Hagyjátok már ezt a méla maszlagot,úr,hit,ima...
15 éve drukkolok a barcának,de ekkora közhelyeket még egy meccs előtt se olvastam.
Üljetek le a tévé elé, drukkoljatok, és kész, minden más felesleges, lesz ami lesz, nem azon fog múlni,amiket ide beírtok,vagy csináltok meccs előtt.
11 barcás kimegy a gyepre, és rajtuk múlik egyedül, meg a fejükön. ennyi, nem kell túlmisztifikálni.
lui1698 írta:Én a meccs előtt megnyugtatnék mindenkit, hogy borzalmas meccs lesz.
Ezek a "na majd most" bugik általában nem jöttek össze az elmúlt években (cselzi, Inter), ráadásul akkor még Pep volt itt, aki elvileg akkora motivátor, mint Jézus.
Kb. 20%-ot adok magunknak a továbbjutásra.
+1.
el kell fogadni,hogy itt az lesz a papírforma,ha kizúgunk.
persze a játék,hozzáállás nem mindegy. bár azzal a inter-cselzi kettőssel szemben sem volt baj.
De én is így vagyok vele, hogy ez egy 80. percig tartó 0-0 lesz, aztán jó esetben találunk egy gólt, mindenki elhiszi,hogy meglehet,aztán Viktor barátunk lefújja a meccset, és kiestünk. ezt tartom a legvalószínűbb forgatókönyvnek.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."