Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Na ha nem jönne össze a suli elmegyek focista imitátornak, régebben ugyanis oszttársam azt mondta, h nagyon hasonlítok Ziege-re, akkor még nagyon rövid hajam volt.Saviola írta:[Arra jöttem rá,hogy te hasonlítasz a G. Samarasra a Man. Cityből..]
Pedig ha jól emlékszem tavaly ő lett az év fórumozójaEnrique írta:Jó kérdés... Tavasz óta se híre, se hamva...Barcaforever írta:Xavival mi lett???????![]()
![]()
![]()
![]()
A fórumozóval.
Hiányzol nekem(künk)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Nálunk is ez volt,az egyik gyerek keménykedett kapott egy adag faltot persze hogy bedühödött.Utánna csak simán húztam el a labdákat ahogy ráakart csúszni.Game90 írta:Na lejátszottuk az első fordulót a Mikulás-kupán. A két leggyengébb csapat ellen mindössze 1 pont![]()
![]()
Egy meccs 15 perc volt, kezdőcsapat 4+1. Az első meccs 0-2, a második meccs pedig 1-1 lettazért azt az egy gólt én lőttem egy szóló utánbüszke vagyok magamra
![]()
A bíró viszont elcsalta mindkét meccsünket. Az ellenfelek rúgdosódhattak stb, de nincs szabálytalanság
Rendesen szidtuk is őt
![]()
![]()
Jövőhét szerdán lesz még két meccsünk, remélem azokat valahogy megnyerjük![]()
![]()
Szurkoljatok nekünk![]()
![]()
Sok sikert Anti!antiimperialista írta:Gratulálok bandyka!
Ozsimiki: kitartást és minden jót kívánok Neked!
Valamint azt szeretném Veletek közölni, hogy a Sólymok ma két idegenbeli vereség után azon lesznek, hogy megszerezzék második győzelmüket a szezonban. Tehát 20.15-kor szurkoljatok nekünk! Ha jól szurkoltok, még akár gólt is lőhetek
Nekem meg dec. 8-án, pénteken lesz.bandyka írta:nem tudom, hogy ezt hova irjam, de MA VAN A SZALAGAVATÓM!!!!!!!![]()
![]()