Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bocsi, de milyen nehézségi szinen játszol? Illetve konzolon v gépen csapatod? Ha gépen billentyűvel v kontrollerrel?Kash írta:
Fogalmam sincs, általában egy inditásból jön, Messi a gyorsabb, lefutja az ellenfelét, a kapust meg becsapja.![]()
1 szezonban 3-4-szer fordul elő, hogy 4-5 embert kicselezek vele, és ezeknek a befejezéseknek csak a fele megy be, a többi gólpassz lesz.
Légyszi írd meg milyen slider beállításokat használszKash írta:
Fogalmam sincs, általában egy inditásból jön, Messi a gyorsabb, lefutja az ellenfelét, a kapust meg becsapja.![]()
1 szezonban 3-4-szer fordul elő, hogy 4-5 embert kicselezek vele, és ezeknek a befejezéseknek csak a fele megy be, a többi gólpassz lesz.
Ez a 140 csak Messi góljai, mit gondolsz, mennyit lőnek a többiek!?Barca_10 írta:Kash írta:khmmm, félreértettél barátom![]()
![]()
![]()
1 idény alatt lőttem vele 140-et, nem összessen.(Valszeg én fogalmaztam gyér-ül)
A másik 5 idényt csak úgy felhoztam, mert az előző kettőben is 120-at lőtt fejenként.
Tehát mégegyszer: 1 idény alatt lőttem vele 140-et.
1 idény alatt 140 gól? Az szép.. nekem egy idény alatt az csapatátlag 160-170 gól..
Fogalmam sincs, általában egy inditásból jön, Messi a gyorsabb, lefutja az ellenfelét, a kapust meg becsapja.És csak rá élezed ki a támadásokat, vagy ez véletlen?
Kash írta:khmmm, félreértettél barátom![]()
![]()
![]()
1 idény alatt lőttem vele 140-et, nem összessen.(Valszeg én fogalmaztam gyér-ül)
A másik 5 idényt csak úgy felhoztam, mert az előző kettőben is 120-at lőtt fejenként.
Ha flashelt az x-boxod akkor ne is vedd meg ha csak online miatt vennéd.kakasugynok007 írta:Ha megveszem az eredeti Fifát akkor játszhatok online?Nem kell x-box live kar?És ez,hogy működne?Wifre rákapcsolódik a konzol és ennyi?
Valaki magyarázza el.
kössz
Ja vagy úúúgyKash írta:khmmm, félreértettél barátom![]()
![]()
![]()
khmmm, félreértettél barátom6 idény alatt 140 gól? Messinél az nem is sok Very Happy Ha elosztod, akkor az olyan 23 gól idényenként. Ha azt nézed, hogy idén csak a bajnokságban több mint kétszer annyit rúgott
6 idény alatt 140 gól? Messinél az nem is sokKash írta:Remélem jó helyre irom:
Ma vittem végig a 6. idényemet a Barcelona csapatával menedzser módban.
És egy igen érdekes adatra bukkantam, ugyanis világklasszis szinten Messivel az össz idényt tekintve 140 gólt rúgtam![]()
Nagyon érdekes, és ez idő alatt csak 1 copa del Rey-t vesztettem el, mondjuk ezt idén(de Messi itt duplázni tudott).
Nektek mennyi volt a legtöbb termelt gólotok Messivel? mert ez félelmetes...
Lelőjem a poént?MessiFan91 írta: Fiatalok:
Alaba jól fejlődik, most 75-ös, és még csak 19 éves.
Van még egy 16 éves középhátvédem az ifiakadémiáról, Rosinak hívják, és 67-es.
Én igen, bár már kicsit ritkábban. Túl sokszor felb.sz ahhoz, h rendszeresen játszak vele.La Pulga írta:Nem játszik itt valaki fifával live-on?
Engem még sosem rúgtak ki, pedig lett volna párszor ok rá pl amikor semmit nem nyertem a City-vel, aztán magamtól leléptem. Pedig jó kis csapat volt, de utána 2 év alatt mindent nyertem a Bayernnel. Na az milyen jó csapat volt!kanty írta:Basszus kikészít ez a játék.![]()
Liverpoollal kezdtem egy menedzser módot. Minden oké bajnokságban 2. voltam, F.A: kupában pedig inkább szimuláltam, persze kiesek a Birmingham ellen, erre simán kirúgnak.
Pedig milyen jó csapatom volt, Torres, Cassano, Kagawa, Deco, Quaresma, Gerrard.
Én majd fogok, mert megfogom venni az MW3-at hozzá pedig szerzek Gold csomagot, szóval majd nba-n és fifán elérhető leszek, no meg mw3-on.La Pulga írta:Nem játszik itt valaki fifával live-on?
Nem úgy megy el mint usain bolt, csak reálisabb. szerintem a világklasszis a legreálisabb, én legalábbis azon játszok. nem lehet őket akárkivel lefutni, lefülelik az indításokat, remekül vezetik a támadásokat, és a kiscsapatot könnyű megverni, a nagyot meg irtó nehéz.blupatrik írta:ti milyen nehézségi szinten játszotok?
én eddig amatőrön toltam de már vicces volt néha milyen könnyű megnyerni a meccset,ezért átváltottam profira és kezdtem is a newcastle-el egy idényt,de olyan baromi nehéz ez már,hogy örülök ha x vagy max egy gyengébb csapatt ellen 1-0-ra nyerek...Az a védő akit kétszer lefutok amatőrön érdekes módon úgy megy el mellettem mint usain bolt.A 16-oson belül meg épp amikor lőnék mindig fellöknek,11-es csak marhára elvétve...Tapasztalatok?
Az a vicc, h félprofi és profi között aránytalanul nagy a különbség. Mikor még kispályás vtam profin szenvedtem, félprofin meg laza 3-4 gólos győzelmeket arattam.kanty írta:
Amatőr után van még fél profi. Egyszer játssz azon, ha az megy, akkor jöhet a pro.
Félprofi??blupatrik írta:ti milyen nehézségi szinten játszotok?
én eddig amatőrön toltam de már vicces volt néha milyen könnyű megnyerni a meccset,ezért átváltottam profira és kezdtem is a newcastle-el egy idényt,de olyan baromi nehéz ez már,hogy örülök ha x vagy max egy gyengébb csapatt ellen 1-0-ra nyerek...Az a védő akit kétszer lefutok amatőrön érdekes módon úgy megy el mellettem mint usain bolt.A 16-oson belül meg épp amikor lőnék mindig fellöknek,11-es csak marhára elvétve...Tapasztalatok?