18Barca99 írta:lics írta:Ez a Realnak lessz baj mert alig költöttek az elmúlt 3 évben Bale óte és minden újság szerint most akar Perez nyáron nagy bevásárlást tartani meg eladni elvileg a támadó triót. Mindent egybevetve akkor lenne kb nemis tudom mennyi Ronaldo 100 Bale 100 Benzema 30 plusz sok pénzük van bőven gondolom minde nyárra 100 mind nekünk kb az laza 500-600 milla persze lehet hogy. Nekünk ez azért gáz mert sajnos képtelenek vagyunk eladni bárkit is normális pénzér bár most Grizmannon kívül nemtudom róla hogy vennék valakit is hasonló áron mivel ugye Dembele Coutinho megvannak.
Ember legyen a talpán aki kibogozza, hogy mi akart lenni ennek a hozzászólásnak a mondanivalója

Igy van, szóval realosok uefalonáznak, talán nem is jogtalanul.
Amúgy szerintem nem rossz szabály, de nem nem egyből a követlező szezonban kéne bevezetni, hanem mondjuk adni 3 szezont a kluboknak felkészülni.
Kane pedig szerintem közel sem annyira kutyaütő, mint sokan gondolják, megvannnak a korlátai, de megfelelően használva látjuk, hogy mennyire gólerős, és szerintem a Realban is az lehetne, ha rá játszanák ki a befejezéseket, de akkor CR-nek meszteltek.
Más kérdés, hogy a Tottenham-ből elhozni valószínűleg csak őrült összegért lehetne, 200 millió fontba talán nem, de 120-150 M körül biztos lenne. De túl sok lehetőség nincs a piacon, Icardi még aki szóba jöhet, a mai árak mellett ő is 100 M+ lenne, és kérdés, hogy akarna-e a Realba menni. A legjobb, vagy legalábbis leggazdaságosabb opció Griezmann lenne nekik, de úgy tűnik, ő sem akar oda menni, mindenestre próbálkozniuk azért kéne.