Bizony beindult mindenki….jó ezt látni!Messifan utánanéztem a dolgoknak majd valamikor megpróbálhatjuk a héten….Amúgy ezt muszáj megosztanom, mert tényleg számomra „vicc”, hogy egy ilyen népszerű játék amelyik évről évre rengeteget fejleszt nem tudja megoldani 2011-ben hogy működjön az online játék…..Tavaly állandósult bug volt, hogy online ha leszedted a támadót és visszaakartad tenni, puff kilépett….s meccset csak előröl lehetett kezdeni!Valamikor random kilépett, s nem tudtak rájönni miért….
OK 2011-ben meg tegnap egy jó másfél órát szenvedtünk Messifannal, hogy működjön, s mire végre belépett hihetetlenül laggolt….ráadásul idénre az általános bug, hogy a gép kiválaszt egy medium graf beállítást, bármilyenre állítod, s úgy megy a game….net sebességünkkel nem volt probléma mégis laggolt!
Aztán meg én egyedül egy ismeretlen ellen kipróbáltam és nem laggolt….aztán utána megint!
Pedig komolyan ha 5-6an összejönnénk akár innen a fórumról már lehetne online ligát csinálni, mert jó buli, s bármikor le lehet játszani egy meccset, meg van PO is, sajnos tavaly egy fórum kezdeményezés végén nem tudtuk befejezni a ligát, mert a PO-ra már kiléptek emberek, mert tényleg gáz volt, hogy kilépett a jáétk!Pedig pl egy fantasy draft utáni liga hatalmas poén lenne!
szerk:Zsák:Sprint+dobás!
Ha jobb kart használsz akkor sprint+jobb kar jobb akkor sima „egyszerű” zsákot csinál, sprint+jobb kar balra, akkor speciális zsákot, sprint+jobb kar előre a telibeemberrel együtt zsák, amolyan Griffin féle felmászós

Illetve van a 360 fokos amit sprint+jobb kar körbe 360 fokosan, a speciális zsákokhoz olyan emberek kellenek, akiknek megvan a képességük!360 fokos pl J-Rich, JR Smith biztos, s ők minden látványos zsákolást tudnak!Tomahawk, Windmill stb stb