Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De tudtam, hogy ezt beírodSlither írta: Na akkor ebből 3-at most nyáron/ősszel megcsinálok helyetted (bár az Arsenal nem érdekel annyira). Majd küldök képeket.![]()
Na akkor ebből 3-at most nyáron/ősszel megcsinálok helyetted (bár az Arsenal nem érdekel annyira). Majd küldök képeket.Game90 írta: Ha már én tettem fel a kérdést, bakancslista, hirtelen összedobva, szóval lehet, hogy kimaradt 1-2 dolog:
1. Barca meccs a Camp Nou-ban, főleg akkor, ha bajnokavatás van.
2. Arsenal meccs Londonban.
3. 2-3 hét USA, fontosabb helyeket, épületeket megnézni, NBA, NFL meccs.
4. Rio de Janeiro.
5. afrikai szavanna.
6. elmenni egy komoly koncertre, ahol főleg a legnagyobb kedvencek lépnek fel.
Ahhoz meg végképp nem kell tehetség! Erre én vagyok az élő bizonyíték!Komoly terveim nincsenek, csak egy minimális szinten szeretnék majd megtanulni gitározni. Ilyen komoly hip-hop beateket gyártok meg hasonló tervek nincsenek
Komoly terveim nincsenek, csak egy minimális szinten szeretnék majd megtanulni gitározni. Ilyen komoly hip-hop beateket gyártok meg hasonló tervek nincsenekSanama írta: Ezt felejtsd el. 90% kemény munka, 10% tehetség, a zene. Feltéve ha hangszeren akarsz játszani, én erre mondtam.
Akkor is mehetnék, ha nem a Celtics-nek szurkolnék?MessiFan írta:leginkább Celtics meccs érdekelne (ami rátenne egy lapáttal ha a fórumról többen mennénk)
Fűnyíró az még okés, de 4. fiúról nem volt szóMessiFan írta: Ezen elférnétek mindannyian![]()
Ezen elférnétek mindannyianlui1698 írta:Persze. Alapból rád és Csabira gondoltam, plusz, hogy ne legyen olyan hétköznapi a dolog bevennénk negyediknek egy fűnyírót.kanty írta:Lehet én az egyikpff, h tudok ilyent írni.
Oké. Én pedig hozom a nagyi protkóját, lehet azzal is játszani. Plusz még van egy csupakabra jelmezem, ha gondoljátok.lui1698 írta:Persze. Alapból rád és Csabira gondoltam, plusz, hogy ne legyen olyan hétköznapi a dolog bevennénk negyediknek egy fűnyírót.kanty írta:Lehet én az egyikpff, h tudok ilyent írni.
Persze. Alapból rád és Csabira gondoltam, plusz, hogy ne legyen olyan hétköznapi a dolog bevennénk negyediknek egy fűnyírót.kanty írta:Lehet én az egyikpff, h tudok ilyent írni.
Kanty előtt akartam írni,hogy a statisztikák alapján erre nagyobb az esélyed,és lám csak..lui1698 írta: És, ha én két férfival szeretnék ágynak dőlni?...
Lehet én az egyiklui1698 írta: És, ha én két férfival szeretnék ágynak dőlni?...
És, ha én két férfival szeretnék ágynak dőlni?...Tim írta:Hmm..Még senki nem írta az abszolút slágert,miszerint ágynak dőlni két leánnyal egyszerre. Erre csak az lehet a magyarázat hogy ez már rég megvolt,vagy felülemelkedtetek az ilyen hívságos földi dolgokon...
Mindkét esetben őszinte elismerésem
A lehetetlen lehetségesTim írta:Ember,te örökké fogsz élni...Gerard3Piqué írta: Látni élőben a Vasas BL győzelmét.
Hasonlót én is..lui1698 írta:Én csak egyet szeretnék.
A teljes függetlenséget. Mindentől. Család, pénz, minden.
Oda menni és azt csinálni amit akarok.
Akár csak egy napig.
Például takarítói minőségben?Slither írta:Első ami eszembe jut: egy hétvége a Playboy kúriában.![]()
Ember,te örökké fogsz élni...Gerard3Piqué írta: Látni élőben a Vasas BL győzelmét.
ez a bakancslista tetszik, írhatna mindeki egyet, kivancsi lennék, ki mire vágyik.Gerard3Piqué írta:Bakancslista : Classico a Camp Nouban
F1 autót vezetni
Aurora Borealis megtekintése
Abu Dhabi meglátogatása
Látni élőben a Vasas BL győzelmét.
Ez jó. Mármint tényleg, minden ponttal egyetértek. 2011. január 20. egy jó [auto_cenzúra] nap volt, a mai napig úgy emlékszem, mintha most lett volna. Nekem is okosabb lett volna fekve maradni, még úgy is, hogy egy vizsgát is írtam aznap, ami négyes lett.Gerard3Piqué írta:Pl.:2011 Január 20-án inkább egész nap feküdtem volna.Cali írta:Nem tudom, volt-e már ilyen téma itt, de felteszem a kérdést, hogy nektek volt olyan dolog az életetekben, amit megváltoztatnátok?
Meg az egészséges életmód és a rendszeres sport.
2004-2010Cali írta:Nem tudom, volt-e már ilyen téma itt, de felteszem a kérdést, hogy nektek volt olyan dolog az életetekben, amit megváltoztatnátok?
Akkor sérült meg nagyon csúnyán a térdem.Leomessi14 írta: Hat mi tortent januar 20-an?
'Gerard3Piqué írta:Pl.:2011 Január 20-án inkább egész nap feküdtem volna.Cali írta:Nem tudom, volt-e már ilyen téma itt, de felteszem a kérdést, hogy nektek volt olyan dolog az életetekben, amit megváltoztatnátok?
Meg az egészséges életmód és a rendszeres sport.