2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
4-4-2 lesz szerintem, de egyáltalán nem örülök ennek. Nem értem, miért a Clasicon kell alakzatot változtatni. Ráadásul Rakitic személyében olyan ember került be, aki a szezon egyik leggyengébb játékosa volt, és sérülésből tér vissza.MessiNeymarSuarez írta:Barcelona line-up: Bravo - Alves, Alba, Piqué, Mascherano - Busquets, Iniesta, Rakitic, Roberto - Suárez & Neymar
Hadd szóljon![]()
SZERK: Jól látom, 4-4-2?!
Bob_Marley írta:Robié meg Turané meg a franc se tudja, napszemüvegben én is jó nő vagyok.
Fú, nekem ő nagyon nem..Bob_Marley írta:Túloldalon meg Varane nője a klasszikus cuki.
Erre én is kiváncsi leszek, és nagyon örülnék, ha Danilo kezdene. Konoplyanka gyakorlatilag akkor verte meg 1v1-ben, amikor akarta. Most akkor gondoljunk bele, h Ney mit fog vele csinálni.MessiNeymarSuarez írta:Ha minden igaz akkor Danilo kezd amúgy. Legalábbis Carvajalt nem tartják valószínűnek ennyi kihagyás után.
Kíváncsi leszek nagyon a Neymar vs Danilo párharcra, remélem Neymar oda-vissza fogja szivatni![]()
Busié se rossz, legalábbis nem rugdosnám le reggel parizerért.....palesz77 írta:Ini, Bartra és Robi asszonyai a legjobbak, na meg Antonella ugye..Bob_Marley írta:http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... mb-2451163
Nyilván nem ez a legfontosabb, de ebben is jók vagyunk.Jó foci, jó ízlés mi kell még?
Realnál meg Carvajal nője aki tetszett csak, egy 4-1 végeredményben is jó lenne..
![]()
Ini, Bartra és Robi asszonyai a legjobbak, na meg Antonela ugye..Bob_Marley írta:http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... mb-2451163
Nyilván nem ez a legfontosabb, de ebben is jók vagyunk.Jó foci, jó ízlés mi kell még?
Mondjuk ez azért elég nagyképű lenne Luchotól..MessiNeymarSuarez írta:4-2-2 dupla privottal
Naigen, 2 dolgon csodálkozok:Bob_Marley írta:http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... mb-2451163
Meg 3-4 tiszta helyzet,mire egyáltalán kaput talál.Bob_Marley írta:Ha a játékosok mondják meg az ellenfélnél hogyan kell felállni akkor nyertünk.Szerintem egyértelmű, hogy kivárásra akarnak játszani, Benitez se hülye. Persze-persze rangadó blablabla de a 12-ik forduló és semmi nem múlik ezen és nem kell túlzott kockázatot vállalni, ha azt akarnak akkor nekünk tényleg nyert ügyünk van, mert elég csak arra gondolni, hogy Suareznek 1 méter kell és beveri. Idegeskednek, akarnak mi meg elmegyünk egyszer és megnyertük a mecset.
Igazad van jobb félni mint megijedni, de szerintem nem is fog kezdeni.TripleH írta:Busi valóban a játékintelligenciája miatt a világ egyik legjobb (ha nem a legjobb) védekező középpályása, de James is pont ez miatt emelkedik ki, iszonyat mód a mezőnyből és szerintem épp ezért ilyen hatékonyak a bombái is. mert nem a vakvilágba lő el mindent, ha kell ha nem. Sajna én jobban tartok tőle mint te.Bob_Marley írta:..
Busi valóban a játékintelligenciája miatt a világ egyik legjobb (ha nem a legjobb) védekező középpályása, de James is pont ez miatt emelkedik ki, iszonyat mód a mezőnyből és szerintem épp ezért ilyen hatékonyak a bombái is. mert nem a vakvilágba lő el mindent, ha kell ha nem. Sajna én jobban tartok tőle mint te.Bob_Marley írta:..