Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, a Messi-központúság egyértelmű, csak azt nem értem, hogy John miért okolja minden problémáért Messit...kanty írta:Azzal a résszel egyetértek, hogy túlságosan Messi központú lett a játékunk, és ez baj. A többi pedig kicsit dél-amerikai szappanopera feeling.
sörvirsli írta:...connor írta:Nem tudom, hogy volt-e már máshol, de ebben az írásban sok igazságot látok.
http://barcelona.blog.nepsport.hu/archi ... keseruseg/
.
Vicc az egész iromány.
Ez igaz, de szerintem ez is.Facsy írta:Bartomeu nyilatkozatából egyetlen egy dolgot emelnék ki de azt nagyon!
"Nem is értettem azt a rengeteg kritikát, amit kaptak, hiszen tegnap még ők voltak azok, akik a világ tetejére juttatták a Barçát."
Ezt nagyon sokan elfelejtik, pedig nem kéne.
Ez a cikk egy nagy marhaság!connor írta:Nem tudom, hogy volt-e már máshol, de ebben az írásban sok igazságot látok.
http://barcelona.blog.nepsport.hu/archi ... keseruseg/
.
jobban támad, többet lő, és sokkal gyorsabb. abidal már marha lassú. ő szélen nem tudja már megcsinálni h fel le rohangál. ez sztem teljesen egyértelmű. adriano klasszikus, barcába való szélső, még abidal soha nem is volt az.MQuC írta:Például azt nem értem, Adriano mitől jobb ABidalnal szélen. Azt leszámítva, hogy Abidal kihagyott egy évet, ha megerősödik, szerintem azért nem okoz csalódást. Igen, most Adriano van játékban, egyértelmű, hogy jobb "formában" van, a semmihez képest. de egyébként...
Ezért kellene egy minimális vérfrissítés. Egy-két olyan játékossal, akinek fontos lenne a szerepe a csapatban, de még nem nyert igazán semmit.Boixos írta: így van! bár az olyan sikeres brigádnál, mint amilyen a barca, brutálisan nehéz lehet fölpörgetni a gyerekeket, de nincs más. olyan magasra tette a csapat a lécet, h egyszerűen maguk miatt sem lehet leállni. focizni tuti, h nem felejtettek el, tényleg a pár gyöngébb részt kell kijavítani, aztán menni előre. de ehhez egy legalább olyan intelligenciával és látással rendelkező edző kell, mint guardiola és egy olyan vezérkar, akik megcsinálják azt, amit az edző kér.
nem irigylem vilanovát, nagyon nem...
így van! bár az olyan sikeres brigádnál, mint amilyen a barca, brutálisan nehéz lehet fölpörgetni a gyerekeket, de nincs más. olyan magasra tette a csapat a lécet, h egyszerűen maguk miatt sem lehet leállni. focizni tuti, h nem felejtettek el, tényleg a pár gyöngébb részt kell kijavítani, aztán menni előre. de ehhez egy legalább olyan intelligenciával és látással rendelkező edző kell, mint guardiola és egy olyan vezérkar, akik megcsinálják azt, amit az edző kér.Léfe írta:Persze , hogy motivációs gondok vannak. Ezért kellenek személyi cserék. Ugy hajtani, mint a Bayern csak azok tudnak akik nem nyertek még nagyokat. De aki 3-4 alkalommal felment a Himalája tetejére minek menne még. Amit mondanak a Barcában, hogy nincs vége, meg hajtani kell - jó duma. Reikard is ezt mondta a végén. Minden lecsuszo ezt mondja. Persze, a bajnoki arannnyal nem sikertelen az idény. Ha csak 2-0 a németek ellen nincs pánik.
De idejében frissiteni most kell, elkerülendő a nagyobb gondokat. Azt sokan irják, milyen szép volt az elmult korszak. nagyon igaz. De a multból nem lehet megélni. Az volt. De mi következik, arra kell figyelni.
Erősen fogalmazol, de a vélemény lényegével egyetértek. Voltmár nekünk egy sikeres edzőpárosunk nem is olyan régen és a bukás onnantól kezdve indult meg amikor "szétváltak". Csak az akkora hangot nem kapott, mert Henk ten Cate másodedző volt Rijkaard mögött. Elég hasonló a felállás most is. A bajnokságban még megy, de pl. a Madrid ellen nem tudtunk mit kezdeni, egy X és egy vereség lett a vége, akárcsak most. A kupából egy hihetetlenül gyenge meccsen zúgtunk ki, a BL-ből pedig az első erős ellenfél ütött minket egy szégyenteljesebbnek mondható eredménnyel (barcelonai vereség a Liverpool-tól).tibor1158 írta:Vilanova marad az edző. de minek???????????? nem veszik észre hogy nem alkalmas a posztra. a Bayern ellen gőze nem volt hogy mit kell csinálni. 85. percben beküldi Villát 4-0-ás állásnál. nem akkor kellett volna mikor már eldőlt. a másik az hogy a B csapatból akarják pótolni VV-t. ez az ötlet annyit ért mint a cukrozott takony. gratulálok a vezetőségnek hülyébbnél hülyébbek dolgoznak ott. én már abban is kételkedek hogy Neymar jönni fog a nyáron. szerintem csak elhúzták a mézesmadzagot.
Azt nem értem, h az, h egy támadó akárhány helyzetet is kihagy, miért jelenti automatikusan azt, h nem is lehet őket megjátszani. Egyszer nézd meg egy meccsen, Sancheznek, Pedronak hány bemozgása van, amíg Xavi teszi-veszi a labdát egyik lábáról a másikra. A legkockázatosabb passz, amit bevállal az utóbbi időben, h kirakja Alvesnek a jobbra.Capon írta:barka amit Xavival és Inivel kapcsolatba mondasz részben igaz. Azt sem szabad elfelejteni, hogy nekik sem egyszerű a helyzetük egy Alexisel, Villával és Pedroval az előre játékban. Ők 3 teljesen súlytalanok a pályán szinte semmi veszélyt nem jelentettek az ellenfelekre egész szezon során. Így nehéz jó labdákkal megjátszani őket, kiugratni vagy gólpasszt adni nekik. Ezzel Xavi és Ini játéka is rettentően sokat visszaesik. Jóformán ha akarnak valamit csinálni azt egyedül kell megoldaniuk előrefelé mivel minden labdát visszakapnak ettől a 3-astól, tök felesleges nekik labdát adni. Messin kívül egy labdatemető elől mindenki.
Mivel ilyen impotens támadóink vannak a védőknek is sokkal több idejük jut a Xavi Ini páros semlegesítésére.
Teljesen egyértelmű volt számomra is ez a hír. Ebben semmi meglepetés nincs ennek a vezetőségnek a részéről, mindent tagadni kell és tenni a hülyét továbbra is (nehogy már az elnök úr és vezetőteamjén karcolás esen).visca el barca írta: az a baj h itt nagyon sokan tévedésben élnek, és azt hiszik, hogy életük végéig kolbászból lesz a kerítés, minden évben 6 trofeat fogunk majd nyerni...
amugy meg nincs ebbena cikkben semmi meglepő, várható volt, h semmi változás nem lesz a nyáron.
én azt hiszem, hogy elhozzuk neymart, villa elmegy, illetve ha vitya lelép akkor jön egy kapus és ennyi. védő nem jön, tito marad
Azért Bartra-ra és Adriano-ra rákérdeznék. Előbbi most kezd beépülni és bizonyítani, utóbbira max. annyi panaszunk lehet, hogy kicsit sérülékeny.Léfe írta:
Mind meg tudom indokolni, de nem akarok vitát gerjeszteni. Alapos frissités kell, nagyon leállunk.
Csatlakoznék hozzád és az előtted szólóhoz, mert én is hasonlóan gondolom.Capon írta:barka amit Xavival és Inivel kapcsolatba mondasz részben igaz. Azt sem szabad elfelejteni, hogy nekik sem egyszerű a helyzetük egy Alexisel, Villával és Pedroval az előre játékban. Ők 3 teljesen súlytalanok a pályán szinte semmi veszélyt nem jelentettek az ellenfelekre egész szezon során. Így nehéz jó labdákkal megjátszani őket, kiugratni vagy gólpasszt adni nekik. Ezzel Xavi és Ini játéka is rettentően sokat visszaesik. Jóformán ha akarnak valamit csinálni azt egyedül kell megoldaniuk előrefelé mivel minden labdát visszakapnak ettől a 3-astól, tök felesleges nekik labdát adni. Messin kívül egy labdatemető elől mindenki.
Mivel ilyen impotens támadóink vannak a védőknek is sokkal több idejük jut a Xavi Ini páros semlegesítésére.