Sziasztok!
Lenne kettő kérdésem a manager móddal kapcsolatosan:
- hogyan tudok igazolni?
hogyan tudom meghosszabbítani a játékosaim szerződését/emelni a fizetésüket?
Nem eredeti játék esetében melyik az a patch ami működik? Nincs fent nálam semmi, s már kissé unalmas "licensztelen" csapatok ellen játszani. Letöltöttem a 0.8-as patchet a lejjebb található linkről, de nem jó, azt írja, hogy hibás a fájl. Így hát nem is kerestem tovább másikat, inkább megkérdezem, hogy egyáltalán melyiket ajánlatos feltenni.
Műesést milyen billentyű paranccsal lehet elérni?
Van egy olyan gondom is, amit már a 2008-as és 2009-es PES-ben is tapasztaltam, hogy van amikor a lövés parancsra alányes egy kicsit a labdának. Ziccerben vagy épp egy távoli kísérletnél bosszantó tud lenni. Ezt javítja vmelyik patch? Továbbá: szabadrúgásból még nem sikerült gólt elérnem. Ti hogy lövitek? Beállítom az irányt, megnyomom a lövést, kb a közepéig felszalad az erőssége aztán mindig belelövöm a sorfalba. Próbálom a nyilakkal csavargatni, de vagy túl gyenge és belehullik a kapus ölébe, vagy pedig célt tévesztek. Kell más gombot is lenyomva tartani?
Kapuralövésnél van olyan, hogy ha egy picit lenyomom a gombot, akkor is erősen lövi, de mikor tovább tartom lent akkor sem erősebb. Kicsit össze-vissza van ez. Nálatok? Nagyon kellene már vmi patch...
Kérlek segítsetek, ha tudtok. Előre is köszönöm.
Ronaldo, Kluivert, Rivaldo, Puyol, Cocu, Xavi, Ronaldinho, Iniesta, Messi
„Már nagyon sokszor mondtam, hogy ha rajtam múlik, egész életemben itt maradok, és a Barcelonánál fogok játszani. Vannak dolgok, amelyeket nem lehet pénzzel megvenni” Lionel Messi