Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
WOW!Szép voltmrmonster írta:Egy két mérkőzésből álló párharcot a visszavágó után szoktak minősíteni. A sok "kritikus", a sok elégetlenkedő, a sok "minden meccset meg kell nyerni, mer ha nem akkor már [auto_cenzúra] a csapat", a sok Rijkaard-utáló (nem reikard!!!!!!!) majd csak akkor mondjon véleményt!
Übersetzt du dich,Bitte!Zsolti írta:De tényleg kezd mostmár megemberesedni..elindult az emberré válás rögös útján!
Jó ezzel csak az a baj,hogy én nem akarom úgy kezelni őt,mint rault,hogy a múltja miatt kapja meg a bizalmat...nagyon nem tud érdekelni,hogy mit csinált két éve,ha egy adag 'mit is' ? se ér most...az akarás meg kb két hete látszik rajta,addig meg beleszart egy fél éven keresztül az egészbe..rúgdosta a gólokat,oké,de felét tizenegyesből,másikat meg szabiból! De tényleg kezd mostmár megemberesedni..elindult az emberré válás rögös útján!elprat írta: Gratulálok.De azt már elfelejted h (akárhogy is nézzük)3éve szinte folyamatosan a toppon volt!
Voltak formaingadozásai amiket átvészelt,túllépett rajtuk.Most meg mikor tovább tart a "hiba elhárítása",egyből leírod és seggbe rúgnád,elkűldenéd v tudomisén![]()
Miért nem lehet normálisan hozzáállni,mondjuk pozitívan mert igenis ahhoz képest h mostanában katasztrófa volt a teljesítménye,elég szépen javul....
Gratulálok.De azt már elfelejted h (akárhogy is nézzük)3éve szinte folyamatosan a toppon volt!visca el barca írta:SZÉGYEN!
ronaldinhot ugy elverném, h bexarna![]()
semmit nem csinal egesz evben, kezd az agyamra menni. komolyan mondom jatszatnam imnkabb az ezquerrot. az ugyanugy nem csinalna semmit, de legalabb kuzdene, meg mondhatnank hogy ennyit tud..
Pedig most nem volt gyenge Ronaldinho, csúszott-mászott sokat a labdáért, csak hát most megint az volt, hogy a csapat húzta le, vagy ő a csapatot. Egyszóval láttam azért bíztató jeleket a meccsen, Jorquera viszont elég ingatag volt. A visszavágón hagyni kéne a rotálást és Valdést visszatenni a kapuba!lionelmessi19 írta:Mundo:
Zambi, Oleguer és Puyol kaptak hármast a védelemből, Iniesta pedig előről.
Dinhot meg lehagyták
Akkor most igyekszem megérteni.xatary írta: Te sem töröd össze magad, h megértsd amit mondani akarok![]()
Tavaly Roni, Ini, Xavi, Deco megcsinálta akár magának is a helyzetet és ezzel teljesen elbizonytalanította a védőket. Ha kiléptek rá, akkor jött a passz és Eto berúgta. Na most ez nincs meg és ez nem Eto hiánya maitt van, hanem sztem azért, mert a fentiek kevesebbet vállalnak magukra!!
Igen nekem is tetszik, ha nálunk a labda és szépen passzolgatunk, de ha nem lövünk gólt és kikapunk, akkor valami nem stimmel!!!
Te sem töröd össze magad, h megértsd amit mondani akaroklionelmessi19 írta: Viszont szerintem ritka rosszul helyezkedett tegnap Saviola, ugyhogy gólszerzés nem azon mult, h nem tudtak neki jó labdát adni, sokkal inkább azon, h nem lehetett neki adni...
Tegnap az 1. félidő 2 felétől kezdve kétcsatáros rendszer volt, nem, tudom, hogy nézted a meccset.visca el barca írta:SZÉGYEN!
akratgyenge játék, sehol semmi ész csak futkározás, csatárjáték egy nagy 0.
ronaldinhot ugy elverném, h bexarna![]()
a legnagyobb gond viszont az, hogy eto' meg messi nem fog két hét alatt formaba lendulni akarmennyire is szeretnénk..
qrvara ideje lenne már átállni a 2 csataros jatekra....
SZÉGYEN!
Kreatív játék nem lehet, ha nincs csatár. Iniesta nem volt igazán csatár, Dinho mindig inkább hátulról jön, Saviola feladata lett volna, hogy gólt lőjön, nem jött most össze neki.xatary írta:Akkor én ezt úgy mondanám, h elfogyott a tudomány a tizenhatosnál. Ez nem a kreatív játék hiánya?