Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tisztában vagyok, hogy Iniesta nem volt gólszerző, de akkor is vastagon benne volt a győzelem megszerzésében.Fecooo írta:Xavi és Yaya volt gólszerző a döntőben, nem Iniesta
és Touré is a pályán van, tehát az akkori gólszerzők 3/4-e itt van(ugye Bojan is itt van
)
foci@sport1tv.hukudu írta:Valaki adja már meg a sport tv e--mail címét ,ahova lehet írni, h beolvassák most pls
ja-ja!Ilúvatar írta:Ez tuti? Mert én nem láttam őt mégshevy írta: yaya ott van
Clark71 írta:Abidal le Maxwell be
Valdes egész jó!!!
Henry nem mutatott semmit!
Xavi hatalmasat hagyott ki!
Abidal szégyelletes!
A többiek átlagosak szerintem!!!
Először is: Ez nem egy barátságos mérkőzés... Másodszor: Az utolsó 10-15 percet leszámítva szerintem nagyon is jók vagyunk! Harmadszor: gy beszélsz, mintha játszana: Iniesta, Messi, (Ibra)... Ezzel a csapattal sem fogunk ma kikapni, de győzni sem! A kupát, azonban bitos meggnyerjük!BlauGranaGroc írta:Ritka gyengék vagyunk. Kicsit aggasztó, hogy a nagy rivális ennél sokkal jobban játszott az előző meccsén. Olyan mintha mi cseréltük volna ki a fél keretet, mert a játékosok egyáltalán nem értik meg egymást. Rengeteg a rossz passz, a ponttlanság és mellette még az arc is nagy, mert flegmán játszunk.
Xavi és Yaya volt gólszerző a döntőben, nem IniestaIlúvatar írta:Hát... Messi nuku, Yaya nuku, Eto'o nuku (elment), Iniesta nuku, stb...errant írta:deja vüm van1-4?
yaya ott vanIlúvatar írta:Hát... Messi nuku, Yaya nuku, Eto'o nuku (elment), Iniesta nuku, stb...errant írta:deja vüm van1-4?
nem szimpatikus a srác de mondd vmit.KissTito14 írta:Szvsz így hogy kissé foghíjjas a tridente meglehetne húzni, hogy Titit betoljuk középre...de Pep biztos jobban tudja.![]()
Igen, majd összesítésben!errant írta:deja vüm van1-4?