MichaaBee írta:...
Egyben válaszolnék az igazolásokat tekintve Neked is meg Miihii-nek is.
Szóval nem hiszem azt,hogy az általad említett Cáceres már vissza fog jönni,mint ahogy azt sem,hogy Hleb vagy akár Henrique. Csigával elég egyértelmű,hogy befürdött.Nem sok Barca-játékost fütyültek ki a Camp Nou-ban úgy,mint az ukránt ,ez pedig nem véletlen. Az árát és a tudását tekintve is hatalmas melléfogás, én nem adok neki egy évnél többet. Ibra sem néz ki hatalmas fogásnak,tekintve,hogy mibe és kibe került.Igazi következtetést az idény végén lehet majd levonni,de eddigi teljesítményét(ami fél év,akárhogyan is nézzük) nézve mégha nem is hatalmas blama,de nem írható a jó igazolások közé.
Akit Pep hozott ide,azok közül Pique és Maxwell és Alves,akik eddig hozzák azt,vagy többet,amibe kerültek és ami várható tőlük.Bár hozzá teszem szerintem Alvest nem sok edző hagyta volna ki tavaly az igazolások közül.
Az pedig,hogy valakit alig láttunk Barca mezben az igazolások közül az már önmagában jelent valamit.
Azzal kapcsolatban,hogy minden játékos megjuhászkodik

,csak annyit tudok mondani,hogy a Barca egy tökéletes közeg ehhez és nem valószínű,hogy Pep hagyná az ellenkezőjét.Egyszóval,aki idejön,az biztos nem fog henyélni,ez garantálható.
Miihii: ha az edző ilyen szinten beleszólhat az igazolásokba ,akkor igenis az ő hibája ,ha elszalaszt egy jó lehetőséget,vagy ,ha elhoz egy olyan játékost,aki befuccsol,ráadásul nem kevés pénzért. És a kérdésedre válaszolva: igen, eddig minden átigazolási időszakban vett sok pénzért nem ide való játékost.
"Mert nem hozza el mindenkinek a kedvencét" ? Már ne haragudj,de ez úgy baromság,ahogy leírtad.

Nekem nagy kedvencem Gattuso és Steven Gerrard is,de sosem szidtam Pep-et,hogy nem hozza el. Gondolom nem ez az általános. És már megbocsáss,de te is nyáron már kardoskodtál nem egyszer Ribery mellett,szóval az ilyen kritikákat jobb lenne,ha megtartanád magadnak.
Egyedül abban értünk egyet,hogy el kell fogadni,ami van,mert nem tehetünk semmit.
Robinho kritikájáról annyit,hogy nem egy Messi az biztos,de nem olyan haszontalan,mint ahogy te és még páran itt lefestitek. A Madridban jó volt (nem azért küldték el,mert nem játszott jól,ahogy Eto'o- sem azért ment tőlünk,mert annyira kaki volt). A Man cityről pedig annyit,hogy sz.rból nem lehet várat építeni,nem csoda,hogy úgy szerepeltek tavaly,ahogy,Robinho pedig így is csapata legjobbja volt. Az pedig,hogy sérült volt és hogy Mancini nem vele képzeli el a 2 csapatra elegendő klasszis csatár közül az nem feltétlen az ő hibája (itt is Eto'o-ra tudok visszautalni). Neki azonnali eredmény kell,Robinho pedig hosszú sérülésből tért vissza,persze,hogy nem volt még csúcsformában. Szóval nem hiszem,hogy akkora blama lenne idehozni.
Na ennyi volt.