lui1698 írta:De amúgy miihii is benne volt a partyban és Tim szavaiból se úgy vettem ki hgoy ellenezné (vagy legalább is nem volt elég egyértelmű).
Úgyhogy itt valaki nagyon lapít...

Így igaz,meghoztátok a kedvem azokkal a borult szövegekkel,amikkel oltottátok egymást

Hülyeségre kapható vagyok,uh beszálltam a műveletbe (illetve a pártba,mely ugyan létszámban alulmaradt végül,de példaképeinkre továbbra is kirívó férfiasságuk és példamutatóan meleg szeretetük miatt felnézünk! ).
Azt nem gondoltam,h ennyire elfajul a helyzet,de valszeg kicsit átesett a barmulás a paripa másik felére ezzel a sok képpel.Inkább ez verhette ki a biztosítékot,mint az avák sztem.
Nagy valószínűséggel ez is csak ilyen 3 napos csoda lett volna,mint a korábbiak,de a kollegák előbb lejáratták a szavatosságát

Valahol meg is értem,h lelőtték a bulit.
Ezúton javaslom a pártokat feloszlatni és újra egyenlő polgárokként jelen lenni.A SájGéj klub hidegüljön el,a rémségkirálynőknek implantátum nélkül dagadjon a keble,Bosh meg úgyis csak hálaadásig fog terítéken lenni
Remélem belátó lépésünk (amennyiben egyetértetek velem) belátó döntéshez vezet odafönt