2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
kussmessideco írta:Nincs matematikai Nobel-díj![]()
A magyarok híres kockákat adtak a világnak: Zala kocka, Rubik kocka,és most ezt megfejelve rászabadítottuk a világra az újabbat,melynek neve Matyi kocka XD Itt is grat,KisCsákóS.Agüero írta:Jeah, felvettek a gimibe a matek osztályba, ahova jelentkeztem! Köszi a gratulációkat!17ből 13 lettem. Necces volt, de sikerült!
reméljük, egyszer matematikai-nobel díjas lesz belőled, és a pulpituson (vagy hol), díjátvétel után ez lesz az első mondatod a nagyközönséghez:S.Agüero írta:Jeah, felvettek a gimibe a matek osztályba, ahova jelentkeztem! Köszi a gratulációkat!17ből 13 lettem. Necces volt, de sikerült!
eurosport vagy eurosport 2 szokott adni meccset hetente egyszer, és általában a nagyobb csapatokat nyomatják (most a 7en amugy pont nem lesz semmi ahogy látom)lui1698 írta:Amúgy meg nagyon szívesen néznék mondjuk lengyel bajnokikat, voltak linkelve videók, nem semmi ami ott van szurkolás terén.![]()
Jó mondjuk azért nálam is hozzátartozik hogy sokkal szívesebben néztem anno egy olyan Milant ahol volt Maldini Inzaghi Pirlo Kaká stb, mint a mostanit. És ez elmondható a legtöbb angol/olasz csapatra. Vagy a Nedved,del Piero,Cannavaro,Trezeguet Juve, vagy a régi Roma Cafu,Totti,Cassano,deRossi,stb.lui1698 írta:Régen mikor bejött hozzánk a digi minden anyám kínját megnéztem.
Angol, olasz, német (fú emlékszek világi petivel is phejj), spanyol természetesen...
De mostanra már nem így van. Főleg azért mert számomra az olasz nézhetetlenül rossz, az angol csapatok közül akikkel szimpatizálnék épp vagy csecsemőképzőset játszanak, vagy másodosztályban vannak.
Német bajnokság meg egyszerűen csak nem mozgat.
Rangadókat persze megnézem (mondjuk az olaszok közül még a nagyok meccsei se érdekelnek max a római derbi), de ennyi.
Amúgy meg nagyon szívesen néznék mondjuk lengyel bajnokikat, voltak linkelve videók, nem semmi ami ott van szurkolás terén.![]()
Évekig nagyon erősen szimpatizáltam, és szurkoltam az argentín válogatottnak. Mára ez is visszaszorult. Főleg azért mert akik miatt én megkedveltem, megszerettem a válogatottat már nincsenek, és iszonyat tuskók gurigatják a lasztit. Az épp aktuális elmeháborodott szöv. kapitányról meg nem is beszélve.
Pedig de jó volt nézni Riquelmét, az öreg lobonc Sorín-t, Aimar-t, Ayala-t, Crespo-t...
Szóval én nem mondanám, hogy a foci iránti szeretetem múlna, egyszerűen csak megismertem a játékot és a csapatokat, és egyszerűen nem nézek olyan meccset ahol olyan csapat játszik akit nem szeretek.
Én nem ábrándultam ki, de tény, egyre kevesebb focit nézek.messideco írta:Csak nálam van az, hogy egyre jobban kiábrándulok a fociból? Nem tudom, mostanában lankad az érdeklődésem, nem köt le annyira mint pár évvel ezelőtt.
Nem tudom ez minek tudható be, talán a bundaügyek, Uefa, vagy a pénz totális erejének a fociban, de valami nem százas nálam a focival kapcsolatban.
Még az EB-t valószínüleg végignézem, de majd egyre kevesebb lesz. Meccseket is alig nézek, örülök ha a heti Arsenal vagy Barca meccset van időm/kedvem megnézni...
Ti is tapasztaltok, tapasztaltatok ilyent? Főleg az idősebbektől kérdem
mert nem élvezhető. én nem tudom értékelni a taktikus játékot,nekem zidane,ronaldo,dinho kell. a régi mu-s cr még nézhető volt számomra,robinho,neymar,de inkább hagyom a francba,mert egyszerűen nem érdekel. más lett a foci és nem tetszik,ezért kiszerettem belőlemessideco írta:visca el barca: van benne valami igazság. Én anno Deco miatt kezdtem Chelsea meccseket nézni, és hopp, nem utáltam. De az már elmúlt![]()
daffy: miért teher nézni a meccseket? Te is a betegségembe estél?
erre muszáj bemásolnom azt, amit pár napja írtam a Barca vs Realba:daffy írta:pí,hogy én ezt hányszor leírtam...messideco írta:Csak nálam van az, hogy egyre jobban kiábrándulok a fociból? Nem tudom, mostanában lankad az érdeklődésem, nem köt le annyira mint pár évvel ezelőtt.
Nem tudom ez minek tudható be, talán a bundaügyek, Uefa, vagy a pénz totális erejének a fociban, de valami nem százas nálam a focival kapcsolatban.
Még az EB-t valószínüleg végignézem, de majd egyre kevesebb lesz. Meccseket is alig nézek, örülök ha a heti Arsenal vagy Barca meccset van időm/kedvem megnézni...
Ti is tapasztaltok, tapasztaltatok ilyent? Főleg az idősebbektől kérdem
nekem nem tetszik az álszentség,a színészkedés,a fikázás,a dúrvaság,nem tetszik a "letisztult" gyors és erőfoci,az sem,hogy a pénz visz mindent,a bírói tévedések,az egyértelmű külső befolyások.
én fokozatosan áttértem az nba-re,mára már azt veszem észre,hogy sokkal jobban tetszik és jobban is érdekel. a bayern - realon nem is izgultam,egyszerűen szhartam bele. volt egy garnitúra real,amit 2001 körül megszerettem és zizu-ronaldo távozásával elmúlt. kedveltem dinho-t,hiába volt barcás. kedveltem az akkori mu-arsenal-juve-milan keretet. egyedül a dortmund maradt meg,mint szimpatikus csapat. lassan ott tartok,hogy hányok ettől a sporttól,mert nincs olyan meccs,ami így vagy úgy ne botránkoztatna meg.
szóval: nba where amazing happens
az eb-vb,amit izgalommal várok mindig. a realnak az utolsó havi meccsei azok,amiket megnéztem. ez hiba volt. amit még végigszenvedek,az a hétvégi klasszikus és a bl szereplés. a bajnokik már nem érdekelnek,mert nem élvezem,így teher számomra. az eredményt megnézem,a forumot elolvasom és ennyi általában bőven sok,mert amit a forumok is leművelnek,az kritikán aluli,ám tökéletesen beleillik a világbamessideco írta:De úgy értem, hogy követed, figyeled stb