Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon jól tartja a tempót az Indiana. Én a Bullsnak drukkolok mert nagyon szimpatikusak. Nagyon tetszik a meccs. Rose 18 pontnál jár bár nem dob most túl jól. 4 hármasból 0 ment be. Noah egy állatSlither írta:Félidőben 55-51 a Pacersnek, és megérdemeltem vezetnek. Sajnos nem fogják bírni ez a tempót, és a 2. félidőre a Bulls védelem megfojtja majd a játékukat.
Köszi szépen! Kíváncsi vagyok, hogy az Indiana meglepi e a Bullst. Mindenesetre érdekesebb lenne ez a párharc, ha most behúzná az 1. meccset a Pacers...Slither írta: Nem a legjobb minőség, de legalább szakadás-mentesen megy: http://nba-legends3.blogspot.com/
Félidőben 55-51 a Pacersnek, és megérdemeltem vezetnek. Sajnos nem fogják bírni ez a tempót, és a 2. félidőre a Bulls védelem megfojtja majd a játékukat.
Én is nézem, de Barca-Real előtt sokakat nem érdekelSlither írta:Senki sem nézi a nyitó mérkőzést rajtam kívül?
Félidőhöz közeledve az Indiana vezet, egyenlőre nem túl jó a Bulls.
Nem a legjobb minőség, de legalább szakadás-mentesen megy: http://nba-legends3.blogspot.com/P.U.Y.O.L. írta:Én nézném...Slither írta:Senki sem nézi a nyitó mérkőzést rajtam kívül?
Tudsz adni egy jól működő Streamet?
Nézem, és nekem nagy meglepetés. Ez tűnt a legsimább 4-0-nak, és az első meccsen rögtön szorongatja a Pacers a ligaelsőt.Slither írta:Senki sem nézi a nyitó mérkőzést rajtam kívül?
Én nézném...Slither írta:Senki sem nézi a nyitó mérkőzést rajtam kívül?
Nagyon ígényes, s színvonalas a mennyei játszótér blogja!Game90 írta:Kelet:
http://nba.blog.nepsport.hu/archives/20 ... focsoport/
Nyugat:
http://nba.blog.nepsport.hu/archives/20 ... focsoport/
Olvassátok, érdemesTetszik, hogy össze vannak hasonlítva a játékosok és a cserepadok is.
Fordított eredménnyel kiegyeznék idén is:)fcbarca0827 írta:
Döntő:
LA Lakers 3-4 Boston Celtics
Hajrá Lakers!
Holnap 17:00-tól NBA - Kezdődik a rájátszás! a Sport1-en.
Már nagyon várom én is, rá vagyok hangolódva, talán jobban, mint a futball eseményekreBob_Marley írta:Na tegnap Celtics - Knicks 112:102
Melo, Billups pihent, nálunk a kezdő ötös, +West,Shaq!
Rondoék elröhögtek a padon, de hétfő hajnalban már vérre megy minden!![]()
Már megvan a Playoff promo:http://www.youtube.com/watch?v=cSr1715v ... r_embedded
Viszont sajnos vannak rossz hírek is:
Nincsenek jó hírek a lockouttal kapcsolatban sem. A liga ugyanis lemondta a Las Vegasban rendezendő nyári ligás tornát. Ez minden évben az egyik legnagyobb nyári esemény, a frissen draftoltak, első és másodévesek szokták összemérni erejüket és megmutatni az edzőknek, miért kellene őket leigazolni vagy éppen több játékpercet szánni nekik a rotációban. Emellett az NBA egy csapatot sem küldött még Európába edzőtáborba és egyetlen előszezon meccset sem kötöttek le az öreg kontinensre. Minden jel arra mutat, hogy ha lesz is szezon, később fog elindulni és rövidített lesz. HA lesz...
És egy kis ellentmondás![]()
Tom Thibodeau érdekes nyilatkozatot tett. Szerinte jók a Knicks esélyei a Celtics ellen, mert a legtöbb PO meccsen azt kell elérnie a csapatoknak, hogy a három legjobb pontszerzőjük jobb helyzetekből dobhassanak, mint a túloldal három legjobbja. Thibodeau szerint a Knicks nagyon magas szinten játszik, van három kimagasló játékosuk és ha szoros lesz a végjáték, akkor jó esélyeik vannak. Az év edzője díjra is esélyes tréner szerint a védekezésük is javult, sokkal önzetlenebbek és veszélyesek lesznek bárkire.
Közben a statisztika mutatja 672 percet töltött egyszerre a pályán Billups-Melo-STAT, s mindössze 3 ponttal dobtak többet mint aktuális ellenfelük, persze megtáltosodhatnak, de az alapszakasz legjobb védelme lesz a NY-kal szemben!
És 8-29et produkált a Knicks ha gyengébben dobott mint 45 %, s ha kevesebb mint 10 tripla ment be akkor 13-32 volt a mérlegük, persze más lesz minden, de érdekes statisztikák, mindenesetre
szerk: OFF:Kalap te nem véletlenül zsiveragabor néven "futsz" máshol is?
Tudtam, hogy elsieted a tippelést. Mavericks - Blazers és Lakers - Hornets lesz.Messithebest írta:Mavericks-Hornets 4-1Mavericks
Lakers-Trail Blazers 4-2Lakers
Igen, még pedig 21:30tól! Nagyon remélem, hogy nem lesz szükség sok meccsre a bejutáshoz, ha igen akkor talán már a kövi körben kieshetünk a Celtics ellen. Meglátjuk. Mindenesetre: Szombat 21:30 Miami Heat - Philadelphia 76ers 1. meccs! HAJRÁ HEAT!messideco írta:És ismét bodottá
A Miami nyert egy tét nélküli meccsen a Toronto Raptors ellen 97-79-re
Nagyon úgy néz ki, hogy a Philadelphia Sixers ellen lesz a p.o. első felvonásaÉs szombaton kezdődik ez is
Szerintem ez már annyira nem fontos, mivel már megvan a második helyünk, és szerintem ezért Spoelstra úr sem fog teljes kezdőt kinyomni mára.messideco írta:Ma két, számomra fontos meccs következik:
Miami Heat - Toronto Raptors