Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
gekkodan
Director del Fútbol

2008.04.01. 10:31:24

Ivánék az szívbajt fogják ránk hozni ezekkel az Április 1-i tréfáikkal.... :lol: :lol:

Azért nem volt rossz cikk :lol: :lol:
Léfe
Entrenador del Barça

2008.04.01. 06:28:43

Valdes azt mondja, hogy nem érti ami a 2. félidőben történt velük. Mintha modjuk egy zivatar tört volna ki. Történt ? Nem történt, hanem amit csináltak. Másrészt nem értem mire mondja, hogy a játékosok becsapottnak érzi magukat. Mégis ki részéröl?
Fecó
chi omega
Entrenador del Barça

2008.04.01. 00:39:22

gekkodan írta:Rijkaard ma este azt mondta, fel van készülve arra, hogy elveszítí az állását, és tudja, hogy 2 napot kapott nagyjából.

Ezalatt nyilván a Schalke elleni meccset érti. Ha holnap nem olyan eredményt érünk el, könnyen reális lehetőségként merülhet fel, hogy szerdán lemond.

Azt mondta teljesen komolyan mondja, tudja, hogy 2 napot kapott.

Ha holnap kikapunk, le fog mondani, vagy kirúgják. Mindenesetre tud valamit, amit mi nem.
ezzel csak az a bibi, hogy mivan, ha a csapat nyer? márpedig a csapat nyerni fog. akkor rijkaard marad. de megoldódik bármi? nem.
aronba
Jugador d'estrella

2008.04.01. 00:37:22

a bajnoki cimnek lottek oly mindegy ki az edzo. Blt meg csak Rijkarddal tud nyerni a Barca B edzovel biztos nem
gekkodan
Director del Fútbol

2008.03.31. 23:55:41

Rijkaard ma este azt mondta, fel van készülve arra, hogy elveszítí az állását, és tudja, hogy 2 napot kapott nagyjából.

Ezalatt nyilván a Schalke elleni meccset érti. Ha holnap nem olyan eredményt érünk el, könnyen reális lehetőségként merülhet fel, hogy szerdán lemond.

Azt mondta teljesen komolyan mondja, tudja, hogy 2 napot kapott.

Ha holnap kikapunk, le fog mondani, vagy kirúgják. Mindenesetre tud valamit, amit mi nem.
senzu
Entrenador del Barça

2008.03.31. 22:55:27

ha igaz ez a repteres story, akor Laporta szégyellheti magát, ahogy mindenki más is aki ott cserbenhagyta
szegény ember majd megőrül szerintem, az állandó sérülés azért megviselik rendesen, mire épp felépülne mindenki, valaki 1 héten belül úgyis lesérül :?
ráadásul az eredmények se jönnek, pedig egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy akármennyire puszipajtások is az edzésen linkeskednek
és erre most teljesen méltánytalanul viselkednek vele, pedig okozott nekünk szép perceket nem is olyan rég
bízzunk benne, hogy bl-t nyer, és akkor tiszta szívvel hagyhatna itt minket
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.03.31. 22:41:57

messi1918 írta: Szerintem Guardiola nem lenne olyan rossz. Jelenleg olyan szinten van-ha nem "nagyobbon"-mint Rijkaard, amikor idehoztuk! Én támogatnám, a felhozatalát, mert szerintem egy ekkora játékoslegenda, tudná serkenteni, motiválni a játékosokat !

Most, hogy az ő neve is bekerült a kalapba, nálam egyértelműen esélyes a posztra. Nem tudom, a vezetőség erről, mit gondol, de nem hiszem, hogy ők is így gondolkodnának!

Szóval nem lene, olyan rossz, ha ő lenne az edző jövőre!
Igen, de ne feledjük, hogy BL-ben és talán ezt a címet még megérdemelnénk, mert ha valahol ott ebben az évben ugy ahogy jól játszottunk. Ha majdnem egy évet kibírtunk a Fürtössel, akkor 2 hónapot vagy mennyi van hátra kihúzunk. Nembiztos jót tenne ennek az épphogy lábom álló barcának ha elküldenék az edzőt is... Meg szerintem nagyon jó, tapasztalt edző Rijraard, én itt tartanám mivel a szép játékunk ő megtudja őrizni, de az eredményeket újabban nem.
Nyomjuk már így végig ezt az évet, lehetett volna réges rég váltani, nem most kéne megtörölni a rengeteg csippától a szemecskénket Laporta bácsi. :roll:

kicsit OFF: Valdes nyilatkozatai csupa-csupa aranyköpés számomra. Nem azért mert vicces, hanem mindig van valami mögötte, amin jó elgondolkodni.
Most ez tűnt fel picit, de amugy a nyilatkozata nagyon korrekt.

"Mindannyian kiállunk az edzőnk mellett és tiszteletben tartjuk az álláspontját, ugyanakkor biztosan állíthatom, hogy mi játékosok többet éreztünk a szégyennél szombat este."
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
mrmonster
Entrenador del Barça

2008.03.31. 21:38:42

Aprieto írta:Lippi VB-t nyert velük?
Mourinho mit nyert a Chelseavel?

A Barcelona keretével pedig el lehet hinni, hogy szép játék mellett tudna nyerni. :idea:
Annak mondjad ezt, aki Mourinho-t pártolja. Én csak Lippi támadó felfogását kifogásoltam... Azt nem írtam, hogy Mourinho-t támogatnám.
Sőt: utálom azt a kis öntelt patkányt. :twisted:
Előre a TITOlusokért!
Fernando
Llegenda del Barça

2008.03.31. 21:18:56

Hát annyiban igaza vana vezetőségnek hogy fel lehetne mérni Pep irányítása alatt h mennyire tud esetleg egy másik felfogásban formációban játszani
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
El Payaso
Capitá del Barça

2008.03.31. 20:25:40

Morminho írta:
El Payaso írta:Ebben a szezonban már felesleges váltani, BL-t így se, úgyse nyerünk, BL indulás meg így is, úgy is meglesz.
Azért nem mindegy, hogy kell-e selejtezőt játszani a BL-be jutásért vagy sem. Na meg egy Barcának nehogy elég legyen az, hogy bejutottunk a BL-be...
nem mondtam, hogy elég, de innen már bármit is nyerni, felérne egy kisebbfajta csodával.
Köszönöm Istenem, hogy nem lettem realos!
Kép
Morminho
Entrenador del Barça

2008.03.31. 20:17:56

El Payaso írta:Ebben a szezonban már felesleges váltani, BL-t így se, úgyse nyerünk, BL indulás meg így is, úgy is meglesz.
Azért nem mindegy, hogy kell-e selejtezőt játszani a BL-be jutásért vagy sem. Na meg egy Barcának nehogy elég legyen az, hogy bejutottunk a BL-be...
El Payaso
Capitá del Barça

2008.03.31. 20:06:53

Ebben a szezonban már felesleges váltani, BL-t így se, úgyse nyerünk, BL indulás meg így is, úgy is meglesz.
Köszönöm Istenem, hogy nem lettem realos!
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.03.31. 20:05:52

Lionel Messi Fan írta:Murinho kell ide és nem más
mourinho nem kell! ide más kell!:D

GUARDIOLA :lol: moutinho nem illik a Barca által képviselt szellemiséghez! bunkó a viselkedése
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2008.03.31. 20:02:27

Engem nagyon földobott hogy Guardiola jöhet meg Luis Enriqe sztem jo páros lehetnének.Jó lenne ha az ő kezük allatt fognank nagy menetelesbe,ha csak fele akkora edzők lesznek mint jatekosok már megérte.Kíváncsian várom a fejleményeket.
BArca 4 eve :!: :!: :!: :!:
Lionel Messi Fan
Jugador d'estrella

2008.03.31. 19:51:26

Murinho kell ide és nem más
Boixos
Llegenda del Barça

2008.03.31. 19:51:01

nem kellene ennyire leragadni annál, h ki, milyen focit játszatna a csapattal. olyat "játszatna", amilyet az állománnyal lehet!
nem tartok tőle, h a mi brigádunkkal betömörülnénk a saját 16osunkra, aztán adnánk a kontráknak egy csatárral, mert valamelyik maestro egy másik munkahelyén ezt nyomatta az ottaniakkal.
sztem a lényeg, h mentálisan össze legyen szedve a brigád, ne engedje ki az irányítást a kezei közül a szakmai stáb, a többit pedig a zsugások lerendezik.

egyébként Pepnek nem nagyon örülnék, ott volt Bruno Conti az ASRnél, hát, nem igazán szedték össze magukat a srácok amikor ő lett az edző két éve, pedig ő sokkal nagyobb ikon romában, mint Guardiola BCNban. bár igaz, az egy nagyon szemét szezonja volt a csapatnak, és igen nagy volt az összevisszaság. lehet, h akkor senki sem tudott volna ott csodát tenni....
na nem mintha most BCNban kellemesebb lenne a helyzet...
PUYOL-XAVI-INIESTA
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.31. 19:41:41

Most nem azért de honnan veszitek, hogy Lippi olyan szép focit játszatna velünk?
Neki elhiszitek, hogy képes szép focit játszatni, Mourinhorol meg nem... :roll: :roll:
Amugy Guardiola erre a pár meccsre első osztályú lenne.Gekkodannál a véleményem.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
gekkodan
Director del Fútbol

2008.03.31. 19:27:40

Többször mondtam már, hogy jelenleg nem feltétlenül az érkező edző személyén van a hangsúly. Újítani kell, új motiváció, stb.

A szezon ezen részén érkező edzők túlzott változtatásokat az idő hiánya miatt nem tudnak egszközölni. Így ilyen esetben majdnem mindegy, hogy Guardiola, vagy Mourinho ül a padra. Jelenleg arra van szükség, hogy a játékosok között újra helyreálljon a rend, a taktika működjön és motivációt kapjanak a játékosok. Erre Rijkaard alkalmatlan, de egy új arc már az újdonság miatt is előnyből indul.

Guardiola is jobb mint Rijkaard, ez jelenleg majdnem biztos, főleg, hogy ismeri a környezetet, a klubot és elfogadott. Ezek az előnyei bármelyik máshonnan érkező edzővel szemben. És a szezon mostani szakaszában más sem lenne sokkal többre képes. Akkor már jöjjön egy olyan, aki legalább ismeri a környezetet, a klubot.

Utána lehet beszélgetni a nyárról.

Bár ilyenkor rendre összeszedi magát a csapat, holnap nyerünk, leküzdjük a Getafét és Frenkie megmenekül... Sajna ez is benne van a kalapban. Aztán pár hét mulva minden vissza s rossz kerékvágásba. Most kellett volna lépni, nem ultimátumokat osztogatni.
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.03.31. 19:18:52

VictorValdes19 írta:én eddig és ezután se fogom [auto_cenzúra] frankyt mert ahogyan páran tudják nagy Rijkaard-Fan vok mennie kell mindenféle képpen csak ne idényközbe tom h sokan nem fognak velem eggyet érteni de nekem naon rosszul esne ha Rijkaardot ÉV KÖZBE menesztenék ezta 2 hónapot kibírjuk vele utánna meg hát.. :roll: Mondjuk annak örülnék a legjobban a Guardioléval menetelnénk újra.. :shock: :D
Ezekkel a dolgokkal kb. én is így vagyok!

Rijkaardot szeretem, ott látni, a Barca kispadján, de tudom, hogy mostmár mennie kell! De ezt a hátralévő időt, már simán "kibekkeljük"!

Pláne, ha visszajön Messi, na akkor szerintem van esélyünk, hogy a további meccseinket behúzzuk! Ez egyáltalán nem túlzás, de viszont az kell hozzá, hogy Messi a 2007-es formáját, valahogy felvegye, elérje a hátralévő meccsekre! Ez nem hinném, hogy lehetetlen, mert tavaly is kb. az év ilyen szakaszában, tért vissza (csak még nem volt ilyen előrehaladott a bajnokság) és szinte, ilyen formában, keezdte, úgyhogy innentől, rajta áll vagay bukik a dolog!

És valószínű, hogy a vezetőség év közbe biztos nem fogja meneszteni Rijkaardot! Az túl nagy kockázat lenne! Inkább végig "szenvedik" vele ezt az évet, de nem hiszem, hogy itt menesztenék! MAjd a nyáron, meglátjuk, de az még messze van!

Bármi is történjen!
ViScA eL bArCa!
..................................
barca0417
Entrenador del Barça

2008.03.31. 19:07:59

sztem próbáljuk meg most Guardiolát, és ha vmi nagyot visz véghez a hátralévő időben, akkor maradjon jövőre, ha "csak" pozitív változás lesz, akkor is maradjon másodedzőnek, Lius enrique pedig legyen a B-csapatnál. Rijkaardnak is jobb lenne ha most felállna, és békésen távozna.Bár akkor meg azért kritizálnák sokan, hogy elhagyja a süllyedő hajót, mert sokan túlzásba esnek(tek) vele kapcsolatban azért...Ne bántsa a vezetőség, hanem csakis a klub érdekeit szem előtt tartva egyezzenek meg.
Kép
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.03.31. 19:05:54

Ronaldinho&Barca írta:háát.. akkor inkább maradjon Rijkaard, de ez a Barca B edző ne jöjjön fel, szerintem akkor meg mégjobban szenvednénk.
Szerintem Guardiola nem lenne olyan rossz. Jelenleg olyan szinten van-ha nem "nagyobbon"-mint Rijkaard, amikor idehoztuk! Én támogatnám, a felhozatalát, mert szerintem egy ekkora játékoslegenda, tudná serkenteni, motiválni a játékosokat !

Most, hogy az ő neve is bekerült a kalapba, nálam egyértelműen esélyes a posztra. Nem tudom, a vezetőség erről, mit gondol, de nem hiszem, hogy ők is így gondolkodnának!

Szóval nem lene, olyan rossz, ha ő lenne az edző jövőre!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára messi1918 2008.03.31. 19:08:00-kor.
..................................
danko94
Entrenador del Barça

2008.03.31. 18:18:38

shevy írta:
Tomsa írta:Mourinho nem a szép, kreatív játék híve... A mi játékosainkat pedig arra teremtették (néha az eredmény rovására is megy :? )
Ezt honnan gondolod? Mert a tuskó angoloknál bunkerfocit nyomott? Tudna ő alkalmazkodni, biztos menne a szépfocis foci is neki, csakhát angolokkal nem lehet azt...
javítok magamon az angolokkal lehet de a cswelzí akkori keretével nem lehetett...
Atesz írta:Akkor a mostani Manchester meg az Arsenal milyen focit játszik, ha nem szépet? :?
Igen szép játékot játszanak de ott van Fabregas meg C.Ronaldo vagy Nani stb...Az akkori cselzíbe nem voltak ilyen kreatív játékosok :(
shevy
Capitá del Barça

2008.03.31. 18:04:50

Tomsa írta:Mourinho nem a szép, kreatív játék híve... A mi játékosainkat pedig arra teremtették (néha az eredmény rovására is megy :? )
Ezt honnan gondolod? Mert a tuskó angoloknál bunkerfocit nyomott? Tudna ő alkalmazkodni, biztos menne a szépfocis foci is neki, csakhát angolokkal nem lehet azt...
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.03.31. 17:59:18

Ronaldinho&Barca írta:háát.. akkor inkább maradjon Rijkaard, de ez a Barca B edző ne jöjjön fel, szerintem akkor meg mégjobban szenvednénk. Persze 1,5 hét és jön Messi, aztán félig meddig jobban fogjuk magunk érezni de...
Jöjjön már Murinho és ne keverjék itt a bizonyost!!!

Hozzátéve, pár meccsre tényleg baromság lenne váltani erre a zöldfülü edzőre. Amikor lehet BL-ben továbbjutunk most, akkor menjen el az utólsó reményünk is???
Bár hozzátéve lehet hogy ez egy olyas fajta nem fenyegetés, hogy talán így Rijkaard észbe kap és tesz valamit, bár most sok múlik a játékosokon, hogy mennyire teszik majd oda magukat... kiváncsi vagyok.

Gondolom te még nem hallottál róla, mint játékosról...
Kép
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.03.31. 17:58:15

Mondjuk annak örülnék a legjobban a Guardioléval menetelnénk újra..

Amúgy ez tényleg nem lenne rossz! 8)
Kép
Lezárt