Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De a Lazio nagyon remélem, hogy a BL-ben igenkanty írta:Remélem a Milan behúzza, soha nem volt szimpatikus a Juve, ez az idei 15 x is elég érdekes.
A Roma sajna leikszelt, Totti tizenegyest rontott, de lőtt kettőt. Ezzel a döntetlennel viszont eldőlt, h jövőre a farkasok nem szerepelnek egyik európai kupában sem.
+ meg nem adott gól az internek.MQuC írta:Ekkora kamu tizit is régen láttam
Majd este kiderül.LG írta:Én meg remélem teszünk róla, h ne legyetek bajnokok, bár nem mintha a juvet annyira szívlelném.slopy írta:Ma este Inter-Milan,remélem a Milán nyer, a Juve meg botlik és meg lesz a Milánnak a Scudetto,bár már az is szép, hogy ennyi sérült volt az egész idényben és így is még a bajnoki címért harcolnak.
Forza MILAN!!!!!!!!!!!!!!
Én meg remélem teszünk róla, h ne legyetek bajnokok, bár nem mintha a juvet annyira szívlelném.slopy írta:Ma este Inter-Milan,remélem a Milán nyer, a Juve meg botlik és meg lesz a Milánnak a Scudetto,bár már az is szép, hogy ennyi sérült volt az egész idényben és így is még a bajnoki címért harcolnak.
Forza MILAN!!!!!!!!!!!!!!
Szép, h nem kaptak ki, de az, h ennyi döntetlenjük van azért gáz. Talán ezeket meccseken jobban kellett volna a győzelmet erőltetni, egy kicsit kockáztatni. Lehet, h akkor most nem lennének veretlenek, mert becsúszott volna egy-két vereség, de ha a 15-ból csak 6 meccset meg tudtak volna nyerni, már több pontjuk lenne...visca el barca írta:hát sztem a világ legnagyobb blamája lenne az ha egy csapat veretlenül végezne a serie a-ban és mégsem lenne bajnok.
ennél már csak az lenne durvább ha uccsó meccsen kapna ki először és azzal bukná is az egészet.
Ez alapján jó esélyei vannak a Juventusnak, attól függetlenül, h a Milan mit játszik, nekik ez a két meccs kötelező győzelem kéne, h legyen. Hasonló a helyzet mint Angliában a City és a MU között.ozsimiki írta:Hát ennek nem örülök...Pedig óriási formában voltak a Zebrák, bár így is nekik áll,de eléggé remeghet majd a láb, Milánék bajnokok voltak előző szezonban, Juvenak meg óriási dolog lenne a szakadékból visszatérve, végre bajnoknak lenni, így ők jobban beremeghetnek.
Utcsó két forduló:
Cagliari-Juve
Inter-Milan
itt talán el is dőlhetne az egész, Internek is nagyon kellenek a pontok, (még Blre odaérhetnek nemde?).
Juve-Atalanta
Milan-Novara
talán utcsó fordulóban már mindketten hozzák, szóval a kulcs,hogy képes e győzni a Juve az utcsó előtti fordulóban, és a Milan mit csinál a derbin.
e csapatot tekintve, egyértelműen GO JUVE!
amennyiben sikerül neki remélem Zlatan rendet teremt az öltözőbensamy85 írta:http://olasz-foci.hu/atigazolasi-hirek/ ... -keruelhet
Hát nehogy a Madrid "szendvicsbe" hozza a Svéd fakopáncsot, KPB.-el.
valahogy nem örülnék neki! Mou képes rá hogy meglépje!
enriquének nem lenne nagy a feladat, ha lenne rá húsz éve, h végigcsinálja, de tudjuk, h ez nem így működik. nem tudom mi lesz a Romával, jók a játékosok, de pizarro elmenetele óta nincs olyan aki osztani tudna (róla hallani lehetett olyanokat is, h nem annyira fogta vissza magát az öltözőben, lehet, h nem véletlenül engedték el), a főnök nem lesz fiatalabb és olyan összevissza van az egész. egyik héten agyonverünk valakit, utána simán lezakózunk egy kiscsapattól, majd minket vernek agyon... pedig lóvé elvileg van ugye, zsugások is lennének, lehet, h a rendszer [auto_cenzúra]. lehet, h enriquének öltöznie kellene, utána pedig költözni szépen hazafelé.visca el barca írta:rég láttalak errefelé...Boixos írta:még alig jöttem ki a púposoktól kapott sallerból, erre itt a fio elleni zakó...
a barca a klasszikussal, a bl-lel, az asr problémái...
nem egyszerű az élet, gyerekek...![]()
mi lesz jövőre? épkézláb játékosotok nem sok van, enriqének nagy feladat ez az egész... merre tartotok?
rég láttalak errefelé...Boixos írta:még alig jöttem ki a púposoktól kapott sallerból, erre itt a fio elleni zakó...
a barca a klasszikussal, a bl-lel, az asr problémái...
nem egyszerű az élet, gyerekek...