Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem kizárt dolog... Olyanra, hogy valaki új mezszámot kapott volna, csak Militora emlékszem. Másrészt Villát amióta ismerem, 7-esben játszik. Én 18-ra tippelek Thiagonál.kakasugynok007 írta:9est Villának.AS nek 7.Thiago pedig 23!!!Messidona10 írta:Vajon Thiago melyik mezt kapja? Feltételezem, hogy nem a 4-est (B-ben ugye az volt), mert az másnak van félretéve... 9-es felszabadul ugyan, de nem hinném
9est Villának.AS nek 7.Thiago pedig 23!!!Messidona10 írta:Vajon Thiago melyik mezt kapja? Feltételezem, hogy nem a 4-est (B-ben ugye az volt), mert az másnak van félretéve... 9-es felszabadul ugyan, de nem hinném
Tényleg, ezer bocs. Akkor nálam a 23 a befutó, kíváncsi leszek mindenesetre...sneco7 írta:
Én 19-re emlékszem. Egyébként meg úgyis akkor dől el,ha meglesznek a távozók és az érkezők is.
Én 19-re emlékszem. Egyébként meg úgyis akkor dől el,ha meglesznek a távozók és az érkezők is.palesz77 írta:Én a 18-ra(válogatottban most az volt, Milito meg távozik...) a 23-ra vagy a 24-re tippelek.Messidona10 írta:Vajon Thiago melyik mezt kapja? Feltételezem, hogy nem a 4-est (B-ben ugye az volt), mert az másnak van félretéve... 9-es felszabadul ugyan, de nem hinném
ez tök jól néz ki! ezzel és az idegenbelivel vagyok megelégedve. a hazai... az nem tetszik annyiraXanthor írta:Az online boltba felkerült a kapusmez képe és nem az a libafos zöld, hanem sokkal jobb:
Én a 18-ra(válogatottban most az volt, Milito meg távozik...) a 23-ra vagy a 24-re tippelek.Messidona10 írta:Vajon Thiago melyik mezt kapja? Feltételezem, hogy nem a 4-est (B-ben ugye az volt), mert az másnak van félretéve... 9-es felszabadul ugyan, de nem hinném
Lentebb - 05.22. írt - hozzászólásomban leírtam a mezek mért adatait, azok a pólók mért adatai is.lui1698 írta:Srácok rendelni akarok Linos's Sport-ról bajnoki ünneplős pólót.
Annyit kérdeznék, hogy náluk ezek a méretek mekkorák cm-ben?
Mondjuk ha gugliban rákeresek egy mérettáblázatra az jó nekem?
Kicsit hülyén fogalmaztam meg, remélem azért érthető.
Azóta már írtam egy mail-t nekik.d írta:Írj egy emailt a forgalmazónak, ezek a méretezések mindenütt mást jelentenek... miért nem ez eladóktól kérdezed meg? :/
Írj egy emailt a forgalmazónak, ezek a méretezések mindenütt mást jelentenek... miért nem ez eladóktól kérdezed meg? :/lui1698 írta:Srácok rendelni akarok Linos's Sport-ról bajnoki ünneplős pólót.
Annyit kérdeznék, hogy náluk ezek a méretek mekkorák cm-ben?
Mondjuk ha gugliban rákeresek egy mérettáblázatra az jó nekem?
Kicsit hülyén fogalmaztam meg, remélem azért érthető.
A Lionsport-ban 15 ezerértEnjoy írta:OFF:
Kéne egy ilyen fekete felső szürke címerrel, nagyon bejövős
jah, szeretik a könnyű pénzszerzést...El fanático írta:A cikkben is írják, hogy miért volt ez a nagy roham - limitált és számozott mezek voltak 1899 darab és persze, hogy aki tudta, az vitte, mivel még "bizniszelni" is lehet majd vele, legalábbis, akik 6-8 darabokat felvásároltak, nem mind a rokonoknak, barátoknak vitték...ab1daL írta:Sűrű csíkozás ide-oda, azért viszik a mezeket rendesen. http://barcanoticias.blog.hu/2011/05/24 ... celona_mez
jobb mint a homok rózsaszín, v a libafos zöldLionel85 írta:Mi leszünk a gyászhuszárok...
A cikkben is írják, hogy miért volt ez a nagy roham - limitált és számozott mezek voltak 1899 darab és persze, hogy aki tudta, az vitte, mivel még "bizniszelni" is lehet majd vele, legalábbis, akik 6-8 darabokat felvásároltak, nem mind a rokonoknak, barátoknak vitték...ab1daL írta:Sűrű csíkozás ide-oda, azért viszik a mezeket rendesen. http://barcanoticias.blog.hu/2011/05/24 ... celona_mez
Nagyon jóóócsdewl írta:Nemtudom volt-e már