Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nem hallottam róla semmit egy ideje, a szezon elején viszont voltak bakijai emlékeim szerint.dinnyesz írta:Tényleg és róla lehet valamit tudni, hogy muzsikál a franciáknál?
Cestus írta:Szerintem hitelesnek hitelesek a hírek, de nem biztos, hogy marad is. Marlont is felhozták, de aztán dobták kölcsönbe.pitta19 írta:Tud arról valaki valamit, hogy elvileg jövőre Alena az első csapatba kerül? Valahol olvastam, nem tudom mennyire hiteles...
Szerintem hitelesnek hitelesek a hírek, de nem biztos, hogy marad is. Marlont is felhozták, de aztán dobták kölcsönbe.pitta19 írta:Tud arról valaki valamit, hogy elvileg jövőre Alena az első csapatba kerül? Valahol olvastam, nem tudom mennyire hiteles...
Én is ezt hiányolom, hogy sehol se hallani saját nevelést a nagy csapat körül. Lassan Messi, Piqué kifelé mennek a csapatból Iniesta meg pláne. És nincsenek helyettük fiatal játékosok.Valverdetől a kezdeti nyilatkozatában, mikor megemlítette, hogy számít a fiatalokra azt gondoltam, tényleg komolyan gondolja, de még annyira se veszi számításba, mint LE tavaly.
Valverdetől a kezdeti nyilatkozatában, mikor megemlítette, hogy számít a fiatalokra azt gondoltam, tényleg komolyan gondolja, de még annyira se veszi számításba, mint LE tavaly. Pedig azóta idősebb lett, erősebb közegben játszik hétről hétre.Alcantara írta:Valóban...ez nekem is feltűnt.Samper írta:Még rejtélyesebb azóta Aleñá helyzete.
Agatha Christie tudna ebből igazán profitálni, ha élne.Tőle a választ is megkapnánk erre a rejtélyes esetre a végén.
Valóban...ez nekem is feltűnt.Samper írta:Még rejtélyesebb azóta Aleñá helyzete.
Mert hogy az A kispadosai annyival jobbak voltak?hajnesz írta:Ebből a meccsből csak annyi derült ki, hogy Alena és a többiek nem ezen a meccsen győzik meg Valverdet, hogy helyük van az első keretben.
blabla... kb ugyanennyi értelme volt a hsz-ednek...Samper írta:Jutottak-e előre fiataljaink, különösen a saját nevelésűek előrébb azzal, hogy játszottak a katalán szuperkupa - meccsen. ? Valószínűleg alig, legfeljebb annyit, hogy ha megtartásukról - elengedésükről születik döntés, Valverde számára nem pusztán nevek, hanem eleven focisták lesznek. (Bár ne így lenne.)
Volt néhány szép megmozdulása, de összességében nem tűnt ki a csapatából szerintem.barca0417 írta:Sajnos nem tudtam nézni a meccset, Halilovic hogy játszott ellenünk?
A világ nem dőlne össze, de nem is az "egyben maradt a világ" a cél szerintem.Samper írta: Talán nem dőlne össze a világ Pereztől vagy Ruiztól a kispadon.