Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
A felsorolásból kimaradt Fermín, és akkor mindjárt látszik, mennyire fontos az a sor hiányzó, hisz eleve részletezted, milyen gyenge a helyettese, Olmó (szerintem is az), nem is ő kezdett volna, az szintet tuti. Lehet, hogy Garcia ma nem számított volna sokat, ezt aláírom (bár védett ő már ilyen lövésekből is idén), de Fermín, Rapha? Utóbbi lehet hogy fél fokkal gyengébb, mint tavaly, de azért sorra hozza a gólpontokat így is, és gyakorlatilag minden meccsen ő alakítja ki a legtöbb helyzetet a csapatunkból, ne mondjuk már, hogy ez nem hiányzott kicsit se. Emelett azért letámadásnál is erősen hiányzik, ma nem volt motorunk a pályán. Fermín meg jobban védekezik, és veszélyesebb előrefelé is, mint Olmo. Nagy hiányzók ők. És akkor Baldéról még szó sem esett.Saviola írta: ↑2025.10.01. 23:15:42
- Olmo -1 ember, nem, hogy jó megoldásai nincsenek, inkább csak rosszak
...
Lehet itt érvelni, hogy nálunk is voltak hiányzók, de Garcia sem fogta volna meg a mai gólt eredményező helyzetek egyikét sem, Raphina meg meg sem közelíti idén a tavalyik formáját. Gavi szerencsétlen meg eddig sem tudott érdemben annyit hozzátenni, hogy a hiányával lehessen magyarázni bármit.
Semmi köze a két meccsnek egymáshoz és ló.aszt vetített előre az a bajnoki, nemhogy ezt a meccset.
Egyébként azt néztem, h mutatott is a csapatnak, h húzódjanak vissza, de full vakon volt ma mindenki a védelemből főleg Cubarsi meg KoundeFCBsteve írta: ↑2025.10.01. 23:27:20Ez a meccs ugyanolyan edzői taktikai hiba volt, mint az Inter ellen...![]()
90. percben, hulla fáradtan, hova támadunk ki megint lestaktikázni???
Miért nem áll vissza a csapat arra a pár utolsó percre, miért nem tartjuk meg a labdát és védjük meg az eredményt???
Illene tanulni korábbi hibákból, talán még nem késő...
Én is ezt mondom miért nem tudna megemelni? Hihetetlen! Borzalom amit csinál 10/7 meccsen olmo
milyen itt megfogalmazott elvárások? nyíltan ki van mondva a játékosok meg edző részéről is a tavalyi csúcsteljesítmény után, hogy BL győzelemért szeretnének menni. Yamal meg arról értekezik interjúkban, hogy hány aranylabdával számol. vagy elhangzott bárhol a klub részéről, hogy a BL-ben a cél a tisztes helytállás? nekem nem ez jött át. ezek után simán adekvát megemlíteni, hogy egy félidőn keresztül osztálykülönbség volt egy tartalékos és bőven takaréklángon játszogató, amúgy az időt lepörgetni akaró PSG ellen, és hogy ezzel valamit kezdeni kell.
Amiket felsoroltál mind igaz.Saviola írta: ↑2025.10.01. 23:15:42recrea kollega kérdezte korábban az Élőben, amikor jajjveszékeltem az elmúlt meccsek takony teljesítményét látván, hogy mi az a nem sok jó, amit ezek a meccsek előrevetítenek.
Meg lehet nézni a mai második félidőt. Nem, hogy gyengébbek voltunk, mint az ellenfél, konkrétan pályán sem voltunk.
Ha itt van ma dembelé meg a grúz, van közte 4.
Lehet én vagyok műveletlen, de az első gólszerző a PSG-nél kicsoda? A nevét nem hallottam az életben. A bal szélsőjük kicsoda? Koundét akkor tette zsebre, amikor akarta.
Nem lehet úgy elvárásokat támasztani a csapat felé, ha:
- Olmo -1 ember, nem, hogy jó megoldásai nincsenek, inkább csak rosszak
- Pedrinek nem, hogy alternatívája, olyan cseréje sincs, aki csak megközelítené, azt, amit hoz, taknyosra is van hajtva, látszott is ma.
- Védelem minden összeállításában képes bárkitől gólt kapni, mindent elmond, hogy EG hoz egy stabil teljesítményt egyedül, Cubarsí siralmas, Koundé formán kívül, GM-ről meg inkább nem is beszélek, mert rossz nézni. Támadásban nulla, védekezésben cserébe ma életveszély volt.
- Rashford próbálkozik, de 1 jó megmozdulására jut 3 rossz csel, Ferran csak-csak, Lewa az ilyen meccsekre még cserének is kevés
- Padunk meg nincs. Bernal most tért vissza, borzasztóan bizonytalan, Casadó gyenge és megérkeztünk a 17 évesekhez a B-ből.
- Yamalnak az első félideje zseniális volt, másodikban meg normális megmozdulására nem emlékszem
Az, hogy a szabadrúgásainkhoz kb. sorfal sem kell, már csak hab a tortán.
Lehet itt érvelni, hogy nálunk is voltak hiányzók, de Garcia sem fogta volna meg a mai gólt eredményező helyzetek egyikét sem, Raphina meg meg sem közelíti idén a tavalyik formáját. Gavi szerencsétlen meg eddig sem tudott érdemben annyit hozzátenni, hogy a hiányával lehessen magyarázni bármit.
Jönnek a bajnokságban is a komolyabb csapatok, ki fogják használni könyörtelenül a hibáinkat.
Lehet, hogy a friss élmény miatt, de nem sok jó van kilátásban.
Szerintem.