Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Élni már éltem, csak a legozás jobban érdekelt..Bob_Marley írta:Látszik,. hogy fiatalok vagytok és nem éltetek a 90-es VB-k környékén.![]()
4 legjobb harmadik is továbbmegy mint mikor 24 csapatos VB-k voltak még régen.
A hatból 4.palesz77 írta:Ez már a hivatalos francia kezdő?
Ez amúgy hogy van? Hány csoportharmadik jut tovább?LG írta:Én örülök a 24 csapatos EB-nek, csak ezekkel a legjobb 3. helyekkel sok lesz a matek.
Ez amúgy hogy van? Hány csoportharmadik jut tovább?LG írta:Én örülök a 24 csapatos EB-nek, csak ezekkel a legjobb 3. helyekkel sok lesz a matek.
Könnyen lehet, bár ha verik az albánokat, 4 ponttal 3. helyen is könnyen tovább mehetnek.Na 1-1 a vége, nem sok minden változott a csoportban. Egyben van ez az albán-svájci-román hármas és lehet a svájciak azon fognak elcsúszni, hogy emberelőnyben nem sikerült gólt rúgni és maradt az 1:0 Albánia ellen. Meglátjuk érdekes kis csoport ez.
Ezt most látom csak, de hát tényleg, amit Zoli leművel az hihetetlen. Fradiban is gyakorlatilag ő még mindig az ész és a válogatottban is. Alapból remek volt a kp játékunk és főleg, hogy a németek ellen meg nem, baromi jó volt látni, hogy ellentétes volt az egy héttel korábbihoz képest. Gera már sajnos nem erős bajnokságban játszik, Kleinheisler igen és reméljük többet is fog Brémában, Ádi meg erősödik és eljuthat egy jó bajnokságba. Szóval összességében papíron egész pofás is lenne ez a kp.visca el barca írta:#HUN's Zoltan Gera made more tackles than any other player in MD1 of #Euro2016 (7).
írtam már tegnap is, nálam ő volt a MOM
Hozza ma is!Közben 1-1!palesz77 írta:Ez a Seferovic hihetetlen, ennyi sima ziccert elpuskázni.. Előző meccsen is ennyit láttam tőle, remélem kicsit összekapja magát végre, mert kéne a gól. Embolo is játszhatna egy 30 percet legalább, előző meccsen is jól szállt be. Amúgy nem rossz a meccs, bár szerintem a lesrekord megdől ma..
De ha kizárnák őket vmiért mégis, mi lenne at eddigi eredményeikkel? Megmaradnának, van 3-0-ra lennének módosítva? Az angolok miatt sem, meg a gólarányok miatt sem mindegy.visca el barca írta:a kizárás csak a stadionban lévő balhéra vonatkozik. egy görögtűz miatt ez meg nem fog megtörténni.MQuCsabi írta:Elvileg reggel le is tartóztattak néhány orosz szurkolót, ebből mennyi az igaz? Ha így van, nagyon ne mkell számolgatniuk a pontokat.
a kizárás csak a stadionban lévő balhéra vonatkozik. egy görögtűz miatt ez meg nem fog megtörténni.MQuCsabi írta:Elvileg reggel le is tartóztattak néhány orosz szurkolót, ebből mennyi az igaz? Ha így van, nagyon ne mkell számolgatniuk a pontokat.
Plussz megint volt görögtűz a meccsen. De nem hinném, hogy kimerik őket zárni.MQuCsabi írta:Elvileg reggel le is tartóztattak néhány orosz szurkolót, ebből mennyi az igaz? Ha így van, nagyon ne mkell számolgatniuk a pontokat.
Dehogynem. Gólarány függő, sőt, szerintem 4 pont mindenképpen elég. De most lőttek egy gólt, szóval akár még döntetlen is lehet. Oroszok megint görögtüzeznek...Barcaforever írta:Ha ma nyernek a szlovákok és mondjuk az oroszok verik Walest, már nem juthatnak tovább? Legrosszabb esetben csoport 3.-ként?visca el barca írta:oroszok kezdhetik a is csomagolást. szlovákok két elég komoly gólt lőttek, ahogy weiss elküldte a két védőt azon 10 percig röhögtem... hamsik meg nem kicsi gólt lőtt
Ha ma nyernek a szlovákok és mondjuk az oroszok verik Walest, már nem juthatnak tovább? Legrosszabb esetben csoport 3.-ként?visca el barca írta:oroszok kezdhetik a is csomagolást. szlovákok két elég komoly gólt lőttek, ahogy weiss elküldte a két védőt azon 10 percig röhögtem... hamsik meg nem kicsi gólt lőtt