Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szedj le egy normális programozói alkalmazást, abban egyszerűbb lesz programozni és lefordítani a kódot. Bár nem értem minek tanulsz C-t, akkor már inkább C++, az még használható is vmire...Messidona10 írta:Most kezdek ismerkedni a C programozási nyelvvel. A GCC nevű fordítóprogramra lenne szükségem, tudna segíteni valaki, hogy honnan tudom ezt letölteni? A könyvem ezt a címet adta meg: gcc.gnu.org , de nem igazán értem, hogy ez miért is jó nekemKöszi, ha segít valaki
4ből szeretnék, de hogyan kell?Gerard3Piqué írta:Gifet kell belőle csinálni mondjuk 3 ból .S.Agüero írta:Valaki tudja, h hogyan lehet az megcsinálni 1 userbarnál, h így váltakozzon, több legyen?
Köszi!
Gifet kell belőle csinálni mondjuk 3 ból .S.Agüero írta:Valaki tudja, h hogyan lehet az megcsinálni 1 userbarnál, h így váltakozzon, több legyen?
Köszi!
Ha minden igaz frissítve lesz a fórum és ez a gond nem fog fennállni utána.ALEXDP írta:Üdv
Valaki tudna segíteni abban, miért van minden szöveg a fórumban aláhúzva, mikor olvasom? Azóta ilyen hogy frissítettem a firefox-t, nem tudom az okát, ha valaki segít, azt megköszönöm!
S.Agüero írta:tedd jobbra az egeret és megoldódik.ALEXDP írta:Üdv
Valaki tudna segíteni abban, miért van minden szöveg a fórumban aláhúzva, mikor olvasom? Azóta ilyen hogy frissítettem a firefox-t, nem tudom az okát, ha valaki segít, azt megköszönöm!
tedd jobbra az egeret és megoldódik.ALEXDP írta:Üdv
talán ugy hogy nagyméretű képet keresel a neten, nem igazolványképet? teljes betölteni nem fogja a lapot, mert a legtöbb nyomtató hagy egy minimális margót.Zsolti95 írta:Hogyan lehet úgy kinyomtatni egy Eto'o képet h az teljes A4-es lapot kitöltse és minél élesebb legyen a kép, ne ilyen homályos kockás?
megmondom őszintén, nem vagyok benne biztos... de a haverom most tette le a vizsgáját... szóval tanfolyam minimum kell, aztán ha az megvan gondolom alkalmassági: pszihológia, látás, stb... aztán meg van az engedély meg kellene keresni egy vadászt, aki az "Ujoncokat" elviszi először s gyakorlatban is gazdagítja ismeretit... majd ha megvan csatlakozhatsz vadásztársaságokhoz illetve egyhez... mert nem hiszem hogy csak úgy vadászhatsz valahol isdaffy írta:mi kell ahhoz,hogy egy átlag ember vadászhasson az erdőbe,mezőn?
0-ról,tehát semmi engedély nincs,fegyver sincs,stb
hogy kell elkezdeni?
Ja,azt kihagytam,h Javás cucc kellene,de már javítottamkrosz31 írta:ha androidos akkor ajánlom a ThinkFree Office-t.(samsung telefonokon alapból rajta van ingyen)
köszönöm az eddigi sok segítséget. írtam pü-t, inkább ott folytassuk, mert van még kérdésem, nem is kevés, aztán nem akarok itt szappanoperát.Rohamcsiga írta:...
ha total commanderrel "visszaváltoztatod" avi-ra, akkor mi a helyzet?csdewl írta:Sziasztok!
Nekem az a problémám, hogy volt egy avi. kiterjesztésű filmem, aminek átirtam a nevét, és az történt, hogy megválltozott a fájl típusa ( már nem avi.), és így ha kiégetem nem játsza le az asztali dvd lejátszó. Valakinek valami ötlete?
ok +próbálom... bár ne vagyok egy nagy agy ezen a térenRohamcsiga írta:Kép letölt a gépedre ->
felmész az oldalra és katt a browse gombra->
képet betallózod a gépeden->
katt a Quick Resize-ra->
ott katt a Custom Size-ra->
beütöd a kívánt méretet pixelben->
katt a I'm Done, Quick Resize My Picture!-re->
katt a Save to Disk-re->
lemented a gépedre és kész.