Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Na, ne viccelj már itt vele. A világ legjobb belső védőjéről beszélsz, kicsit több tisztelet illeti!roby122 írta:Röhögni fogsz , de Mangalaval jobban jártunk volna. Pontatlan , kesze-kusza , ütemtelen a játéka. Nem egy meccs volt idén ami rajta ment el. Fizikumán kívül semmit nem tud felmutatni. Egy ilyen iramú mérkőzésnél szerintem teljesen szétesne.
Röhögni fogsz , de Mangalaval jobban jártunk volna. Pontatlan , kesze-kusza , ütemtelen a játéka. Nem egy meccs volt idén ami rajta ment el. Fizikumán kívül semmit nem tud felmutatni. Egy ilyen iramú mérkőzésnél szerintem teljesen szétesne.S.Agüero írta:Demichelis.
Nálunk meg ott van Dani, ő is megtudja oldani.Barcaman14 írta:Elképesztő, hogy Demichelisre még mindig számít egy ilyen súlyú meccsen Pellegrini, pedig ahogy látom pl. Mangala ott van a padon. Sebaj, hátha megint kifog egy "jó" estét.visca el barca írta:official:
TerStegen - Alves Pique Mashcerano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar
Hart; Zabaleta, Kompany, Demichelis, Clichy; Fernando; Milner, Nasri, Silva; Dzeko y Agüero
meglep h pellegrini 2 csatárral játszik
A hétvégi impotens játékunk kizárt, hogy megismétlődik, mert a City támadásra fog berendezkedni, azt meg nem tudom elképzelni, hogy a támadótriónk ne tudná hibára kényszeríteni a védelmüket. És itt különösen az említett védőjükre gondolok.
Elképesztő, hogy Demichelisre még mindig számít egy ilyen súlyú meccsen Pellegrini, pedig ahogy látom pl. Mangala ott van a padon. Sebaj, hátha megint kifog egy "jó" estét.visca el barca írta:official:
TerStegen - Alves Pique Mashcerano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar
Hart; Zabaleta, Kompany, Demichelis, Clichy; Fernando; Milner, Nasri, Silva; Dzeko y Agüero
Pont ez jutott nekem is eszembe, hogy ez amolyan "búcsú csapat".visca el barca írta:sztem pellegrini ezt megint elnézte. fernando nagyon kevés lesz egyedül mint védekezni tudó kp. sem nasri, se silva nem tud védekezni, max a szélen milner...
Erre kb. annyit lehet mondani, hogy Marca. Ha jön egy vereség vagy rosszabb széria kapásból elindul a pletykaáradat. A játékosok verik egymást, Messi kukoricán térdelteti Neymart meg LE-t, amikor meg megy a csapatnak minden happy.mess2009 írta:most hallottam, hogy a Marca arról cikkez miszerint a vereség óta LE. nem beszél a játékosaival???!!! ha ismét áll a bál az öltözőben akkor semmi jóra ne számítsunk! remélem kacsa!
Hát nem tudom, attól még, hogy a Cityvel játszunk, a mi játékunk semmit nem fog változni. Csak azért, mert ismeri az ellenfelet, nem lesz ugyanolyan szerepköre, mint a Poolban, úgyhogy komoly változást nem várok. Max azért fog jobban játszani, mert nyíltabb ellenféllel találkozunk - már ha így lesz.Feast4 írta:Én is remélek valami ilyesmit. Ismeri a City-t és a játékukat. Hátha lmost lűátjuk az igazi hasznát.hajnesz írta:Van egy olyan érzésem,hogy ma Suarez remekelni fog. Abból a környezetből jött,jól ismeri az ellenfelet, bízok benne nagyon.
Itt meg semmi meglepetés, remélem a srácok jó napot fognak majd ki. Mangalaval mi van amúgy? Sérült, vagy mégse ért 50 milliót?visca el barca írta:official: