Én is örülök a PSG-nek

Én is láttam párszor már őket, s pl a védekezésük korántsem kimagasló, hiába irkálhatjuk a "neveket" hogy Lavezzi, Beckham stb, csapatként nem érzem őket annyira kiforrottnak, hogy betudjanak mutatni egy kollektív erős védekezést.
Viszont a sajátjainktól "elszállni" sem szabad mert a 4-0 ellenére bőven van általánosságban baj nálunk (s ezt a 4-0t is lehetne elemezni órákig, több összetevő volt).Tovább kellene jutni, 2 higgadt okos játék kell s akkor meglehet.
Meglepődnék ha nem sikerülne kiejteni a párizsiakat, de előtte azért még borzasztó fontos Rayo elleni meccs is pl.
Többi párharcban meg örülnék ha a spanyolok tovább "hengerelnének" s betudna jutni 3 spanyol is a legjobb 4be, Real szerintem egyértelmű esélyes a Galata ellen, az igaz a hangulat nem lesz egyszerű a törököknél.Malaga-t meg nem írnám le a Dortmund ellen, nagyon szorítok nekik, hogy sikerüljön kiejteni a fritzeket.
Utolsó párosnál meg teljesen mindegy nálam, Juvenál nincs csapat amit jobban utálnék, úgyhogy inkább Bayern, bár ők meg németek, nagy dilemma

Bayern játékra talán erősebb, de a Juventust szervezettebbnek érzem, s szerintem az olaszok fognak továbbmenni.