Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
csak hogy ne legyen igazadSilvanus írta:Ááááá, EZ NEM VICC: 91.453 Most már egy kicsit próbáltam komolyan venni!De nyugi, tovább nem csinálom, mert még elveszem a többiek verseny szellemét, és nem próbálják ki... I AM THE BEST
![]()
![]()
![]()
Ha! Nálunk is ilyen fos gépek vannak: pl: se cd se flopy, csak akkor van kép ha ráütsz,JA ÉS az oldalán kell bekapcsolni...Mr. Master írta:Nem tudom, de valami nagyon régi, nagyon fos számítógép. Még jóformán a word is akad rajta... Szerintem már egy heroes sem fut rajta gond nélkül...retek írta:Milyen gép? Mert ez is egy humor...Mr. Master írta:nah, itt a suli legszarabb gépén 98-at csináltam, na valaki ezt csinálja utánam!
Nem tudom, de valami nagyon régi, nagyon fos számítógép. Még jóformán a word is akad rajta... Szerintem már egy heroes sem fut rajta gond nélkül...retek írta:Milyen gép? Mert ez is egy humor...Mr. Master írta:nah, itt a suli legszarabb gépén 98-at csináltam, na valaki ezt csinálja utánam!
Rákattintasz a piros 4zetre(és lenyomva hagyod az egeret) aztán elindulnak a kéket és azokat kell kikerülni és a falba nem szabad belemenni az a lényeg h minéll tovább húzd idővelEnrique írta:Nem szoktam ilyet kérni, de mondjátok már el h mit kell csinálni plíízz...![]()
![]()
Az megvan h a piros 4zettel kell vmit gondolom, de ennyi...
28.11
És mi ebben a tanulság???Ne mássz fára ha nem tudsz úszni,mert elüt a villamos!JONNY GREENWOOD írta:igen tanulságos meseécskeEnrique21 írta:Világ legrövidebb meséje!
Egyszer volt, hol nem volt, volt egy fiú aki megkérdezett egy lányt:
"Leszel a feleségem?"
A lány azt mondta: NEM!
A fiú eztán boldogan élt, horgászni, vadászni járt, golfozott, sört vedelt és fingott amikor és ahol csak akart.
igen tanulságos meseécskeEnrique21 írta:Világ legrövidebb meséje!
Egyszer volt, hol nem volt, volt egy fiú aki megkérdezett egy lányt:
"Leszel a feleségem?"
A lány azt mondta: NEM!
A fiú eztán boldogan élt, horgászni, vadászni járt, golfozott, sört vedelt és fingott amikor és ahol csak akart.