Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát én nem hiszem hogy Ronaldo bármit is fog javulni, már rég abba kellett volna hagyniaCharlie írta:Tegnapi meccshez annyit hogy kb. annyit adott ki a brazil csapat amennyit, muszáj volt, lőttek 1 szép gólt, aztán gondolták lesz ami lesz. Horvátoknak sikerült majdnem meglepni őket, de köszönhetően Didának sikerült megnyerniük.
Nekem nagyon tetszett a 2belsővédő munkája, nagyon jók voltak. Aztán Cafú és Carlos is jól teljesítettek, kis kopasz brazilnak volt 1 hibája, de megoldott a védelem, meg elszerencsétlenkedték a horvátok.
Kaka és Emerson nevét lehet kiemelni szerintem a középpályáról. A többiek ig...
94-ben három éves voltamhuevos írta:igen ő volt már a konföderációs kupán is, meg ővele nyertek vb-t '94-ben
igen rá gondoltamhuevos írta:milyen új edző?parreira?lionelmessi19 írta: annyi tehetséges brail van erre ez a fszklp új edző mindet szinte kihagyja
ugyanúgy, ahogy rivaldo kimaradt a keretből, ronaldonak is ki kellett volna maradnia, mert semmit nem csinált egész éven!!! ácsorog, unja az egészet, szenved!!! ez nem roni vb-je lesz, mint a 2002-es...lionelmessi19 írta: Hát nem tom hova tenni a tegnapi meccset, elég [auto_cenzúra] vót.
annyi tehetséges brail van erre ez a fszklp új edző mindet szinte kihagyja
robi c., meg cafu a korukhoz képest jól játszottak, de nem hiszem hogy bármelyik másik csapatba beférnének. Egyedül juan tetszett a védők közül vmennyire
Középpálya dinho, és kaka még 30%on is kimagaslik
ze roberto meg emerszon nem mutattak semmit
Adriano mintha kissé nehézkesen mozgott volna, nem? de őt azért szeretem
Ronaldora meg kár szót pazarolni
kövér, lusta, egoista majom
Robinho feljött és az első labdábaérése többet ért, mint ronaldo egész teljesítménye
eddig ritka fosh a vb, de sztem a braziloktól még látunk nagy dolgokat, főleg ha kihagyják ronaldot
cps46 írta:Hát igen, ha monjuk Guily meg Ribery egyszerre játszik, akkor lenne esélyük valamire.huevos írta:há ez a francia brigád dupla hurka!!
giuly ide nem férne be, trezeguet-t meg dacból nem teszi be, hülye...
Na de nézzük, hogy mit művel Ronaldinho, aki Détári szerint attól még nem jó játékos, hogy jól cselez.
Jah még a kőkorszakban 98-bancps46 írta:Kb 10 perc után látszott, hogy 0-0 lesz. A franciáknál csak Ribery pörgött, de aztán ő is beleszürkült az egészbe. Én hülye 2-1-et tippeltem a franciáknak, még jó hogy az iwiwen x-re vettem. Nem láttam a 3 órás meccset, de ha igaz, amit itt Hajdú B mondott, akkor ezek a svájciak jók lehetnek a másik 2 csapat ellen, a franciák meg már mutathatnának valamit, mert elég gáz, hogy az uccsó vb-s góljukat Petit szerezte.
Hát igen, ha monjuk Guily meg Ribery egyszerre játszik, akkor lenne esélyük valamire.huevos írta:há ez a francia brigád dupla hurka!!
giuly ide nem férne be, trezeguet-t meg dacból nem teszi be, hülye...