A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Tudom, hogy te sem gondoltad komolyan, de nem fog elmenni padozni valahova, ha elmehet Párizsba játszani akkora fizuért, amit mi sose tudnánk előteremteni, pláne így, hogy ilyen idióta szerződéseket kötünkMessiNeymarSuarez írta:
Ha már Juve..Én eskü elhoznám Buffont ha Cillessen tényleg lépni akar![]()

Ha már Juve..Én eskü elhoznám Buffont ha Cillessen tényleg lépni akarPetr írta:Aztan nehogy beallitson Khedira a vb vegen.visca el barca írta:pjanic helyére vették, az meg jön hozzánk 80-ért
pjanic helyére vették, az meg jön hozzánk 80-értS.Agüero írta:CanJuve, ingyen.

Még mindig jobb, mintha gOEbbels lennevisca el barca írta:LOL. ilyen névvel nehéz lehet élnifanbarca írta:Geubbels
LOL. ilyen névvel nehéz lehet élnifanbarca írta:Geubbels

Miért? Szerintem semmi gond nincs vele. Ha jól tudom, a Juve vezetése már nem szívesen látta, szerették volna megtalálna az utódját. Ezek szerint érez még magában egy kis időt a legmagasabb szinten, szóval miért ne?geridoss írta:Óriási csalódás, ha ezt meglépi.
Óriási csalódás, ha ezt meglépi.Varatrix írta:Egybehangzó sajtóértesülések szerint BuffonPSG

Hát, ez nagy előrelépés volt a Sporting után. Mondjuk, lehet neki annyi elég volt, hogy ott nem verekednek a szurkolók. Nem is értem miért nem vitte el más nagyobb csapat...S.Agüero írta:Rui PatrícioWolves
Feljutottak legalább?

Vagy a műszak vége előtt!MessiNeymarSuarez írta:Najoooooodavi10 írta:Ha már Roma:
Tavaly téma volt, hogy milyen gagyin photoshoppolt képekkel jelentettük be az igazolásokat.
Ezt a verseny azt hiszem megnyerte a Roma:
![]()
![]()
![]()
Dizájnernek biztos műszak előtt 2 perccel szóltak hogy van még egy feladata.
Najoooooodavi10 írta:Ha már Roma:
Tavaly téma volt, hogy milyen gagyin photoshoppolt képekkel jelentettük be az igazolásokat.
Ezt a verseny azt hiszem megnyerte a Roma: