Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A meleg allergia más néven a homofóbia??fanbarca írta:Sziasztok. Valamelyikőtöknek volt már meleg-allergiája?Nem napallergia, meleg. Meleg vízzel való találkozáskor is megjelenik. Rengeteg orvost felkerestem már, de nem nagyon sikerül gyógyítani. Csalánkiütések jelennek meg melegben. Lehetséges, hogy ezt egy féreg vagy hasonló probléma okozhatja? Elnézést, ha valaki undorodik a hasonló témáktól, de egy kis segítség, tanács, tapasztalat-megosztás jól jönne.
Köszönöm.
Például a jv16 powertools,vagy a system mechanic pro jó választás lehet,feltéve hogy tisztában vagy vele,hogy mit csinálszBob_Marley írta:Esetleg valaki tudna ajánlani valami programot ami hasonló mint a Tune Up Utilities nevű és jó
A régi nincs már meg, az újnál meg gondjaim vannak, így váltanék.
Bármilyen program ami megbízható és segítségével könnyen lehet a registry készletet kipucolni stb egyéb műveleteket végrehajtani.
Köszönöm
Youtubeos lenne az igazi, mert letölteni kéne, de lehet hogy ezzel is tudok vmit kezdeni,kösziS.Agüero írta:Tessék.MessiBarca10 írta:Sziasztok!
Valaki tudna linkelni a 2011-es BL döntő utáni díjátadásról,ujjongásról HD-ben?
Aceren Fn+F5 vagy pedig a képernyő beállításokat babráld egy kicsitMessiBarca10 írta:Laptop típús márka?Messidona10 írta:SOS
Egy projektort kötöttem a laptopomra, magán a projektoron mindent beállítottam, amit kellett, de az üdvözlőképernyőt nem tudom eltüntetni. Fn + F4 nálam az alvó állapot, az nem működik. Hogyan tovább?
Szerk.: Sikerült.
Van a laptopokon egy gomb, ami más kijelzőre teszi át. A Hp-mon az f4, fujitsun fn+f5 volt,de láttam sima f5öt is.
Mindig megvolt a probléma?visca el barca írta:HD filmezéshez kellene egy kis segítség.
laptopon nézem őket, viszont kb minden 3-4 film akadozik, iszonyat idegesítő... 720p-s verziot nézek tehát még csak nem is 1080-at, de rohadtul idegesít...
minden forumot elolvastam már, minden anyám kínját letöltöttem, a gépem is elég erős, de állandoan akad.
próbáltam már media player classic, mpc home cinema, vlc, kmplaye, minden xirxar, direct x, ac3 filter stb stb...
Vmi hasonlón gondolkoztam én,szerintem meglátogatok vele egy szervíztTorghelleSandor írta:Nekem is ugyanez van már egy ideje, szintén Minim van. A hangszóróval van gond, mivel ha a hátlapot kicsit erősebben nyomom megszólal,illetve néha-néha megjön a hang:D Szerintem mikor véletlenül leejtettük,megsérült valami, vagy a hátlap nem oké, nem tudom..messibarca írta:üdv mindenkinek!
Valaki tapasztalt már olyat ,h van egy samsung galaxy mini telefonom de kb tegnap óta nincs hang ,ha hívnak nem hallom ,hiába megy a zene semmi hang ,pedig nincs lenémítva maxon van ,érdekes ,h a fülhallgató tökéletesen működik , csak anélkül nincs hangja ,vmi megoldás? előre is köszi
Nekem is ugyanez van már egy ideje, szintén Minim van. A hangszóróval van gond, mivel ha a hátlapot kicsit erősebben nyomom megszólal,illetve néha-néha megjön a hang:D Szerintem mikor véletlenül leejtettük,megsérült valami, vagy a hátlap nem oké, nem tudom..messibarca írta:üdv mindenkinek!
Valaki tapasztalt már olyat ,h van egy samsung galaxy mini telefonom de kb tegnap óta nincs hang ,ha hívnak nem hallom ,hiába megy a zene semmi hang ,pedig nincs lenémítva maxon van ,érdekes ,h a fülhallgató tökéletesen működik , csak anélkül nincs hangja ,vmi megoldás? előre is köszi
Laptop típús márka?Messidona10 írta:SOS
Egy projektort kötöttem a laptopomra, magán a projektoron mindent beállítottam, amit kellett, de az üdvözlőképernyőt nem tudom eltüntetni. Fn + F4 nálam az alvó állapot, az nem működik. Hogyan tovább?
Szerk.: Sikerült.
formáljad át valami másik képre. mer gondolom png-ben van, jpg-ben lehet kisebb lesz, bár romlik kicsit a minőségeTorghelleSandor írta:Sziasztok!
A felsőoktatással kapcsolatos e-felvételi rendszerébe maximum 1 MB-s képet lehet feltölteni( pl. érettségi,nyelvvizsga stb) de miután beszkenneltem a dokumentumot 5 MB-s képet kaptam,és így nem tudom feltölteni. Mit lehet tenni a siker érdekében?![]()
hát én csinálnék egy Brit accountot és azzal megpróbálnám aktiválni18Barca99 írta: Üdv. Nos hát csak annyi a gondom, hogy van 2 játékom eredetibe 576-ból vásároltam (Fifa 12, Fifa Street). 2-3 napja tudtam internetet kreálni a ps3-on keresztül, és most szeretném aktiválni a játékokat, belépéskor csatlakozik is az EA szerverekhez, kiírja hogy aktiváld vagy vegyél kódot stb.. Aktiválni szeretném beírom azt a 3*4 karakterből álló kódot és nem fogadja el. Egyből ezt azt az ablakot hozza be szóval más előtte nem nagyon kell csinálnom. Egyébként USA accountom van, nem tudom ez mennyire befolyásolja. Szerinted?
Üdv. Nos hát csak annyi a gondom, hogy van 2 játékom eredetibe 576-ból vásároltam (Fifa 12, Fifa Street). 2-3 napja tudtam internetet kreálni a ps3-on keresztül, és most szeretném aktiválni a játékokat, belépéskor csatlakozik is az EA szerverekhez, kiírja hogy aktiváld vagy vegyél kódot stb.. Aktiválni szeretném beírom azt a 3*4 karakterből álló kódot és nem fogadja el. Egyből ezt azt az ablakot hozza be szóval más előtte nem nagyon kell csinálnom. Egyébként USA accountom van, nem tudom ez mennyire befolyásolja. Szerinted?ferninho írta:először is írd le a pontos problémát minél részletesebben, milyen játék stb, amit csak tudsz.
ja és hogy milyen az accountod, magyar, brit, USA stb.
amúgy most olvastam az előző problémádat is, gondolom megoldodott, de hátha más nem tudja, hogy ilyenkor nyomja kell tartani a bekapcs gombot ha jól emlékszem 3 pittyenésig, ameddig be nem hozza a Video Output Settings-et.