Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szoktam nézni, elvétve. De megint másról beszélsz, mert egy szóval nem mondtam,hogy nincsenek technikás játékosok ott. De régebben nem ez dominált, ahogy nézem, most sem igazán.MR. TROMORT777 írta: Akkor javasolnám, hogy ülj le megnézni egy két PL meccset, mert igenis rengeteg technikás játékos van.
Így mondjuk nehéz is érvelni, hogy nálad nem és kész. De akkor igen, Busquets is alibi, vagy éppen Matic, Vidal, Coquelin, Matuidi is csak mert csendes iparosok. O.o
Alapesetben tényleg nem kellene beválogatni, egy normális utánpótlással rendelkező országban, csakhogy mi ettől messze vagyunk, mint Makó Jeruzsálemtől. Gera 36 évesen még kell ennek a csapatnak. Királyt simán kihagynám, mert a kapus poszt az, amiből simán a világ élvonalában vagyunk.csababarca írta:
Mi a baj a kiemelt mondattal? Szerintem Anglia nem a technika mekkája, ott ez huszadrangú dolog, közönséget se érdekli különösebben, mondjuk évek óta nem nézem a PL-t,mert hányok, szóval lehet már megváltozott, akkor elnézést.
Csalja a focit, alibizik, elbújik, 10 percenként passzol egyet és akkor király vagyok...így értettem. Ha akkora császár,akkor ne vonja ki magát a játékból, ne bújkáljon, és futkározzon holttérben.
Ezzel lehet egyetérteni meg nem, de nálam Gera ez a kategória, pláne a mostani Gera.
Sajnálom,de nálam ő már nem lenne válogatott,se Király pl.
Aztán erre is jöhet a repost, hogy de mekkorát védett a mackós...jah, khm.
Akkor javasolnám, hogy ülj le megnézni egy két PL meccset, mert igenis rengeteg technikás játékos van.csababarca írta:Lehet hogy az egyik legjobb bajnokság (bár nemzetközi eredményeik évek óta szánalmasak), de nem a technika miatt,hanem a bruszt a hajtás miatt volt mindig is erős.
Engem ezek a számok nem érdekelnek, én a meccset szoktam nézni,nem strigulázok...a nevét nem hallottam sokáig, meg nem is láttam mit csinál. De elfogadom a statisztikát, legyen így, nálam nem tényező az ember,évek óta nem az.
Pláne nem megváltóként gondolok rá.
De mondom,elfogadom a más véleményt, én máshogy látom.
Az angol bajnokság a világ egyik legjobb bajnoksága, nem értem ezt a degradáló véleményt róla, de oké.csababarca írta:
Mi a baj a kiemelt mondattal? Szerintem Anglia nem a technika mekkája, ott ez huszadrangú dolog, közönséget se érdekli különösebben, mondjuk évek óta nem nézem a PL-t,mert hányok, szóval lehet már megváltozott, akkor elnézést.
Csalja a focit, alibizik, elbújik, 10 percenként passzol egyet és akkor király vagyok...így értettem. Ha akkora császár,akkor ne vonja ki magát a játékból, ne bújkáljon, és futkározzon holttérben.
Ezzel lehet egyetérteni meg nem, de nálam Gera ez a kategória, pláne a mostani Gera.
Sajnálom,de nálam ő már nem lenne válogatott,se Király pl.
Aztán erre is jöhet a repost, hogy de mekkorát védett a mackós...jah, khm.
Mi a baj a kiemelt mondattal? Szerintem Anglia nem a technika mekkája, ott ez huszadrangú dolog, közönséget se érdekli különösebben, mondjuk évek óta nem nézem a PL-t,mert hányok, szóval lehet már megváltozott, akkor elnézést.MR. TROMORT777 írta:
Akkor fejtsd ki kérlek, hogy-hogy érted. Ez a csalja a focit kifejezés nekem sem elég egyértelmű. Mit nem szeretsz pontosan?
A kiemelt mondatra pedig köpni-nyelni se tudok.
Akkor fejtsd ki kérlek, hogy-hogy érted. Ez a csalja a focit kifejezés nekem sem elég egyértelmű. Mit nem szeretsz pontosan?csababarca írta:
ez elég nagy kritika a játékosainkra nézve.
Angliában ha leveszel egy labdát csettintenek, őket nem nehéz lenyűgözni, egy bedobásra tapsolnak kb.
Amúgy a dologhoz hozzátartozik,hogy a kiemelt résznek nem fogalmaztam meg az ellenkezőjét, ne írtam hogy technikátlan, meg rossz, csak én ezt nem szeretem.
De megint az van,hogy leírok valamit,nem értelmezitek,és ugrotok rá, majd a számba adtok olyanokat amiket nem említettem.
De csináljátok.
ez elég nagy kritika a játékosainkra nézve.Nero. írta:Gera csalja a játékot? Mivan?Az elmúlt 20 év legjobb és legtechnikásabb magyar játékosa, még Angliában is olyan dolgokat csinált, hogy az emberek csak csettintettek.
Nem gondolnám teljesen normális szurkolói reakciónak. Semmilyen információ birtokában valakit így, ebben a stílusban ledegradálni (nem csak rá vonatkozik, mert többen megtették, többek között orbánkedvenc és egyéb jelzőkkel)ez olyan tipikus magyar mentalitás, mert itt mindenki jobban tudja a szövetségi kapitánynál.Alfa írta:Egy teljesen normális szurkolói reakció volt Messiastol , nem hiszem , hogy ezért "szemrehányást "kéne tenni...Én is fogtam a fejemet amikor megláttam a kezdőt , de Storcknak igaza lett .
hajnesz írta: -Fiola tök homály volt az egész meccsen, szerintem lehetne találni jobbat jobbhátvéd pozícióra, mert elég gyenge.
-Nagy, újfiú, Hajnal, Elek középpályával állnék fel a visszavágóra, elöl Nikoliccsal, és Némethtel(aki a mai meccsen hozta az elvárhatót, voltak szép megmozdulásai, viszont védekezésben fejlődhetne egy kicsit...)
Szalait adom, ő nem való ide. Zsuzsi nagyon hajtott, tényleg nem lehet alibivel vádolni, viszont azt, amiért annakidején elismertük, nem nagyon látom tőle, már meccsek óta nem. Gera a védekezésben vette ki a részét, nem is kicsi részét. Ő azért fog hiányozni, mert több mint egy játékos, folyamatosan szövegel a társak felé, irányìtja belülről a játékot. Igen az előrejátékában lehet hiányérzetünk, de ahhoz társak is kellenének.csababarca írta: Gera,Dzsudzsi,Szalai a leggyengébbek folyamatosan, ez gáz. Gera legalább nem lesz a visszavágón,ennek örülök.
Egy teljesen normális szurkolói reakció volt Messiastol , nem hiszem , hogy ezért "szemrehányást "kéne tenni...Én is fogtam a fejemet amikor megláttam a kezdőt , de Storcknak igaza lett .Alcantara írta:Gondolom a tegnapi meccs tekintetében már annyira nem botrányos!Messias2 írta:KleinheislerKomolyan nem értem, miért. Előrángatja a srácot a semmiből, és rögtön a kezdőbe. Botrány.
Gondolom a tegnapi meccs tekintetében már annyira nem botrányos!Messias2 írta:KleinheislerKomolyan nem értem, miért. Előrángatja a srácot a semmiből, és rögtön a kezdőbe. Botrány.
Másik kettővel sem értek egyet teljesen, mert pl Szalai is, amit kell és lehet megint megtette. Az sajnálatos, hogy bizony volt 1-2 szitu amikor ha jobban tudja fedezni vagy tud nyomni egy cselt akkor a szélre mehetett volna a támadás mert érkezett Dzsudzsák is (helyzet is ebből volt ha jól rémlik) vagy a végén Lovrencsics futotta meg az emberét csak nem sikerült indítani. Szóval lehetett volna több valóban, de azért nem volt rossz.hajnesz írta: -Fiola tök homály volt az egész meccsen, szerintem lehetne találni jobbat jobbhátvéd pozícióra, mert elég gyenge.
-Nagy, újfiú, Hajnal, Elek középpályával állnék fel a visszavágóra, elöl Nikoliccsal, és Némethtel(aki a mai meccsen hozta az elvárhatót, voltak szép megmozdulásai, viszont védekezésben fejlődhetne egy kicsit...)