Zozzy 5 írta: pont arra vagyok kíváncsi, hogy mire képes idén a csapat, ezt pedig jobban meg fogja mutatni ez a csoport. ha adott esetben annyira, hogy nagy nehezen továbbvergődünk ebből a csoportból, akkor eleve úgy kezelem az esélyeinket is. értem amit írsz, lehet tényleg jobb lenne valami gyengébb csoport, de szerintem ezt a sorozatot azért az esetek többségében mindig az nyeri, aki a legerősebb. nekem meg ahhoz nincs kedvem annyira, hogy szerencsés sorsolásokkal elevickélünk a döntőig vagy az elődöntőig, ott jön ki, hogy gyengék vagyunk és kapunk megint egy méretes pofont.
Értem, hogy mit mondasz, de azért szerintem nem mindig úgy néz ki a dolog, hogy a legerősebb nyer. Lehet, hogy a Real kiejt minket, a Realt meg megveri a Dortmund, viszont mi a Dortmundot szétaláztuk volna. Ez esetben nem igazán lehet kijelenteni, hogy jogos a kiesés, mert a Dortmundot úgysem tudtuk volna megverni és ők a legerősebb csapat.
Éppen azért fázom most ettől a sorsolástól, mert nem erős csapatokat kaptunk, hanem olyanokat, akik meg tudják nehezíteni a Barca dolgát. És ebből kifolyólag nem feltétlenül érzem erőmérőnek sem, ami a csoportkörben történni fog.