Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eat Racism...Stoichkov írta:na ki tudja elsőként posztolni a gifet a banánevésről?
ja ha véletlenül valaki nem látta volna:
https://www.youtube.com/watch?v=2fV2K0b38Jc" target="_blank
Mivel a középhátvéd megszerzése fontosabb jelenleg, azért írtam azt, hogy valószínűleg az időt és a figyelmet is ez fogja lekötni, illetve két kapus is kell. Utána jöhet a jobbhátvéd kérdés. A legfőbb kérdés, mennyit tökölődik az igazolásokkal a vezetőség. Vagy gyorsan megegyezik a jelöltekkel, vagy még augusztus 31-én sem lesz védőnk...Capon írta:Ép hogy nem szerintem. Bár abban igazad van, hogy nehéz lesz mondjuk 3 kezdő szintű védőt igazolni, de gondolni kell arra is, hogy előreláthatóan, bár még nem biztos, de számolhatunk vele, hogy 2 átigazolási szezonból kizárnak minket. Tehát ha Alves még 1 évet maradna is, utána lehet nem tudunk igazolni helyette senkit. Azt pedig kétlem, hogy még 2 teljes évet nálunk játsszon.Lionel85 írta:én azt gondolom, hogy Alvés ügye is kicsit hátrébb tolódik majd a ranglétrán.
Tehát vagy most nyáron már megszerzik az utódát és két kezdő szintű jobbhátvéd lesz vagy Alvest már most eladják nyáron.
Most nem lehet azzal számolni, hogy ha kell majd télen vagy köv. nyáron igazolunk. 2 évre előre kell gondolni, és úgy érzem már nem számolhatunk Alvessel 2 évre előre...
Capon írta:Ép hogy nem szerintem. Bár abban igazad van, hogy nehéz lesz mondjuk 3 kezdő szintű védőt igazolni, de gondolni kell arra is, hogy előreláthatóan, bár még nem biztos, de számolhatunk vele, hogy 2 átigazolási szezonból kizárnak minket. Tehát ha Alves még 1 évet maradna is, utána lehet nem tudunk igazolni helyette senkit. Azt pedig kétlem, hogy még 2 teljes évet nálunk játsszon.Lionel85 írta:én azt gondolom, hogy Alvés ügye is kicsit hátrébb tolódik majd a ranglétrán.
Tehát vagy most nyáron már megszerzik az utódát és két kezdő szintű jobbhátvéd lesz vagy Alvest már most eladják nyáron.
Most nem lehet azzal számolni, hogy ha kell majd télen vagy köv. nyáron igazolunk. 2 évre előre kell gondolni.
Ép hogy nem szerintem. Bár abban igazad van, hogy nehéz lesz mondjuk 3 kezdő szintű védőt igazolni, de gondolni kell arra is, hogy előreláthatóan, bár még nem biztos, de számolhatunk vele, hogy 2 átigazolási szezonból kizárnak minket. Tehát ha Alves még 1 évet maradna is, utána lehet nem tudunk igazolni helyette senkit. Azt pedig kétlem, hogy még 2 teljes évet nálunk játsszon.Lionel85 írta:én azt gondolom, hogy Alvés ügye is kicsit hátrébb tolódik majd a ranglétrán.
Igazad van, ráadásul neki van alternatívája is (Montoya, sőt én Adrianót is kipróbálnám)!Lionel85 írta:Én azt gondolom, hogy az elmúlt éveket tekintve nehéz lesz több játékost igazolni. Az elmúlt két évben középső védőt kellett volna igazolnunk, rengeteg név volt a kalapban, ám nem jött senki. Idén ez elkerülhetetlen, minimum egy, de legalább kettő védő kell középre. Mivel Valdés is távozik, a helyére is kell majd egy kezdőkapus, valamint ha Pinto távozása is végleges, akkor oda is kell egy ember. Mivel ez a két poszt a prioritás és nehéz lesz bárkit is megszerezni, így én azt gondolom, hogy Alvés ügye is kicsit hátrébb tolódik majd a ranglétrán. A jobbhátvéd pozíciójával akkor szabad foglalkozni, ha a másik kettőn legalább 3 játékos sorsa el lesz rendezve. Én megkockáztatom, hogy sokad-magammal hiába szeretnénk kidobni Alvést, nagy esély van rá, hogy maradjon.
visca el barca írta:én ezt nem értem. nem te vagy az első aki leirja h se védekezni se támadni tud, de azért tartsuk meg. ebben hol a ráció?Chino írta:Most igazán berágtam rá. Gyakorlatilag mind a két kapott gólban ő a legnagyobb felelős. Nem lehet ilyen szinten agyilag zokninak lenni, hogy ha az ellenfél egy villámgyors szélsőre játszik minden támadást, ne hagyjuk már ott teljesen egyedül. Azt már meg sem említem, hogy hol és milyen helyzetben.veszít labdát. A beadások meg... Van egy darab 180 cm-en felüli játékosunk, aki amúgy is mindig hátul van, erre mennek az ívelések. És nem az a gond, hogy beadja a labdákat, mert amiket félmegasan lő be középre sokszor veszélyesek, de az égyimeszelők közé két 170-es játékosra, az már röhej.
Ennek ellenére jövőre még maradnia kell, mert igazolni, most nem telik a helyére, Montoya ugyan lehozta jól a legutóbbi meccset, de egy szezonon keresztül nem állná meg a helyét. Akkor már inkább Adriano, de ő meg porcelánból van.
én ezt nem értem. nem te vagy az első aki leirja h se védekezni se támadni tud, de azért tartsuk meg. ebben hol a ráció?Chino írta:Most igazán berágtam rá. Gyakorlatilag mind a két kapott gólban ő a legnagyobb felelős. Nem lehet ilyen szinten agyilag zokninak lenni, hogy ha az ellenfél egy villámgyors szélsőre játszik minden támadást, ne hagyjuk már ott teljesen egyedül. Azt már meg sem említem, hogy hol és milyen helyzetben.veszít labdát. A beadások meg... Van egy darab 180 cm-en felüli játékosunk, aki amúgy is mindig hátul van, erre mennek az ívelések. És nem az a gond, hogy beadja a labdákat, mert amiket félmegasan lő be középre sokszor veszélyesek, de az égyimeszelők közé két 170-es játékosra, az már röhej.
Ennek ellenére jövőre még maradnia kell, mert igazolni, most nem telik a helyére, Montoya ugyan lehozta jól a legutóbbi meccset, de egy szezonon keresztül nem állná meg a helyét. Akkor már inkább Adriano, de ő meg porcelánból van.
15, ebből elvileg 4 volt pontos, de tudjuk, hogy ez mindig kicsit csalóka. Ha beadja, tök homály, de a szögletzászlónál eléri valaki, azt is pontos beadásnak számítják.Sanama írta:Arról nincs statisztika, hogy hány beadása volt? 10-nél abbahagytam a számolást.
Pl. egy tuskót ha betennénk hátra, már több hasznunk lenne belőle, azon legalább néha fennakad az ellenfél, nem adja el a labdákat, és a rugdossa el oda, ahova Harsányi..., nem nyilatkozik fasságokat, nem színészkedik, nem reklamál, nem vágja az ellenfél arcába a labdát, nem vág idétlen pofákat.zola8787 írta:Kit gondolnál a helyére? Egyszerűen nem tudok nála jobbat. Adriano vagy Montoya azért túlzás lenne beton kezdőnek szerintem.visca el barca írta:nyáron mehet isten hírével a beadások és visszazárások királya.