Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem csak a bl döntő alapján ítélek a magam részéről, csak mint példát hoztam fel.grecki írta:
Sérülés jövőre is lesz, akkor azt akarjátok, hogy Gudjohnsen legyen a gólfelelős? Mi van, ha ezúttal R10 fexik majd a kórházi ágyon? Kell egy B terv... 4en meg simán tudnák rotálni egymást...
Azt erősen kétlem hogy rontaná a csapategységet, sztem Puyollal is meglennének. Sztem már mind2en elfelejtették azt az esetet.Los Banditos írta:Nemkell ide az a bunkó...Csak rontaná a csapategységet...
Ráadásul szegény Carlessel se lennének nagyon nagy barátságba a VB nyolcaddöntő után.Szvsz ide nem csatár kell hnam egy szélsővédő és egy VKP.
Chivu és Touré![]()
Igen, tudom, Én is remélem h nem lesz igazam. Nagyon szeretem Henry játékát, az egyik kedvencem volt anno. Bl-ben, vb-n viszont kicsit kiábrándultam belőle... több okból.grecki írta:Őszintén remélem, hogy ne legyen igazad!![]()
Larsson lábtörésére emléxel... Az meglehetősen csúnya volt, és mégis focizott utána még. Nem is akárhogyan... Vagy Cissé...
Egyiket se fogjákgrecki írta:Kivetetem a lengőbordáimat és le* magam, ha megvesszk Henryt és Alvest egy évben...
Szerintem nem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani az ilyen cikkeknek.dickricsi írta:Sziasztok,
Olvastam az El Mundo-s cikket, amiből fordították a srácok a mienket és remélem én olvastam/fordítottam félre. Ugyanis az itt írtakkal ellentétben én úgy értelmeztem, hogy a minimum 3 max. 5 igazolásban a középső védő, vkp, csatár posztok a minimum és még hozzájuk jöhet a szélsővédő, szélsőtámadó, így jönne ki a max 5 ember. Nekem abban az eredeti elmundo-s cikkben az nem tetszett, hogy miért a belső védő a prior, miért nem a szélső???? Sztem szélsővédő témában szarabbul állunk, ugyanis 1 klasszis szélsővédőnk van (Zambi) a többiek nagy túlzással és jóindulattal is hullámzóan teljesítenek, de van olyan (Olí) aki szinte mindig hullagyenge. Szóval szélsővédő poszton gyengébbek vagyunk. Nem lenne rossz egy jó belső védő, de van egy Puyolunk, Thuramunk és ha nem lesz ilyen gyengusz Rafa is bevethető ott. Edmilson elpasszolásával egyetértenék, de sztem Motta-t cserének meg lehetne tartani. Vkp-nak egy Yaya Touré tetszene. Balvédőnek Abidal, középre Gaby Milito, vagy Andrade.
Maxi Lopez is megváltotta a világot Mallorcán, igaz?Dos Santos írta:Lényegi dolgokat nem értesz.Itt nem arról van szó hogy,nincs meg a tudása az A csapathoz,hanem hogy mennyi lehetőséget tudna neki biztosítani Rijkaard.A fejlődése szempontjából ugyanis nem mindegy, hogy egy szezont végig padozik,vagy egy gyengébb képességű SPANYOL csapatba,folyamatosan lehetőséget kap, szokja a Liga légkörét,tapasztalatokat gyűjt.Hidd el, én se szeretném hogy menjen,de a vezetőség nem hülye,nyílván jobb a rálátásuk ezekre a dolgokra.Ha jó,úgy is marad.
Még ezzel várjunk sztem.LG írta:Én is. Sztem sokkal nagyon tehetség, mint Dos Santos.Bodi írta: Egyébként én Krkics-et jobban várom,lenyűgözőek a statisztikái.
El vagyunk rendesen kényesztetveLG írta:Én is. Sztem sokkal nagyon tehetség, mint Dos Santos.Bodi írta: Egyébként én Krkics-et jobban várom,lenyűgözőek a statisztikái.
Én is. Sztem sokkal nagyon tehetség, mint Dos Santos.Bodi írta: Egyébként én Krkics-et jobban várom,lenyűgözőek a statisztikái.
De ha ott bizonyítana?Dos Santos írta: Semmi garancia arra hogy ő is ki tudja használni.Egyszerűen kevés ideje lesz bizonyítani,mer' kihagyja a felkészülés javát és utazik az U20-as VB re(gondolom).
1. és mi van ha sok sérült lesz? A mostani keret 22 fős, sztem 20, max 21 ember elég lenne.Dos Santos írta:1.Teljesen logikus lépés.Semmi értelme annak, hogy egy vagy több játékos a lelátón csücsüljön miközben teljesen egészséges.
2.Mindenképp kell a frissítés,de itt erősen megy a ködösítés, mert egy interjúban Soriano még 2-3,késöbb egy másikban Txiki 3-4,most meg már 5 érkezőt várnak.Szerintem ennyi nem lesz,de majd meglátjuk.
4.Nem tudom melyik lenne hasznosabb Dos Santosnak a fejlődése szempontjából:
-egy év kölcsön egy spanyol kis/középcsapatban,ahol állandó játéklehetőséget kap,és a legmagasabb szinten(La Liga) játszhat
-vagy a biztos padozás és epizódszerep Messi mögött
bár elég off, de ide irom már ha itt van errol szo..grecki írta:Lassan az egész szigetországi focit felvásárolják a gazdag üzletemberek:Game90 írta: A Liverpoolhoz is jött valami Abramovics-féle ember asszem
Manchesterben a Glazerek
Chelseaben Abramovics
West Hamben vmi izlandi csóka
Liverpool is amcsi kézen
Portsmouthban Mandarics
Meg akarják venni a Villát is, stb.
Szóval valószínű elég jó kis pénz lehet az angol klubokban, így a következő pár évben még nagyobbra nőhet a Premier League színvonala. Ha már korábban szóba került a spanyol pontvadászat egyre romló nívója...