Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tetszik, nem tetszik.LE aktív részese annak, hogy a 2:0 -ra hajlamos ráülni a csapat és ha kiegyenlítenek, nem tud igazán felpörögni. Talán majd hasonló esetben egy egészaséges Rafinha becserélése tud segíteni.Nero. írta:Sajnalom hogy ennyire nem tudja kezelni az MSNt, hogy inkább elkezd a védelemmel variálni, minthogy lehozza az amúgy is gyengébb sárgás Suarezt, akit nyugodtan válthatott volna az egyre jobb Munir. Történelmi eredmények ide vagy oda, nálam Messi mellett a legnagyobb király jelenleg, de nem 10/10es edző...
Ez a mai 2-2 nagyrészt az övé. Múltkor kirohogtuk Sampert de valóban nagymestere a 2-0rol leadott meccseknek.
gyanítom azért nem vidal kezdett, mert védekezni ő sem tud... ezért játszhatott inkább robiFeast4 írta:Igazából a Pique fél cserét értem oks.Matyi most az hogy lett róla egy öngól azt mondom rendben az másról is pattant már be.De egy kérdés oke Alvest pihentette akkor mi a francért nem Vidal kezdett?Ezért vettük meg?
Ini nagyon hiányzott, ha csak beállva is de sokat tudott volna lendíteni. Amit a számlájára lehet írni talán, hogy Sr-t nem a padra tette, mert akkor kipihentebben állhatott volna be, de ezen nem sok múlt és ki tudja mit művelt volna Alves a meccs elejétől. Maschot kivenni a védelemből öngyilkosság lett volna. Piqué lehozatala teljesen logikus és egyértelmű lépés volt, azt senki sem gondolta, hogy kapunk róla két gólt.Bob_Marley írta:Jót tehet neki is a szünet.Kicsit elfáradhatott fejben ő is, ma nagyon fura dolgokat csinált. Kezdve hogy a kezdő is úgy lett összerakva, hogy kp nem maradt a padon. Persze végül meglett oldva, s akár Mascherano is mehetett volna fel, de így meg a védelmet szedte szét, s rögtön kettőt is odacserélt. Az meg hogy 0:2 és fent hagyom a sárgás Suarezt azt pláne nem értettem. Van ilyen, végül megúsztuk, de most ezen a meccsen elbóbiskolt. Eddig szinte mindig rögtön cserélt ha úgy alakult a meccs, most nem és mikor igen akkor meg pont belehúzott pl egy öngólba is.
![]()
Arsenal 0 - 2 BarcelonaÉs mielőtt még valaki azzal jön h csak panaszkodom, mert nem bírom LE-t, szólok, hogy nem így van, nagyon is bírom. Jobb edzőnek tartom, mint Pep-et, de most sztem Wenger kissé túljárt az eszén.
Azt hittem rosszul olvastam, de nem. Az első félidő nem rossz játékról, hanem kivárásról szólt. Nem kell és nem is lehet egy 180 perces párharcot az első 45 percben megnyerni. Talán volt abban egy kis logika, hogy mi sem mentünk mindenáron a gólért, hiszen az akkor még frissebb hazaiak még több veszélyes kontrát vezethettek volna, amiből már nem biztos, hogy mindent ki is hagynak. Egyébként ha ez eltaktikázás volt, akkor jöhetnek az ötletek, taktikák hogyan lehetett volna jobban kijönni ebből a meccsből.noname írta:Szerintem most LE eltaktikázta magát. Az első félidő rossz játéka főleg neki köszönhető.
Szerintem is jól meccselt, főleg ha figyelembe vesszük, hogy vasárnap egy hasonlóan erős meccs vár a srácokra. Okosan kell beosztani az erőt, mert ezen a szinten ennek már nagyon nagy jelentősége van. Ráadásul mindenkinél több meccset játszottunk ebben a szezonban, képtelenség maximális fordulatszámon végigpörgetni ezeket.roby122 írta:Nem kell mindig gálát várni a csapattól, ők is emberek. Ha az első perctől kezdve nyomattuk volna az űrfocit amit szoktunk, akkor már a 60. percben jöhetett volna le Rakitic, mert a hátsóján vette volna a levegőt.
Plusz nem biztos, hogy érdemes lett volna belemenni egy adok-kapokba az első félidőben, abból nem biztos, hogy mi jöttünk volna ki jól, sőt...
Letámadása meg igenis volt az Arsenalnak, ter Stegen mikor többször is ki akarta passzolni a labdát, ott álltak 3-man mindjárt. LE jól taktikázott szerintem ezzel, hogy az első félidőben lassítottuk a játékot.
A második félidőben így mindenképp gólt kellett rúgnia az Arsenalnak, - mivel otthon játszanak, idegenben még ennyi esélyük sem lesz - kinyíltak, és kontrából meg is vertük őket.
Szerintem itt semmit sem taktikázott el Lucho.