2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Kösz, testvérTim írta:No Pasaran,annyit tesz:Nem törnek át!varga tamás írta:Sziasztok!
Egy kérdésem lenne azoktól, akik tudnak spayolul. Dolores Ibarruri, spanyol kommunista politikus jelszava volt 1937-ben, hogy: "No pasarán!" Mit jelent?
Egyébként nem ő használta először..http://en.wikipedia.org/wiki/No_pasaran
No Pasaran,annyit tesz:Nem törnek át!varga tamás írta:Sziasztok!
Egy kérdésem lenne azoktól, akik tudnak spayolul. Dolores Ibarruri, spanyol kommunista politikus jelszava volt 1937-ben, hogy: "No pasarán!" Mit jelent?
Nem írtál marhaságot, sőt. A háttér.Vito írta:gimnáziumból emlékszem: a 'pasar' szó annyit jelent, hogy történik.varga tamás írta:Sziasztok!
a végén az 'án' a T/3 jele, ergo szabdfordításban:
ezek nem fognak megtörténni, nem fordul(hat)nak elő.
remélem nem írtam marhaságot, mert a jelszó hátterét nem ismerem
gimnáziumból emlékszem: a 'pasar' szó annyit jelent, hogy történik.varga tamás írta:Sziasztok!
Köszi szépenAprieto írta:A-Z Converter UltimateFernando írta:Dvd-ből szeretnék divX-et csinálni. Tud vki valami progit amivel kivitelezhető?![]()
![]()
![]()
De szerintem a DVDFab is tudja.
A-Z Converter UltimateFernando írta:Dvd-ből szeretnék divX-et csinálni. Tud vki valami progit amivel kivitelezhető?![]()
![]()
![]()
Persze, persze, hogy nincs összefüggés, csak jobb lett volna a fél gigás kártyán is túladni, mivel van egy 2 gigásom (azért vettem, mert ezt felismerte a fotobank/mobil HDD).Homér írta:A gép meg a kártya szerintem nincs nagy összefüggésben, én vettem 1G-s NAGYON minőségi sd kártyát 10.000-ért (legdrágább Kingston), tehát ha azt ki kell cserélni, nem hiszem ,hogy csökkenti a géped árát.
másik topicpety27 írta:sziasztok!segítséget szeretnék kérni !! nincs sportklubbom![]()
![]()
hol lehetne nézni neten a meccset este???kérlek segítsetek nagyon várom és tiszta ideg vagyok h nem tudom nézni!