Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Pillangó hatás nekem is kedvenc.faithnomore írta:Mr. Nobody
Durva jó film. Tetszett a megvalósítás, számomra érthető is volt, egyedül csak a legvége volt egy kicsit kacifántos.
Arra gondolok hogy akkor most az Annás élete vált valóra? Mert ugye megismerték egymást amikor Nemo feküdt a padon, Anna meg ott járt. Ez meg nagyjából abba az életbe illett bele hogy eléri a vonatot, anyjával megy aztán Annáék elköltöznek és utána találkoznak ezek szerint.
Ha tévednék szóljatok nyugodtan.
Egyébként a film alatt végig az volt eszemben hogy ez nagyon hasonlít a Pillangóhatásra, egyik kedvenc filmemre. Akinek ez bejött és azt még nem látta azoknak mindenképpen ajánlom.
1000 köszönetFecooo írta:rosszul kerestedsjay írta:Honnan tudnám beszerezni a Big Bang Theory 1. évadát SZINKRONOSAN?
A magon csak a 2. évad található meg ilyen formában :S
The.Big.Bang.Theory.Complete.S01.Hun.Eng-Losi
rosszul kerestedsjay írta:Honnan tudnám beszerezni a Big Bang Theory 1. évadát SZINKRONOSAN?
A magon csak a 2. évad található meg ilyen formában :S
Oké,köszi. A könyvet lehet el kéne olvasnisjay írta:Igen megölteSanama írta:..
Szerintem az alap, hogy a vonatot nem érte el (elég sok utalás volt a cipőre, ami leesett a lábáról), nekem is az a forgatókönyv tűnik valószínűnek, hogy világgá ment (főleg, hogy az öregember is ezt mondja).Az a szál, ahol végül összejön Annával, szerintem csak egy elképzelt hepiend volt (tekintve, hogy azt mondta, hogy "bármelyiket választja, csak veszíthet"). Annak tekintetében, hogy melyik történt meg, én azt a szálat preferálnám, amelyikben nem halt meg (nem tudtam pontosan követni, de ez talán az volt, amikor Jean-t vette el). Ettől függetlenül lehetett még Anna a nagy szerelmeBányász írta: Azt nem értem,h most végülis a három story közül megtörtént e valamelyik?Mert egyrészt ugye van a kisgyerek aki fut a vonat után majd beleszalad a messzeségbe.Ezzel ugye azt sugallták sztem,h előre látta az egészet és inkább "világgá ment".Viszont az emberünk utolsó szava azt hiszem az,h Ana.Ez alapján meg azt gondolnám,h az a szál történt meg és Ana volt a nagy szerelme.Persze az is lehet,h teljesen rosszul gondolkozom és nem értek semmit.
És a feleségével mivan? Őt megölte vagy nem? A filmből ez sem derül kisjay írta:Chigurh-t az a csávó bérelte fel, akit az irodában meg ölt. Ő ölte meg Moss-t is, igaz a filmben el van szúrva, a könyvben viszont le van írva hogy-hogy.Sanama írta:Nem vénnek való vidék:
Hát érdekes egy film. Annyira nem nyűgözött le.Kicsit vontatott volt az egész film,ezért néhol már untam a jelenekteket.
Most az az elmebeteg gyilkos aki légfegyverre járkált, őt felbérelte az a csávó akit az irodájában megölt?
Azt sem értem,hogy a bajszos csávó,aki megtalálta a 2millát,hogy halt meg. Egyik képen még élt,másikon már nem.
A végén meg mi volt? Nyílt töréssel fogta és elsétált?hát az mi már?
10/7
Tény, hogy nincs olyan jó mint az első kettő, de a legnagyobb probléma az, hogy már nem újdonság, az első kettőben kivesézték teljesen a témát, a 3. már csak újrahasznosítja az első kettőt, de a színészi játék és a hangulat még mindig remek. Összességében a 3, is egy nagyon jó film, amit érdemes megnézni.bence-barca írta:Érdemes!Mihu írta:Kinek mi a véleménye a Keresztapa 3. részéről? Az első kettőt ma kivégeztem, és eléggé tetszett. Főleg az első rész. Megnéztem imdb-n, és a 3. rész 7.6-ot kapott. Az első kettő meg 9.2 és 9.0. Most akarok hozzálátni a 3. részhez, de ez egy kicsit elbizonytalanított hogy érdemes rászánni 3 órát.
Alap filmek (trilógiák) közé tartozik a Keresztapa sorozat, olyan nincs, h csak az első 2t láttad!
Tetteidnek következményei vannak, a világegyetem egy irányba halad, az idő nem forog visszafelé! Ezért tágul a tér folyamatosan, az idő múlásával tágul, ha visszafelé forogna minden, akkor szűkülne. A visszafelé forgásra rengeteg példa van, pl a rothadó gyümölcsök a tálban, stb. A film feldolgozza, hogy mi lenne, ha visszafelé forogna az idő. Ha összekevered a mustárt és a ketchupot, nem tudod szétválasztani. A tér tágul, tehát ami megtörtént, az visszafordíthatatlan. Nagyon nagy szerepe van a filmben a dimenzióknak is. Nagyon sok mindent feldolgoz a film, de legfőképp, hogy a tetteidnek következményei vannak, ha valamit megteszel, később már nem fordíthatsz rajta, megtetted, ez már így maradt. Amolyan "mi lenne ha" film, tehát mi lenne, ha mégis visszapergetnéd a lapokat és megváltoztatnád a döntésed. A válaszutak eldöntése a film alaptémája, vagyis maguk a döntések, ha a 3 út közül az egyiket kiválasztod, a többi semmissé lesz és az adott választásod fog érvényesülni. Ezért is van az, hogy a 3 kislány közül melyiket válassza, kit vegyen el feleségül. Hogy fordul így a sorsa, adott lány mellett adott jövő vár rá. De mi lenne, ha megnéznénk az összeset? Továbbra is a döntések fontosságának dominanciája és az idő vissza nem folyása a téma. Régen láttam a Mr. Nobodyt, azt hiszem ebben a filmben van az, hogy a 3 lány közül válaszút elé kerül, hogy melyik legyen, aztán mind a 3 választást magába foglalja a film. Ha nem, akkor bocsi, keverhetem valamelyik filmmel, de szerintem ebben láttam ezt.sjd írta:Mr. Nobody![]()
![]()
![]()
![]()
Ez elképesztően nagy film, lehet, hogy sokaknak nem fog tetszeni, de engem sokkolt
Az a poén, hogy nem értem még mindig egyáltalán a lényegét, de nem is zavar...
Én is így vagyok ezzel amúgybence-barca írta:Érdemes!Mihu írta:Kinek mi a véleménye a Keresztapa 3. részéről? Az első kettőt ma kivégeztem, és eléggé tetszett. Főleg az első rész. Megnéztem imdb-n, és a 3. rész 7.6-ot kapott. Az első kettő meg 9.2 és 9.0. Most akarok hozzálátni a 3. részhez, de ez egy kicsit elbizonytalanított hogy érdemes rászánni 3 órát.
Alap filmek (trilógiák) közé tartozik a Keresztapa sorozat, olyan nincs, h csak az első 2t láttad!
Érdemes!Mihu írta:Kinek mi a véleménye a Keresztapa 3. részéről? Az első kettőt ma kivégeztem, és eléggé tetszett. Főleg az első rész. Megnéztem imdb-n, és a 3. rész 7.6-ot kapott. Az első kettő meg 9.2 és 9.0. Most akarok hozzálátni a 3. részhez, de ez egy kicsit elbizonytalanított hogy érdemes rászánni 3 órát.
Na végre valakisjd írta:Mr. Nobody![]()
![]()
![]()
![]()
Ez elképesztően nagy film, lehet, hogy sokaknak nem fog tetszeni, de engem sokkolt
Az a poén, hogy nem értem még mindig egyáltalán a lényegét, de nem is zavar...