youtobról hogy lehetne semmi letöltés vagy hasonló nincs kiirvaRoniee21 írta:
de lehet youtubrúl letölteni !!![]()
és gyönyörűen letölti avi formátumba v amit kiválasztasz!! lesz időm mondjátok meg pls.hova töltsem fel???? csak ne rapidshare
lionel19 írta:de ugy hogy le tudjam tölteniyoutubeval ezt nem lehet
de ugy hogy le tudjam tölteniLos Banditos írta:www.rapidshare.delionel19 írta:Ha van egy srácnak teljes egészében meccse! Azt hogy tudja közzetenni, valahova feltölteni? Van erre ilyen oldal?
www.youtube.com
www.rapidshare.delionel19 írta:Ha van egy srácnak teljes egészében meccse! Azt hogy tudja közzetenni, valahova feltölteni? Van erre ilyen oldal?
http://www.contactfilm.nl/images-04/Taxidermia-01.jpgjelwaz írta:Valaki nem tudna nekem belinkelni egy Taxidermia DVD-borítót? Fontos lenne! Előre is köszi!
Látni a Barcát játszani: megfizethetetlen! (szószerint nincs ára, de ez magyarul egy kicsit félreértelmezhető)Drigo írta:Elég régen voltam fórumban és a közeljövőben sem leszek túl gyakran úgy tűnik, de most kéne egy kis segítség a következőt kéne lefordítani:
"VER JUGAL AL BARÇA: NO TIENE PRECIO"
Úgy "sacc per kábé" tom mit jelent, de valaki spanyolos megerősíthetne.Előre is köszi!
Már nagyon rég eltűnt, nem tudni, mi van vele.Rivaldinho írta:Nem azér, csak HOVA TŰNT XAVI![]()
![]()
![]()
már egy ideje nem láttam
Na, megnéztem IE-vel, úgy pedig minden okés.Nem tudom mi lehet a gáz.Sylvinho_ írta:Mozillaval?Evilgrim írta:Nekem jó
Mozillaval?Evilgrim írta:Nekem jó
Nekem jóSylvinho_ írta:Kéne egy kis segítség!Ugye most az [origo]-nak vmi új dizájn-ja lett, csak sajnos még nem láttam.Szóval, amikor rámegyek, akkor kiadja azt a szöveget, hogy "Feltörték az origót?Na azt azért nem", stb., és utána van két választásai lehetőség, hogy megnézem-e a bemutatót vagy sem.Ha arra kattintok, hogy nem, akkor újra előjön a "Feltörték az origót?", ha pedig a bemutatóra, akkor előbb megmutatja a bemutatót, majd ismét előjön a "Feltörték...?".Mozilla-val nyomom, nálatok minden oké?
neked sincs hangja? én aszittem az én hangkártyámmal van gond vagy a hangfalammalVito írta:sőt, hangja sincs a netes videoknak.Vito írta:a youtube-s és googlevideo-s viedoknál, 2-3 másodpercenként egyszerűen megáll a kép. nem tudjátok, hogy mijjafene lehet a probléma???
tökéletesVito írta:megfelel Lionel?