Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
holnap is ennyien hiányoznánakTitinho írta:3-as asztal!
Akkor lesz ma póker vagy majd csak holnap? Így már 2-en hiányoznak az 5-ből...
Msn-enfUtBoLiStA írta:2es asztal!
Én vagyok! Többiek merre?
Többiek msn-en. jelszó 2esasztal lesz.fUtBoLiStA írta:2es asztal!
Én vagyok! Többiek merre?
ki beszél itt vigaszágrólszajko írta:Ma semmiféle képpen nem jó a vigaszág, holnap lenne a jó egésznap.
Igen megcsinálom.fUtBoLiStA írta:2es asztal!
Ma 19:30! . . .
Lesz aki megcsinálja az asztalt? Henrik?
Dettó, ugyanez a helyzet velem is.mypeter írta:Ma este 21:00 jó. Ha netán továbbjutok, akkor a vigaszágra jó a szombat délelőtt vagy késő délután (6-tól kb.) Döntőre, ha még akkor is talpon vagyok vasérnap este 8 után érek rá, kb 8ra érek haza.
ozsimiki írta: szóval ma este 21:
Mypeter-OK
Mogyi-OK!!
Titi-OK
Ozsi-OK
Fcjoc-úgy látom neki nem Ok, de más időpontban meg lehet 5-ből csak 3nak lenne jó,vagy annyinak sem, a lejátászásra 3 nap van, ebből kettő csüt,péntek eltellik mindjárt,szombat meg társaság nagyobb részének rossz.
legyen 21kor, sajnos mivel vkinek a szombat délelőtt nem jó,vkinek a délután nem jó, vasárnap is necces ahogy látom, ez az időpont meg 5ből 4nek jóMogyi_ írta:nah akkor 3as asztal holnap 20:00?Titinho írta: A holnap estém szabad, így a Mogyi által beírt 20.00 nekem megfelel.
Mypeter
Mogyi OK
Ozsi
Fcjoc
Titi OK
szombat délelőtt nekem nem jó, melózok.Titinho írta:És szombat délelőtt? (10-től fél 1-ig ráérek) A délután nem jó, de mondjuk estefelé olyan 6-tól a Barca meccsig jó nekem, utána viszont már megint nem mert buli van. Csak le kéne játszani a szombaton...![]()
vasárnap nekem este 8 előtt esélytelen bármi is.ozsimiki írta:ha már vasárnap,akkor délután 2, vagy 3 körül.
És szombat délelőtt? (10-től fél 1-ig ráérek) A délután nem jó, de mondjuk estefelé olyan 6-tól a Barca meccsig jó nekem, utána viszont már megint nem mert buli van. Csak le kéne játszani szombaton...fcjoc írta:3as asztal:
nekem holnap nem jó mert kimenőm lesz ^^. szóval legyen vasnap vagy most.ha így megfelel.
vagymárlejáccottátok?
Akkor inkább 2, de még ez nem 100%.ozsimiki írta:ha már vasárnap,akkor délután 2, vagy 3 körül.
este 8 kizárt, mivel vasárnap vigaszág és döntőnek is kell lennie.Mogyi_ írta:akkor vasárnap este 8?fcjoc írta:3as asztal:
szóval legyen vasnap vagy most.ha így megfelel.