Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mert minket még ebben a szezonban soha nem segítettek a bírók.......csababarca írta: Gusztustalan,de értem a miértjét.
Muszáj a klasszikusig fenntartani az érdeklődést.
Egy 0-0-lal én kibékülnékzsoltfree írta:Majd a jövő héten a madridi derbin. Nem is tudom kinek drukkoljak![]()
Ott minden eredménynek örülnék.
Mondjuk szerintem Ronci buktatása nem ért tizit, egy kicsit hozzáért a védő, a portugál pedig már egyből dobta magát.Alfa írta:Azért ennyire ne legyünk már elfogultak. A les egyertlemű volt ahogy a tizenegyes jogossága is teljesen egyértelmű.

Majd a jövő héten a madridi derbin. Nem is tudom kinek drukkoljakcsababarca írta:Gusztustalan,de értem a miértjét.zsoltfree írta:Ezt a lest tényleg nehéz észrevenni....
Muszáj a klasszikusig fenntartani az érdeklődést.
Gusztustalan,de értem a miértjét.zsoltfree írta:Ezt a lest tényleg nehéz észrevenni....
Azért ennyire ne legyünk már elfogultak. A les egyertlemű volt ahogy a tizenegyes jogossága is teljesen egyértelmű.ZBarca írta:CR lesgól + kamutizi, utóbbit szerencsére Kameni bravúrral hárította. Remélem a Malagának valahogy sikerül egyenlítenie.

Naigen, plusz még megadtak egy olyan tizit, amire ha nálunk adnak tizit már késsel ugranak Neymarra hogy mekkora nagy színész...hajnesz írta:Palesznak bant kérek![]()
Hihetetlen, 3méterest lest benéztek.
Nyilván nem ez határozza meg tudásukat, de az egymáshoz való viszony, igenis meghatározhatja a játékukat. Mint ahogyan meg is határozza. Minden csapatjátékban számít az egymáshoz való viszony. Nem véletlenül nyilatkozza a csapatból szinte mindenki aki megszólal, hogy mennyire kiváló az öltözői hangulat. Ez mondjuk látszik minden edzésen, vagy öltözői videókon. Az pedig külön szerencse, hogy a három csatárunk a magánéletben is megértik egymást. Hidd el sokat számít és nem feltétlenül az eredmények miatt, persze abban is megnyilvánul, hanem a játékosok nyugalma miatt. Annál rosszabb nem lehet, ha " idegenekként" vagytok egy csapatban. Az egymás felé való bizalom az meglátszik a pályán a játékban is.recrea írta:Én se tulajdonítok nagy dolgot a pályán történtek és a magánéleti dolgok között két ember esetében. Semmi összefüggést nem látok aközött, h valaki jóban van a magánéletében, akkor a pályán is működik a kémia köztünk és fordítva.
Szóval az, h ők nagyon jó barátok (amit kétlek egyébként), ezért megy a pályán is ilyen jól, egyszerű tévhit. Az, h mocsok jó a hangulat a csapaton belül, ezért (is) megy jól nekik, na, ez már korrekt
Azért börtönbe ő sem akar menni, ennyi még pont belefért.Nero. írta:Rafa: "Barcelona have won more than double the trophies Real Madrid have in the time Florentino is there."
Rafa: "Florentino did a great job in terms of business...in football he is trying to find a solution, but still Barcelona are winning more."
Rafa: "Consistency is the key word. To win the league you need to be consistent...Barca have a style, a model. Real Madrid change managers every year."
Remélem egyszer lesz elég vér benne, és mindenről kitálal ami ott folyt...Én szívem szerint sajnálom a palit, mert az hogy ennek a sztrorinak kudarc lett a vége legalább 50%-ban nem az ő hibája.