassanak, mint a túloldal három legjobbja. Thibodeau szerint a Knicks nagyon magas szinten játszik, van három kimagasló játékosuk és ha szoros lesz a végjáték, akkor jó esélyeik vannak. Az év edzője díjra is esélyes tréner szerint a védekezésük is javult, sokkal önzetlenebbek és veszélyesek lesznek bárkire.

Közben a statisztika mutatja 672 percet töltött egyszerre a pályán Billups-Melo-STAT, s mindössze 3 ponttal dobtak többet mint aktuális ellenfelük, persze megtáltosodhatnak, de az alapszakasz legjobb védelme lesz a NY-kal szemben!
És 8-29et produkált a Knicks ha gyengébben dobott mint 45 %, s ha kevesebb mint 10 tripla ment be akkor 13-32 volt a mérlegük, persze más lesz minden, de érdekes statisztikák, mindenesetre :lol:

szerk: OFF:Kalap te nem véletlenül zsiveragabor néven "futsz" máshol is?
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.04.14. 06:51:36

messideco írta:És ismét bodottá :D

A Miami nyert egy tét nélküli meccsen a Toronto Raptors ellen 97-79-re :)
Nagyon úgy néz ki, hogy a Philadelphia Sixers ellen lesz a p.o. első felvonása :) És szombaton kezdődik ez is :)
Igen, még pedig 21:30tól! Nagyon remélem, hogy nem lesz szükség sok meccsre a bejutáshoz, ha igen akkor talán már a kövi körben kieshetünk a Celtics ellen. Meglátjuk. Mindenesetre: Szombat 21:30 Miami Heat - Philadelphia 76ers 1. meccs! HAJRÁ HEAT! :D
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
messideco
Presidente del Barça

2011.04.14. 05:33:25

És ismét bodottá :D

A Miami nyert egy tét nélküli meccsen a Toronto Raptors ellen 97-79-re :)
Nagyon úgy néz ki, hogy a Philadelphia Sixers ellen lesz a p.o. első felvonása :) És szombaton kezdődik ez is :)

A Detroit Red Wings megnyerte a playoff első felvonását a Phoenix Coyotes ellen 4-2-re :)
Folytatás szombaton.

Egyéb eredmények: Chicago-Vancouver 0-2
Nashville-Annaheim 1-0 (még tartanak)

Tampa Bay- Pinguins 0-3
Rangers-Washington 1-2

Jó szombatnak nézek elébe: Románia-Bulgária div.2 vb
El Classico
Heat-Sixers
Detroit- Phoenix :)

Mind a négy meccsen győzelmet várok az általam szorított csapatoktól :)
Kép
"And my heart will leave you never."
PCsabi
aka Game90

2011.04.13. 23:27:46

Bob, én is elolvastam :wink: Én majd holnap tippelek, amikor már végleges lesz, hogy ki hányadik helyen végzett.

Boston drukkerek, ezt inkább ne nézzétek meg :P :
http://www.youtube.com/watch?v=VFQEzyaVGIw

Lakers-fanoknak:
Bynum officially has bone bruise, expected to play this weekend. Injury not deemed serious after MRI exam.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.04.13. 17:36:14

Huhh így egy kis játszás után elolvastam :D
Maximálisan egyetértek mindenben, főleg a Bostonos résznél.
Sixers szerintem meg fogja szorongatni majd 2-3 meccsen a Heatet de a Heat fogja tovább bírni idegekkel.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.13. 11:27:43

Megpróbálkozok én is egy tippel, de sokat dönt a sérülés, meg ki hány meccset nyom le stb :lol:

Nyugat
Spurs-Grizzlies 4-1 :arrow: Spurs

Szimpatikus csapat a Memphis TA miatt szurkolok is neki, mindig fáj a szívem mikor rá gondolok elment, + Powe is ott van, de nem látok túl sok esélyt nekik, Magas poszton lehet esélyük, de nem tudom a kis Gasol mennyire érett meg erre a feladatra!Randolphtól extra kell, s Conley-ra is kíváncsi vagyok, mert ez már azért a PO, s vannak jó meccsei, de nagy buktái is, Mayo dettó, rutin, PO tapasztalat. csapat, jó védekezés minden Spurst mondat, ez ellen nehéz küzdeni!

Thunder-Nuggets 4-2 :arrow: Thunder

Az egyik legjobban várt meccs, védekezésre nem nagyon lehet számítani (bár Perkkel, Ibakaban benne van, s a túloldalt is össze tud állni a defense ha nagyon kell, s fejlődött is ebben a Nuggets)!Nene-vel nem tudom most mi van, mennyire sérült, nagy palánk csata lesz Perkinssel!Westbrook szerintem „megeszi” Lawson, Felton párost, itt is sokat számít hiába 2 nagyon jó kis irányító van Denverben akik közel ugyanannyit játszanak, rutin az hiányzik!Gallinarinak, vagy Chandlernek nehéz dolga lesz Duranttel, de nagyon jó kis párharc!Nagyon nehezen tudok jósolni, talán a Thunder a rutin miatt, + KD35 de itt tényleg akár 7 meccs is lehet, de szerintem 4-2vel behúzza a Thunder!

Lakers-Hornets 4-0 :arrow: Lakers
Lakers az Lakers, totál mindegy hogy kerülnek be mindig esélyes!
Ha így marad, s nem tud a NO helyezkedni, akkor ez söprés gyanús, Bynum-Gasolra senki nincsen, West sérülése megpecsételte a NO sorsát! Bynum gyakorlatilag dobálgathatja a tégláit, minden oda fog esni a 2 torony kezébe, CP3 egyedül kevés!Kíváncsi vagyok a 3 B-re (Brown-Barnes-Blake), nagyon fogadkoznak, hogy a PO-ra jó lesz a LA pad, ha tényleg odateszik magukat, retteghet mindenki, s ami hiányzik „csak” a játékukból egy masszív jó átlagot hozó pad!

Mavs-Trail Blazers 2-4 :arrow: Blazers

Meglepetés szagot érzek, ha ez összejönne ez a párosítás, persze a Portland se bánná, mert ők is a small ball játékukkal halálra vannak ítélve a Lakers ellen, s még visszacsúszhat a LA-i gárda 3iknak!Úgy érzem a „szokásos” Dalas buktát várhatjuk!Itt is nagyon kemény jó meccseket várok!Engem jobban is vonz picikét ez a párharc ha összejönne, mert itt lenne védekezés, s igazi gladiátorharc, s nem csak pontzuhatag, s dobálósdi (Thunder-Nuggets)!

Kelet
Bulls-Pacers 4-1 :arrow: Bulls

Nem érzek meglepetést, szerintem nagy kínok árán fog tudni meccset fogni a Pacers, Granger talán végre vezér lesz, s szépen tudnak búcsúzni!

Magic-Hawks 4-0 :arrow: Magic

Atlanta nekem nagyon sótlan, talán egyet foghatnak otthon, de benne lesz még talán 1-2 fejben a tavalyi Orlando-i „mészárlás”, s Howard mindig parádézik Horford ellen, s ha megint sülnek a triplák is nincs esélye a Hawks-nak!Ráadásul borzalmas gyengén is tudnak támadni, lassan, körülményesen….Magic egy ideje be van betonozva a 4ik helyre készülhetnek a PO-ra, Nelsonon sok múlik, ha működik jól a Pick&Roll Howarddal tényleg nem látok esélyt!

Heat-Sixers 4-1 :arrow: Heat

Lendületben a király és udvari bolondokból álló rezidenciája :lol:
Lou lesz vagy nem lesz ez itt a kérdés, sok plusszt hoz a padról, s a Sixers pad félelmetes, Collins szépen összerakta őket, de nagy falat a Miami még, de a jövő csapata a Sixersé, meglássuk lehet ez kemény párharc is, de a Miami persze esélyes, s be is fogja húzni!

Celtics-Knicks 4-1 :arrow: Celtics

Na és akkor mi :lol:
Sokat olvasgattam elemzéseket a párharcunkról, s sok igazságot látok benne a NYK-nak nem mi vagyunk az ideális ellenfél, picit gödörben a Boston ez tény, de a PO az PO Melo azonkívül, hogy egy shooter védekezés -2 Billups öreg, ha Rondo feljavul nem tudja már vele tartani a tempót, PP általában kigyilkolja a New Yorkot, s mint már írtam első meccs iszonyat fontos lesz, ez a csapat képes egyik napról a másikra a szebbik arcát mutatni (olykor a csúnyábbikat is sajnos :lol: )
Padja nincs a Knicksnek, s STAT eddig a PO-ban rendre becsokizva játszott, Garnett pedig tudjuk milyen ha megérzi a vérszagot!Lehet persze kemény párharc, s a felhajtás hatalmas lesz, de jobb csapatként a Boston ez azért vitathatatlan, s a PO-ra feljavul mindig a pattanózásunk is, s lesz Shaq is ha minden igaz, bizakodó vagyok, pedig pár napja letargikus volt a helyzet, de a Celtics az Celtics, öregrókák nem fogják engedni, hogy csalódástkeltően kiessenek a NY ellen!

Szombaton kezdődik minden, első meccsek sok párharcot befolyásolhatnak, ha valaki tud esetleg „lopni” 1 meccset, tovább nem merek jósolgatni, mert a mostani fele se jön be :lol: És még változhat is a helyzet Nyugaton a Dallas-La között, s a Memphis-NO között!

Aki elolvasta köszönöm neki, mert szép hosszú lett, s a lőtéri kutyát nem érdekli úgyse :P :lol: :mrgreen:

szerk: s olvasom Bynum megsérült a Lakersben, na így kezdtem a hsz elejét.........., így nem biztos a Hornets söprés, de 4-1nél "nehezebb" dolga nem lesz Kobe-éknak!
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.04.13. 06:34:03

messideco írta:Ma két, számomra fontos meccs következik:
Miami Heat - Toronto Raptors
Szerintem ez már annyira nem fontos, mivel már megvan a második helyünk, és szerintem ezért Spoelstra úr sem fog teljes kezdőt kinyomni mára.
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.04.13. 04:00:50

Ma két, számomra fontos meccs következik:
Miami Heat - Toronto Raptors
Detroit Red Wings - Phoenix Coyotes, ez már a rájátszás a hokiban 8)

Hajrá!
Kép
"And my heart will leave you never."
Válasz küldése