Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
PCsabi
aka Game90

2014.10.21. 13:14:02

BarcafanTomee írta:Mathieu és Busquets is kimaradt az Ajax elleni keretből. Gondolom ez azt is jelenti, hogy a hétvégén kezdők lesznek.
Sergi Roberto sincs a keretben.

:mrgreen:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2014.10.21. 12:29:57

MessiNeymarSuarez írta:Amúgy szerintetek melyik csapatok okozhatnak fejtörést nekünk tavasszal, úgy hogy már rendes védelmünk lesz esetleg (pl Vermaelen-Bartra/Matyi vagy Piqué összeszedi magát Verma mellett)
és a csapat is jól meg lesz szervezve, Iniesta (plusz talán Xavi) mégjobban magára talál, illetve ha összeáll a Neymar-Messi-Suarez támadóhármas? Bayernt már le tudnánk verni? Esetleg a buszkirály Chelsea-t?
Atleticot kihagytam :mrgreen:
salas9
Entrenador del Barça

2014.10.21. 11:52:28

BarcafanTomee írta:Mathieu és Busquets is kimaradt az Ajax elleni keretből. Gondolom ez azt is jelenti, hogy a hétvégén kezdők lesznek.
Nekem is egyből ez ugrott be. Remélem a fiatalok közül sokan (Montoya, Bartra, Rafinha, Samper és Munir) pályára lépnek, illetve a kezdőben kapnak helyet.

A legfontosabb a három pont megszerzése és az, hogy ne sérüljön meg senki a hétvégi rangadó előtt! [-o<
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2014.10.21. 11:44:03

Amúgy szerintetek melyik csapatok okozhatnak fejtörést nekünk tavasszal, úgy hogy már rendes védelmünk lesz esetleg (pl Vermaelen-Bartra/Matyi vagy Piqué összeszedi magát Verma mellett)
és a csapat is jól meg lesz szervezve, Iniesta (plusz talán Xavi) mégjobban magára talál, illetve ha összeáll a Neymar-Messi-Suarez támadóhármas? Bayernt már le tudnánk verni? Esetleg a buszkirály Chelsea-t?
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.10.21. 11:41:05

Mathieu és Busquets is kimaradt az Ajax elleni keretből. Gondolom ez azt is jelenti, hogy a hétvégén kezdők lesznek.

Mai keret: Ter Stegen, Bravo, Alves, Montoya, Pique, Bartra, Mascherano, Alba, Samper, Xavi, Rakitic, Iniesta, Rafinha, Pedro, Munir, Messi, Sandro, Neymar.

Kíváncsi vagyok ki kapja a VKP posztot, Mascherano vagy Rakitic. Jó lenne már látni Rafinhát is a középpályán.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára BarcafanTomee 2014.10.21. 11:51:15-kor.
Feast4
Director del Fútbol

2014.10.21. 09:38:09

danianevem írta:Jelen állás szerint Busquets és Adriano nem lesz bevethető holnap az Ajax ellen. Samper az első kerettel edz, szóval elképzelhető, hogy ő lesz Sergio helyén.

Kizártnak tartom. szerintem Mach cseréje de elvben ma már Busquets van valószínűsítve a keretben. Nagyon remélem, hogy most nem finomkodunk, egy játszó nem beálló csapat ellen játszunk, legalább 3-at le kéne gurítani. Megnyugtatná a csapatot a hétvégi meccs előtt. Márészt sok gólt kaptunk a multkopr. a gólarányunkon is kupálni kéne.
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2014.10.20. 12:22:59

ZBarca írta:KÉP

Érdekességek és infók az 501 gólunkkal kapcsolatban.
Nagyobbnál nagyobb nevek egymás mellett: Rivaldo, Kluivert, Luis Enrique, Eto'o, Stoichkov, PEDRO :D
danianevem
Entrenador del Barça

2014.10.20. 12:05:01

Jelen állás szerint Busquets és Adriano nem lesz bevethető holnap az Ajax ellen. Samper az első kerettel edz, szóval elképzelhető, hogy ő lesz Sergio helyén.
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.10.05. 18:52:38

KÉP

Érdekességek és infók az 501 gólunkkal kapcsolatban.
Kép
diagonal
Jugador d'estrella

2014.10.01. 20:29:46

Chino írta: Mindent egybevetve nem volt rossz meccs annak ellenére, hogy kikaptunk, az a katlan se volt semmi, így ki lehet kapni, annak ellenére, hogy fordítottan is elsülhetett volna az eredmény. A Malaga mérkőzés, tényleg kritikán aluli volt, azért komolyan elő lehet venni a csapatot, de ez a PSG, ha folyamatosan így játszik a döntőre is esélyes lehet. Csalódott vagyok, de tanulni kell belőle, otthon meg jól megruházni őket.
Egyetértek mindennel amit írtál, ugyanígy láttam. Annak azért örülök, hogy egy ilyen meccs után van bőven józan vélemény is mint a tied vagy pl. Barcamané vagy Bobé és nem akarja mindenki rögtön a játékosok meg LE fejét.
Tényleg meg kell érteni hogy ez egy új csapat, új edzővel. Az is probléma szerintem, hogy sokan még mindig a Pep éránál tartanak és azt hiszik most is abszolút esélyesként lépünk fel egy ilyen csapat otthonában mint a PSG aztán meglepődnek mikor nem nyerünk 3-0-ra.
Alvesről mindenki tudta valahol, hogy kevés már BL szinten, sajnos most ezt meg is mutatta bőven tegnap. Én nagyon szeretem őt, rengeteget tett ezért a csapatért, egyik kedvenc játékosom volt a Pep érában, de van az úgy, hogy mindenkinek jobb a válás. Neki szerintem abszolút testhezálló lenne most minden szempontból egy török csapat most, mondjuk a Fener vagy a Besiktas és ott még imádnák is 2-3 évig. Vagy ha visszamegy haza egy brazil csapatba az is. De sajnos nálunk az ideje lejárt, fájdalmas kimondani de ez van.
Pedro súlytalan sajnos, bár tényleg dolgozott, próbálkozott, de tény, Munirnak aki 19 éves alig van majdnem gólt érő lövése volt a rövid idő alatt amit bent volt. Hihetetlen tényleg hogy ideáig jutott hogy egy PSG ellen bejön és ennyi rutinnal ami neki van majdnem gól szerez.
Feast4
Director del Fútbol

2014.10.01. 19:01:44

zola8787 írta:
Feast4 írta:
Subinho írta:sajnos jelenleg Ter Stegen is.
Nem venném a fejét! Ez a két első számú kapus sajna baromság. A Madridnál sem jött be! AÉs igen nem a PSG ellen kellett volna bevetni . De ez már mindegy. Sajna így esett. Végős soron nem rajta múlt a tegnap!
Benne volt mind a 3 gólban. VV ebből 2t tuti fogott volna, szóval nem kell venni a fejét, de egy kicsit meglehet dorgálni.

VV? :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Az idő szépíti a dolgokat! Nagy védései voltak az tény de legalább akkora potyái is! Emlékezzünk mit csinőált pl. az egyik klasszikuson.

Vésszatérve most már kár agyalni mi lett volna ha. Egy bukta, reméljük pont jókor jött, hogy kicsit mindenkit felrázzon. Vissza kell venni a 3 pontot, mert nagyon nem lenne jó ha második helyen jutunk tovább!
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2014.10.01. 17:52:28

http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... on-2367067

Humort nem értő Barca fanoknak nem ajánlott!

Az utolsó kép a legjobb :D
Vakmacska
Llegenda del Barça

2014.10.01. 17:42:40

kadarzsolt85 írta:Csalódott vagyok, de tanulni kell belőle, otthon meg jól megruházni őket.
Na arra kivancsi leszek! En most is szeretem a csapatot,es ezutan is fogom,ha kikapnak,ha nem,de valami gond van es ezt nem,csak en latom igy szerintem.[/quote]

Igen, gond van.
És igen, izgalma s meccs volt, egy semleges néző biztosan jobban élvezte, mint mi.
Sajnos A legnagyobb gond a csapatban Alves. Tegnap még saját magát is alulmúlta.
A kezezés, a rengeteg könnyelműen elpasszolt labda, a beadásai meg siralmasabbak voltak az átlagnál. Örülhet, hogy nem állították ki. Sajnos LE későn ébredt fel ez ügyben szerintem.

A PSG az akarattal vert meg minket. Ők igazán akarták ezt a győzelmet, a mieinkben meg már régóta nem lobog úgy a tűz. Pedig látszik rajtuk- tegnap is látszott-, hogy ha akarnak, akkor igenis tudnak még focizni.
A másik amit észrevettem: a PSG tökéletesen feltérképezte a Barcát. Pontosan tudták, hogy kinek mik a gyengéi. Vajon a Barca is megtette ezt? Nem igazán úgy nézett ki. Pedig lett volna idejük felkészülni.
Én egyenlőre azt veszem csak észre, hogy LE próbál a tempón gyorsítani, direktebb játékot játszatni, de ez valahogy nem akar összejönni.
Messit egyszerűen kiveszik már simán a játékból. Egyszerű ellene a taktika: ha labdát kap, akkor 4-5 ember veszi egyből körbe.
Nem véletlen DS megvétele, no és Munir játszatása. Kell egy igazi csatár a csapatba.

A másik, amit én sem értek- ahogy ti sem-, hogy MAsch miért nem kvk poszton játszik? Van elég KH-nk nem? még úgy is, hogy Vermalen még nem tud játszani.
Busi meg.. hát nem tudom... valahogy tényleg lassú. Régen is ilyen volt? Én nem emlékszem rá.
Vagy csak nem tűnt fel?
Egy Rakitic-Ini-Masch középpálya sokkal ütősebb lehetne.

Tegnap, mikor megláttam, hogy Messi és Rakitic is jobb oldalra van kiírva, reménykedtem, hogy Alves talán nem kolbászol annyit előre. Hiú ábránd volt.

Pedro hozta a szokásos formáját.
Szerintem felesleges őt elől játszatni. jobban járnák vele, ha középpályás lenne. Sokkal jobban védekezik, mint ahogy támadja a kaput. És rendszeresen Alves helyett jön vissza védekezni. És ez már így megy évek óta. Nem tudom, hogy Alvest miért eröltetik. Talán azért, hátva lesz valaki aki megvenné? Komoly top csapatnak nem fog kelleni. Sebaj, majd megy a törökökhöz, vagy oroszokhoz. Esetleg ha már ingyér hozható lesz, akkor elhozza a Videoton :-D

Mindenesetre szerintem Montoya ezerszer jobb védő. Lehet, hogy nem megy fel beadogatni a labdákat, de hát ő védő elsősorban.

Amit nem értettem tegnap: egy D.Luist miért a törpe Masch próbált levédekezni? Miért nem Matyika?
De végül mindegy is: hihetetlen, hogy a pontrúgásokkal nem tudunk mit kezdeni.
Általában egy kis csapat szokott pontrúgásra játszani.

Az tény, hogy a PSG hihetetlenül felszívta magát a tegnapi meccsre. És hogy miért mindenki minket akar megverni? Hát azért, mert mi a világ egyik legjobb csapata vagyunk, azért. És ez presztízs.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.10.01. 17:37:54

zola8787 írta:Benne volt mind a 3 gólban. VV ebből 2t tuti fogott volna, szóval nem kell venni a fejét, de egy kicsit meglehet dorgálni.
Az elsőben miért lenne benne? Ott mit tudott volna tenni? A másodikat benézte, a harmadiknál a beadást elüthette volna, nem tette, onnantól meg már kiszolgáltatott volt, de az elsőnél sansztalan volt.
zola8787
Director del Fútbol

2014.10.01. 17:29:27

Feast4 írta:
Nem venném a fejét! Ez a két elős számú kapus sajna baromság. A Madridnál sem jött be! AÉs igen nem a PSG ellen kellett volna bevetni . De ez már mindegy. Sajna így esett. Végős soron nem rajta múlt a tegnap!
Benne volt mind a 3 gólban. VV ebből 2t tuti fogott volna, szóval nem kell venni a fejét, de egy kicsit meglehet dorgálni.
BFC
Jugador d'estrella

2014.10.01. 17:07:31

Res írta:
Feast4 írta:...
Másrészt így ki lehet kapni! Jó sok hiba volt, de volt akartat! Elvégre Európa egyik meghatározó csapata ellen véreztünk ell egy ki ki harcban idegenben egy góllal! Továbbra is mondom inkább korábban kapjunk pofont mint amikor a végén vagyunk!
Végre valaki!
Szerintem jó meccs volt. Végre hajtottunk! Ha rúgtunk volna még egy nyavalyás gólt, még élveztem is volna.
Az első illetve a harmadik gólra szinte azonnal érkezett a válasz a második gólnál viszont nem igen tudtak mit kezdeni magukkal.
kadarzsolt85
Jugador del Barça

2014.10.01. 17:06:51

Csalódott vagyok, de tanulni kell belőle, otthon meg jól megruházni őket.[/quote]
Na arra kivancsi leszek! En most is szeretem a csapatot,es ezutan is fogom,ha kikapnak,ha nem,de valami gond van es ezt nem,csak en latom igy szerintem.
Barca Barca Baaarca
Res
Jugador d'estrella

2014.10.01. 17:00:25

Feast4 írta:...
Másrészt így ki lehet kapni! Jó sok hiba volt, de volt akartat! Elvégre Európa egyik meghatározó csapata ellen véreztünk ell egy ki ki harcban idegenben egy góllal! Továbbra is mondom inkább korábban kapjunk pofont mint amikor a végén vagyunk!
Végre valaki!
Szerintem jó meccs volt. Végre hajtottunk! Ha rúgtunk volna még egy nyavalyás gólt, még élveztem is volna.
Feast4
Director del Fútbol

2014.10.01. 16:19:53

Nem venném a fejét! Ez a két elős számú kapus sajna baromság. A Madridnál sem jött be! AÉs igen nem a PSG ellen kellett volna bevetni . De ez már mindegy. Sajna így esett. Végős soron nem rajta múlt a tegnap!
Kép
Feast4
Director del Fútbol

2014.10.01. 16:13:47

Chino írta:
kadarzsolt85 írta:A Barcanak vege leszerepeltek mehetnek kapalni nagyon gyengek vezetosegestol klubbostol jatekostol csapatkent mindenestol csa ennyi ez az igazsag de az elet megy tovabb lesz majd meg jo barca,csak nem ez' =D>
Komolyan, egyszerűen élvezet olvasni az írásaidat. Te mióta fórumozol írtál már pozitívat a csapatról? Ezt most tényleg komolyan kérdezem. Neked szerintem a legjobb lenne, ha letöltenéd a 2:6-ot, meg az 5:0-át és csak azokat nézegetnéd. Egyszer lépj már fel egy győztes meccs után is.
Nem én akartam mondnani neki! :lol: Eleve nem értem az embereket. Az amit akkor csináltunk akkor sem volt elvárás most se az. Most az az elvárás a csapattól, hogy ezt a vereséget otthon visszavegyük a PSG-től. Nem pedig az, hogy egy ilyen erős csapatnak 4eket 5öket rúgjunk! A hétvégi bajnokira kell koncentrálni és arra, hogy ez a vereség nehogy lendületet vegyen el.
Kép
Subinho
Director del Fútbol

2014.10.01. 16:12:19

Nem rossz ez a csapat, jó úton haladunk a vereség ellenére. 2 ember nagyon kilóg sajnos: Pedro és Alves... és sajnos jelenleg Ter Stegen is. Utóbbit lehetett volna talán még a padon jegelni, mert biztos nagy tehetség, de idén még szinte nem játszott és nem biztos, hogy a PSG ellen kéne formába lendülnie. Mint látható volt, nem is sikerült neki... Tegnap - és még egy darabig - Bravonak kéne a kapuban állnia... TerStegen meg apróbb meccseken, de nem a BL-ben, hanem Liga/Kupa meccseken, ilyen Granada csapatok ellen... Övé a jövő , de jelenleg sajnos ő kevés még komolyabb meccseken!
zola8787
Director del Fútbol

2014.10.01. 16:04:46

Tavaly a fórumozók nagy része úgy nyilatkozott, hogy unottan meg akarat nélkül nem lehet kikapni mérkőzésen, én is így gondoltam és gondolom is. Viszont a tegnapi meccsen ment az egész csapat, próbálkozott, így ki lehet kapni. Nem minden meccsen fogunk nyerni, de ha végig szívvel tolják a srácok én büszke leszek a csapatra.
Chino
Llegenda del Barça

2014.10.01. 15:59:53

kadarzsolt85 írta:A Barcanak vege leszerepeltek mehetnek kapalni nagyon gyengek vezetosegestol klubbostol jatekostol csapatkent mindenestol csa ennyi ez az igazsag de az elet megy tovabb lesz majd meg jo barca,csak nem ez' =D>
Komolyan, egyszerűen élvezet olvasni az írásaidat. Te mióta fórumozol írtál már pozitívat a csapatról? Ezt most tényleg komolyan kérdezem. Neked szerintem a legjobb lenne, ha letöltenéd a 2:6-ot, meg az 5:0-át és csak azokat nézegetnéd. Egyszer lépj már fel egy győztes meccs után is.

A személyes véleményem, hogy így ki lehet kapni és ez az a meccs, amikor ki lehet vetíteni a vereség okát egy-egy emberre. Alves katasztrófa. Nem is lett volna akkora baj, de saját térfélen, szinte utolsó emberként cselezgetni egy ilyen rutinnal rendelkező játékosnak nem szabad. Még az MB II-ben is nyakon vágják ilyenért az embereket, ő pedig rendre eljátszotta. A támadások "segítését" pedig hagyjuk. Arról nem is beszélve, hogy ha egy kicsit szőrösebb szívű a bíró simán kiszórhatta volna és egyszavunk se lehetne.

Alba-t én nem venném annyira elő, mint itt a többség. Nem tudott annyira felmenni, mert folyamatosan figyelni kellett Lucasra, Mathieu pedig nem tudott kiváltani rá, mert a másik oldal az esetek 80%-ában üres volt. Masch idén magára talált (ez talán LE-nek az érdeme), igazából egy hibája volt, sajnos abból gól is lett. Össz-vissz 3 PSG meccset láttam idén, de rá nem ismertem erre a csapatra. Azt kell mondanom, bármilyen furcsán is hangzik, Ibra nélkül jobbak voltak. A középpályások sokkal nagyobb szabadságot kaptak, Lucas is kiteljesedhetett, míg a svéddel ez lehetetlen lett volna.

A játékunkkal akkora baj nem volt. A 3 gólból amit kaptunk 2 elég potyaszagú volt, nem mattolták a védelmünket. Megvoltak a helyzeteink is, de nem akart semmi sikerülni. Ini-nél nem éreztem akkora bajt, inkább az a szomorúbb, hogy 17 méterről kettőből egyszer sem tudta eltalálni a kaput. Voltak jó labdái, a gólnál is klasszis megoldást választott, Neymarnak is volt egy gólpassz értékű löbbölése. Sajnos a letámadás nagyon felemésztette az erejét és a 60-65. perc körül már nagyon elfáradt, Alba pedig nem tudott annyi terhet levenni a lábáról.

A támadósorban nagy kontraszt volt. Neymar jól játszott és veszélyes is volt, Messi szintén A gólok élményszámba mentek. Pedro viszont újra katasztrófa. Eddig össz-vissz egy értékelhető meccse volt. Ez nagyon kevés. A jobb oldalunk nagyon kevés. Rakitic sem tud annyit besegíteni, mint odaát Ini, Alvest meg hagyjuk. Ezzel pedig nagyon megkönnyítjük a védők helyzetét. Egyedül akkor kellett 2-3 embernek kiváltani, ha Messi húzódott ki. Ez pedig nagyon kevés. És Munir iszonyú tehetséges és nagy játékos lehet, de ez még magas szint neki. A Juvenilből ez hatalmas ugrás. Ennek ellenére több veszélyes megmozdulása volt feleannyi idő alatt mint Pedritonak. A lábában volt a gól a srácnak, ahogy Sandronak is. Az ilyen dolgok múlnak sokszor a rutinon és a nyomáson.

Mindent egybevetve nem volt rossz meccs annak ellenére, hogy kikaptunk, az a katlan se volt semmi, így ki lehet kapni, annak ellenére, hogy fordítottan is elsülhetett volna az eredmény. A Malaga mérkőzés, tényleg kritikán aluli volt, azért komolyan elő lehet venni a csapatot, de ez a PSG, ha folyamatosan így játszik a döntőre is esélyes lehet. Csalódott vagyok, de tanulni kell belőle, otthon meg jól megruházni őket.
Forca Barca!!!!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.10.01. 15:49:13

Ennyi védelmi hibát egyszerűen nem lehet elkövetni. Nagyon jó támadójátékot játszottunk, de összességében örülhetünk, hogy 3 kapott góllal megúsztuk. A Dani Alves-Alba pakkal vmit csinálni kéne, mert amit művelnek, az borzalmas. A védelmünk velük 170 centi, nem csoda, hogy gólokat kapunk. A támadásokban nagyon visszaestek, ahogy a védekezésben is. Nagyon remélem, hogy a nagy meccseken mostantól Mathieu fog kezdeni a baloson, a jobb oldal sajnos továbbra is megoldatlan. De ha Alves így folytatja, akkor Adriano is nyugodtan játszhatna helyette. Ezen kívül még kiemelném Pedrot. Óriási nagy hátrány jelent ez a pali. Konkrétan emberhátrány jelent, mert nem csinál semmit. 3 csatáros játékban minimum 4 gólerős játékost ki kéne tudnunk állítani. Jelenleg van 2 és hamarosan lesz 3. Ez viszont ilyen taktika mellett nagyon kevés. Már rég el kellett volna zavarni.

Ami pozitívum, hogy a Messi-Neymar-Mascherano trió nagyon jól játszott.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Capon
Llegenda del Barça

2014.10.01. 15:28:56

Úgy összességében izgalmas jó meccs meccs volt megérdemelt vereséggel.
A párizsiak elszántabbak voltak, jobban akarták a győzelmet, mi meg egy kicsit talán megilletődötten játszottunk, mintha a fél csapat nem játszott volna még BL meccset.
A német kapus a 3-ból 1 gólban volt benne, igazából még hibáztatni sem tudom érte, mert eddig ez volt a 2. meccse.
Busi egy kemény ellenfél mellett megint teljesen eltűnt a pályáról, az ilyen helyzetekben nagyon kijön a lassúsága és hasznavehetetlen, ilyenkor kéne Mast használni helyette. Ettől függetlenül nem őt akarom kiemelni a csapatból mint negatívumot, csak ilyenkor egy gyors, agresszív, sokat mozgó KP-ra lenne szükség szerintem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2014.10.01. 16:20:48-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Válasz küldése