Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így igaz, ettől jobban már csak a kreativitástól ráz a hideg.Bob_Marley írta:Ritkán lő így mellé a Bayern mint tette Sanchezzel, de példa arra, hogy lehet bukni szépen. Hiába mondunk nagy szavakat, hogy potenciál.
Tipikus boom or bust szerintem, vagy megoldották Walker pótlását vele, sőt, vagy igazoltak egy problémát...palesz77 írta:AurierTottenham
HA fejben nem borul el megint, akkor jól jár vele a Tottenham szerintem. Csak nála ez nagy kérdőjel ugye sajnos.
Beengedik már az országba?palesz77 írta:AurierTottenham
HA fejben nem borul el megint, akkor jól jár vele a Tottenham szerintem. Csak nála ez nagy kérdőjel ugye sajnos.
Bejött az élet.etooka9 írta:Bojant 1 évre kölcsönvette az Alaves.
Szerintem már megbánta, hogy elment Emery után. Sevillához képest nem kis visszalépés a WBA.PCsabi írta:Krychowiak -> West Brom, kölcsönbe.
elhagyták a márszejt, elpártolt tőlük a szerencseFeast4 írta:Az Ayew tesókkal mi lett?Én ilyen 13-14 körül azt gondoltam hűha.Aztán semmi...
Figyelte őket valaki?Ennyire besültek, vagy sérülések, vagy mi volt?
Értem én. Igazából inkább az az árulkodó, hogy a leglenézettebb szennylapok által elterjesztett sztori miatt is egyből harap a Barcelona. Ebből látszik, hogy csírájában folytanák el a dolgot, mert baromi kényelmetlen nekik már ez a szint is.Varatrix írta:...
Azért gondolom kisebb a jeletősége annak a Barca szempontjából hogy, mit ír az Eurobarca, vagy az NSO, de egy Marcaát simán perbe fognak egy ilyen állításért, és ha nem tudod bizonyítani nagy kakiban vagy.Cestus írta:Ez is érdekes, tudtommal komolyabb források nem hozták (még?) le ezt a kínai kapcsolatról szóló sztorit, mégis egyből kiemelten foglalkoznak vele.
Azért jó gyerek vagy te MNS, mert ha hallgatnának, akkor azért lenne igaz a történet.MessiNeymarSuarez írta: Biztos hogy nem pénzmosás mögötte áhh dehogy...Azért az sokat mondó hogy nagyban tagadják és hogy egyáltalán ennyire foglalkoznak azzal hogy ez a téma felkerült.
Az összefüggések elég egyértelműek.MessiNeymarSuarez írta:Biztos hogy nem pénzmosás mögötte áhh dehogy...Azért az sokat mondó hogy nagyban tagadják és hogy egyáltalán ennyire foglalkoznak azzal hogy ez a téma felkerült.
Szerintem még mindig azt hiszik hogy azért van a fél világ kiakadva hogy mit kezdenek azzal a Paulinho pénzzel, véletlenül sem azért mert jelentősen erősíteni kéne a csapatot és lennének messze jobb opciók...Cestus írta:
Ez is érdekes, tudtommal komolyabb források nem hozták (még?) le ezt a kínai kapcsolatról szóló sztorit, mégis egyből kiemelten foglalkoznak vele.
Nem olvastam el, de a Barcelona hivatalos honlapján elvileg az volt az egyik nagy érv, hogy több kontinensen is kipróbálta magátMessiNeymarSuarez írta: Ugyan mit tuttok tik erről nem értetek hozzá Paulinnyó brazil válogatot és amugy is nehéz egy más kontinensen bizonitani!!44NÉGY
Ez is érdekes, tudtommal komolyabb források nem hozták (még?) le ezt a kínai kapcsolatról szóló sztorit, mégis egyből kiemelten foglalkoznak vele.MessiNeymarSuarez írta:Biztos hogy nem pénzmosás mögötte áhh dehogy...Azért az sokat mondó hogy nagyban tagadják és hogy egyáltalán ennyire foglalkoznak azzal hogy ez a téma felkerült.