Bajnoki Mérkőzések 08-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LM10
Director del Fútbol

2009.03.02. 19:39:27

Nem kell aggódni nincs veszve semmi. Bár rajtunk van a nyomás. Ha mi leszünk a bajnokok(nagyon remélem) akkor azt mondják hogy megérdemeltük de a Real is nagyott küzdött. De ha a Real lenne a bajnok(nagyon remélem hogy NEM) akkor mi voltunk a bénák hogy elvesztettük az egészet és a Real a király mert 12 pontról feljöttek. De ne feledjük hogy a MU-nak is voltak tavaly kisiklásai még is bajnokságot+BL-t nyerte és nekünk is volt a 2005/2006-os bajnokságban még is tudjuk hogy mi történt. Ahogy a jó sorozatunk a rossz is megfog szakadni remélem már Mallorcán elkezdődik a Real meg megint mehet lefelé... :twisted:

Meglesz a bajnokság :!:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.03.02. 19:39:13

miihii írta: MEgértem,ha nagyobb aggodalommal viseltetik több szurker is az utóbbi egy-két hétben mutatott teljesítményünk ( :? ) miatt.Azt viszont nem igazán,h miért kell olyanokat írni,h elvesztettük ezt a bajnokságot is,meg nem nyerünk semmit,kaki minden.Ilyeneket kijelenteni akkor,amikor 3 fronton is állunk,vezetjük a bajnokságot,stb...?Meg h most már a margóra fogadnánk,meg ehhez hasonlók.
Az ilyen hsz-ek után nem nevezném a BARCELONA hű szurkolójának a szerzőt :idea:
Én is szomorú vagyok most,kezdek izgulni a végkifejlet miatt,de meg sem fordult a fejemben,h ilyeneket kijelentsek.Az elmúlt sikertelen éveinktől függetlenül még mindig bízom a csapatban,hiszek bennük,az egész stábban.És lehet,hj pofára esek,de a végsőkig ki fogok tartani mellettük.Sőt,még azon is túl.
Lehet,h naiv vagyok,de sztem vmi ilyesmi a BARCA hű szurkolójának lenni...
Mihii!
Volt úgy, hogy én is írtam olyat, hogy "ez elment", "kikaptunk" meccs közben, és a végén nyertünk. Kishitű voltam. És akkor, most nem vagyok hű szurkoló? :wink:
Én is bízok Bennük, szurkolok is nekik, ahogy az elmúlt 23 évben tettem, meg életem végéig tenni fogom, de ettől még idegességemben, mérgemben kifakadhat belőlem egy-két olyan mondat, amire céloztam.

Béke! :wink:
Kép
don gamper
Capitá del Barça

2009.03.02. 19:30:18

Laji írta: Ezt nem mondod komolyan?? Piquet volt eddig a védelmünk leggyengébb pontja.
ha szerinted igy is volt akkor is csak eddig volt ez igaz.Most azért megelőzték!
miihii
KHAL

2009.03.02. 19:29:29

Varga Tamás írta:És ha elkeseredett véleményeket olvastunk az elmúlt napokban, azt tudjuk be ennek, és legyünk irántuk empátiával, megértéssel.
Ettől még Mindenki a Barcelona hű szurkolója, csak picit szomorú, elkeseredett jelen pillanatban.

FORCA BARCA!
CATALUNYA, TRIOMFANT!
MEgértem,ha nagyobb aggodalommal viseltetik több szurker is az utóbbi egy-két hétben mutatott teljesítményünk ( :? ) miatt.Azt viszont nem igazán,h miért kell olyanokat írni,h elvesztettük ezt a bajnokságot is,meg nem nyerünk semmit,kaki minden.Ilyeneket kijelenteni akkor,amikor 3 fronton is állunk,vezetjük a bajnokságot,stb...?Meg h most már a margóra fogadnánk,meg ehhez hasonlók.
Az ilyen hsz-ek után nem nevezném a BARCELONA hű szurkolójának a szerzőt :idea:
Én is szomorú vagyok most,kezdek izgulni a végkifejlet miatt,de meg sem fordult a fejemben,h ilyeneket kijelentsek.Az elmúlt sikertelen éveinktől függetlenül még mindig bízom a csapatban,hiszek bennük,az egész stábban.És lehet,hj pofára esek,de a végsőkig ki fogok tartani mellettük.Sőt,még azon is túl.
Lehet,h naiv vagyok,de sztem vmi ilyesmi a BARCA hű szurkolójának lenni...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.03.02. 19:06:39

Azt gondolom a türelemről, meg a hasonlókról.

Két nagyon fontos tényezőt szeretnék Kedves Mindenkinek a figyelmébe ajánlani, tisztelettel:

1. nem az a baj, fájdalmas, hogy 4 pont az előnyünk. Hanem az, hogy +12-ről indult, szép játékról, gálákról, meggyőző védekezésről stb. Mindannyian Tudjátok, mire akarok célozni.

2. sokan átéltünk hasonlót 2006/07-ben, amikor ugyancsak 6-8 pontos előnyről sikerült másodiknak lenni. Az akkori hatalmas csalódásra, szerintem, Mindannyian emlékszünk. Én igen. Az Espanyol meccs végén sírva terültem el a földön, és úgy zokogtam, mint a kisgyerek, akinek elvették a játékát. Na, ezt nem szeretném sem én, sem mások sem újból átélni 2 év leforgása alatt.

Ennek fényében a türelmetlenség érthető.

Remélem, nem ismétlődnek meg a 2 évvel ezelőtti események, és most örülhetünk a sikernek. Az Isten adjon erőt ehhez nekünk, és a Csapat tagjainak, edzőinek, vezetőinek egyaránt!
És ha elkeseredett véleményeket olvastunk az elmúlt napokban, azt tudjuk be ennek, és legyünk irántuk empátiával, megértéssel.
Ettől még Mindenki a Barcelona hű szurkolója, csak picit szomorú, elkeseredett jelen pillanatban.

FORCA BARCA!
CATALUNYA, TRIOMFANT!
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.03.02. 18:55:31

Titinho írta:Egyébként akik ismernek azok tudhatják rólam, hogy nem vagyok sosem túl optimista, sem a Barcával kapcsolatban, sem a való életben. De valahogy most mégis optimistán állok a dolgok elé. :)
Pontosan, csakúgy, mint én. Szerintem egy szurkolótól ez a helyes hozzáállás.
Amúgy, biztos vagyok benne, hogy ha netán a Bilbao ellen nem tudnánk nyerni, úgy elő fognak kerülni a fehér zsebkendők...
Nemtudom, nem valami türelmes arrafelé a nép. Mondjuk itt sem. :roll:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
barca500
Barça B

2009.03.02. 18:48:13

Szerintem a tegnapi meccs után pont Henry az akire egy rossz szavunk se
lehet.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.03.02. 18:41:22

Barcaman14 írta:Henry:Duplázott de mégsem lehetünk vele elégedettek!!
Szerintem meg pont Henry az, akivel elégedettek lehetünk.
Már ne is haragudj, amit írtál, egy marhaság, szvsz.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Laji
Barça C

2009.03.02. 18:29:57

cruyff írta: Ha Piquet játszik, akkor 2 gól nincsen...
Ezt nem mondod komolyan?? Piquet volt eddig a védelmünk leggyengébb pontja.
Clark71
Barça B

2009.03.02. 18:20:44

Hi!
Néztem tegnap a meccset és azt kell mondanom h a csapat 4utolsó meccse nagyon gyenge színvonalat mutat!
(Betis ellen védelem nagy nulla volt!Espanyol ellen az egész csapat meg a rossz játékvezetés,Lyon ellen az 1 félidőben aszisztált a team és a tegnapiról ne is beszéljünk!Alves egy nagy nulla volt Puyol meg Márquez 2en nagy nulla Syl meg már öreg!Cácerest kellett volna kezdetni!Iniesta a barca motorja hiánya meglátszik!Zseniális passzai,cselei kiugrásai kellenének!
Szóval visszatért és várjuk hogy újra lendületet hozzon a csapatnak!
Mallorca ellen kezdőt:
Pinto-Alves Piqué Márquez Cáceres-Sergi Ini Guddy-Henry Bojan Messi !!!
Szeretném újra a topon látni a csapatot!
Amúgy Madrid még játszik Átleticóval :lol:
Minden jót mindenkinek!
VISCA BARCA!VISCA CATALUNYA!
PEP mindent bele :)
XAVI Hernández Fun Club
F.C. Barcelona Forever
Laji
Barça C

2009.03.02. 18:16:21

xbalix írta:Jó az igaz, de sztem ez elég gyanús h ők mindig azzal a csapattal játszanak akivel mi 1 héttel előtte. És amíg ellenünk úgy mennek mint a bajnok, ellenük meg teletojják a nadrágot! Ez nagyon furcsa...
Mindenki úgy játszik, ahogy hagyják. Ősszel fordítva történt mindez, amit írsz.
miihii
KHAL

2009.03.02. 17:40:13

baas11 írta:Igen ,elhiszem ,engem is bosszant h kihagytunk még 1-2 óriási ziccert de csak így utólag,ha 3:0 nyerünk vígan beszélgethetnénk h ez is egy 6-os lehetett volna....DE
"igenis rúgjunk 6ot,ha 5öt kapunk,és megvannak hozzá a helyzeteink." ez sajnos az idény ezen szakaszában közeledve a bajnokság végéhez(számolva azzal is h akiket az ősszel péppé vertünk most még agresszívabbak lesznek ellenünk) a Bl.-ről nem is beszélve ahol kiváló védelmek vannak és a csak rúgjunk egyel többet stratégia nagyon veszélyes,hisz egy bekapott gól is végzetes lehet ....ez sztem már nem műkődik mint mondjuk oktoberben egy bajnokin amikor még sokkal kisebb volt a teher és következmény is és ezzel az ellenfelek is így voltak !
A középpályás szűrést és a védelmet sürgősen helyre kell rakni... és akkor nem lesz gond,mert szerencsére a klasszis támadóink nem fogytak ki a gólokból!

Alapvető,h egyszerűen nem kaphatnánk 4 gólt 1 meccsen.De sajna most előfordult ez a csúfság és én erre a meccsre értettem elsősorban a rúgjunk többet dolgot.Nem szeretném,ha belemennénk mindig a pofozkodásba,és kapjunk sokat,de lőjünk többet.Azonban az ATMA elleni meccs is hozható lett volna,ha értékesítjük a ziccereket,amiket általában berúgunk.Az oké,h a Madrid is lőhetett volna még párat,de én most cs a saját csapatommal foglalkozom (ezt Léfenek...).Abban igazad van,h egy esetleges 3:0nál nem annyira lennének szemet szúróak az eltékozolt gólhelyzetek,de most naon kellettek volna.
Remélem most már rendezzük a sorokat hátul és elöl is tudjuk tartani a góltermelést,így nem lehet baj.
don gamper
Capitá del Barça

2009.03.02. 17:10:09

Devid16 írta:Nekem úgy tűnt ezen a meccsen Xavi és Etoo érinthetetlen volt...pedig nem ártana őket is néha a padra ragasztani...mert egyik sincs most kirobbanó formában...az pedig érthetetlen hol van Bojan-lehet hogy szemvédőbe nézem a helyzetét mert a kedvencem-de a tavalyi szezon után én adnék neki lehetőséget...az is érdekes hogy nem is szólt hozzá hogy miért nem játszik vagy mivan vele...szívesen olvasnék róla valamit :) de inkább látnám játszani...a bajnokság meg a kupa meg meglesz...a blre nem látok jelenleg reális esélyt...
A tegnapi meccsen majd mindenki érinthettlen volt!!!az egyetlen csere
is érthetetlen volt számomra.És én is hiányoltam Bojant!!!
Több ember alterantívája is lehetett volna(Guddy,Eto'o)
A jelenlegi formánkban én semmire semlátok reális esélyt
De bízok a csapatban és hogy nem ébredünk tul későn!!!
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.03.02. 17:05:02

A betis elleni 2-2-őt tekintev arra gondoltam hogy áá elfáradtak egykicsit a fiuk de mjad Pep üsszeszedi őket!!Sajnos nme igy történt ez többint pillanatnyi rossz forma!!Xaviék az utobbi három meccsen mintha nem is lennének a pályán egyszerűen szétszortak!!!Dehiszek benne hogyha a kupa döntőbe jutás feeldobhatná a srácokat!!A tegnapi meccsen egyszerűen a játék minden elemében fölölmúlt minket az az atletico!!

Valdes:Az utobbi három meccsne elég dekoncentráltan véd!!!Talán az egész szezonban igy teljesitett és rá kell jönnünk hogy nem jo kapus és eddig csak a védelemnek köszönhette az idei remek eljesitményét..

Puyol,Marquez:Mind a ketten idénybeli legrosszabb formájukat hozták!!Hibát hibára halmoztak!!Főleg őket kell a legjobban összeszednie Pepnek!!

Alves:Igazábol sok mindent nem tett hozzá a játékhoz!!emellett volt egy hatalmas nagy szinészkedése sztem!!

Sylvinho:Becsületes hogy ilyen idősen is mennyit robotol!Ha fiatalabb lenne többet tudott volna hozzátnni a játékhoz!

Xavi,Touré,Gudi:MIndhárman adták el a labdákat!Talán nekem még Touré volt a zaki kiemelkedett egy araznyival a barcabol!!Gudi rendkivül gyenge volt mig Xavitol a meccsen egy mélységi passzt sem láttam!!!

Messi:A golja gyönyörű volt de sajnos az utobbi meccseken nem sokat láttunk a klasszisábol!!

Eto'o:az oké hogy egy mozdulattal képes eédünteni egy meccset de azért Bojant igazán beküldhette volna Pep ha látta hogy ennyire nem megy etonak.

Henry:Duplázott de mégsem lehetünk vele elégedettek!!

Ezek nem kirikák és nem temetni akarom a csapatot meg nem is fogom emiatt kevésbé szeretni DEmi megtört!És ha Pep nem találja meg gyorsan a törést akkor ismét cimek nélkül maradhatunk!!MIndenesetre azt láttuk hogy ez a barca hogy tud valojaban futbalozni a szezon első felében!Én hiszek Pepben és a csapatbanés bátran állitom sikerülni!!Hajrá Barca!!4
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
barca0417
Entrenador del Barça

2009.03.02. 17:04:58

Az Atletico elleni meccsen a védelem egy nagyon gyenge napot fogott ki a kapussal és a vkp-val együtt. A védők nem voltak a helyzet magaslatán, Valdes hetek óta nincs ott, míg én most Tourét is elmarasztalnám, mivel egy Agüero nem gáz ha kicselezi, de hogy többször egymás után fejpárbajt veszítsen a nála 9 fejjel kisebb argentín ellen..... Pedig ha Touré-t legyőzik fejjel, akkor kire számíthatunk. ?
Aztán Messi: volt egy gyönyörű gólja, ami felcsillantotta a reményt, de azon kívül semmi. És a formájától függetlenül, szvsz addig, amíg nincs szíve leadni ziccerben a nálánál jobb helyzetben lévő társnak a labdát, addig nem lesz jobb játékos, mint Ronaldiho fénykorában pl.
Eto'o veszélytelen volt, nem értem Bojant miért nem merte behozni Pep.
Guddjohnsentől sajnos ez volt a max. kb, de most "legalább" nem lógott ki.
Guardiolának fel kell rázni a csapatot, mert az ellenfelek elhitték, hogy legyőzhető a Barca, míg Xaviék kimondva kimondatlanul egyre görcsösebben keresik a pár héttel ezelőtti önmagukat.
Vészhelyzet nincs, de most szükség lesz a hidegvérre és a lelkesedés visszatérésére.
Kép
SuPista
Barça C

2009.03.02. 17:04:43

Gyerekek,kéne egy kis segítség!Én úgy emlékszem hogy a margit is állt már nekünk sorfalat de nem ugrik be melyik évben...A Farkas Norbi a sport tv-ből mondta tavaly és kéne az info!Előre is kösz!
SuPista
Devid16
Jugador d'estrella

2009.03.02. 16:38:56

Nekem úgy tűnt ezen a meccsen Xavi és Etoo érinthetetlen volt...pedig nem ártana őket is néha a padra ragasztani...mert egyik sincs most kirobbanó formában...az pedig érthetetlen hol van Bojan-lehet hogy szemvédőbe nézem a helyzetét mert a kedvencem-de a tavalyi szezon után én adnék neki lehetőséget...az is érdekes hogy nem is szólt hozzá hogy miért nem játszik vagy mivan vele...szívesen olvasnék róla valamit :) de inkább látnám játszani...a bajnokság meg a kupa meg meglesz...a blre nem látok jelenleg reális esélyt...
Sanama
Llegenda del Barça

2009.03.02. 15:50:29

Engem nem sok dolog idegesít összességében,de azok nagyon.

Puyol és Marquez tegnapi teljesítménye katasztrofális volt. Régen láttam őket ennyire rosszul és óvatosan játszani.

A másik a cserék. A csapaton látszik,hogy ki van merülve Xavi,Yaya és a többiek. Hleb,Bojan lazán jöhettek volna,tudtak volna olyat alakítani,mint Eto'o,Xavi. De persze Eto'o-ban akármikor ott a gól,Xaviban meg a forintos passz. De ennyi erővel sosem kellene cserélni.
Cacerest teljesen fölöslegesen hozta be PEP. egyszerűen utána már bal bekk sem volt.

Bojanra pedig kivancsi lennék. Ez nem elfogadható számára,egy ilyen tavalyi teljesitmény után,hogy se a 6-0ás meccseken,se akkor amikor Eto'o rossz, nem játszhat. Egyre biztosabb vagyok benne,hogy Pepnek személyes problémái vannak vele.
Bojan tegnap bőven tudott volna annyit hozzátenni a játékhoz,mint Eto'o.

A harmadik ami nagyon zavar,hogy Alves kezd elszállni magától. Már nem az első szimulálása volt,de most még le is vitette magát. Jó lehet,fájt.. De amit Gagonal leirtam,h undorito,azt most is leirom. Ha annyira fáj,akkor nem gurulok 50métert oda-vissza a pályán...

Pepnek meg kell huznia a féket,kezelni kell a játékosokat. De ez az ő feladata,nem szeretném megint átélni,azt,hogy 12pontból elbukjuk a ligát.
Én bízok Pepben,mert az első féléves teljesitmény nem hiába volt,de arra nem kapunk címeket.
gonosz
Jugador d'estrella

2009.03.02. 15:47:22

hady írta:....a tűz is hiányzik pár játékosnál, a szerencse is....
...ez már nem hullámvölgy, hanem gödör.
2szer átéltük, hogy nem tudtunk ki jönni belőle,...3szor nem akarom..

és már régota tudjuk
a csapat összeállítása:...Végy egy jó kapust!!!!!

Remélem a kupában nem ismétlődik meg a "Getafe-i"bravúr!!
Relax!!! Ne fesd az ördögöt (vagy inkább a Realt) a falra!! Azért vagy szurkoló, hogy jobban bízz a csapatban (mert ebben a csapatban lehet!), mint mások, úgyhogy CSAKAZÉRT IS A BARCA!!!! :twisted: Ne aggódjatok, lesz ez még így se!! Nem tudom, de érzem, hogy jól fogunk ebből kijönni. Egy kis izgalom meg senkinek sem árt! :)
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
stef.lev
Barça B

2009.03.02. 15:39:33

don gamper írta:Kissé el keseredtem a tegnapi eredmény miatt de ma
csakazért is Barca mezben jöttem dolgozni :lol: (kaptam is rendesen)
De csakazért is Barca!!!!
Igazából ami zavart az Guardiola semmittevése a meccsen
Valaki remélem megkérdezi tőle hogy vajon miért maradt a pályán
Guddy,Eto'o,Marquez?Miért nem cserélt időben...Szünetben Guddy le Piqué
be.Csak a vak nem látta hogy ez az Atletico a meccs előtt vért ivott
és felsszántják a pályát arrébb tolják a stadiont.
Kettő-egynél,vagy három-kettőnél miért nem lehetett egy kicsit stabilizálni
a hátso sorokat Látva hogy a két csatáruk azt csinál elől amit akar.Esetleg
egy friss ropogos Bojant behozni.Na hát ezek a kérdések amikre kiváncsi
lennék.
Én is így látom de én inkább a védelmet okoznám a gólokért. Zombor Sanyi bácsinak teljsen iagaz volt amikor a védelmünket mínősítette. Puyolt nem bántani akarom, mert egy nagyon jó futballista de már nem a barca szintjén van ha nincsen jó formában. Marquez pedig... NO COMMENT!!! a második gólnál, nem tudom mit csinált, az elsőnél is neki kellet volna kilépni forlánra akkor csinált egy 11-est amit nem adtak meg és emelett számtalanszor hibázott. Sylvinho, a bl meccs elött sokna mondtátok h miért nem ő kezd bal oldalt... hátt..... ezért.... Szerintem nem kell ezt se kommentálni különösebben. Akkor szerintem henry 11.esénél nem kellet volna fújni, de am meg butaságot csinált titi mert pongolle nem érte volna el.
Összeségében azt gondolom h a védelmünkön ment el ez a meccs úgyh sürgősen össze kell kapni magát a hátsó sornak de remélem milito majd bizonyít
hady
Director del Fútbol

2009.03.02. 15:00:41

....a tűz is hiányzik pár játékosnál, a szerencse is....
...ez már nem hullámvölgy, hanem gödör.
2szer átéltük, hogy nem tudtunk ki jönni belőle,...3szor nem akarom..

és már régota tudjuk
a csapat összeállítása:...Végy egy jó kapust!!!!!

Remélem a kupában nem ismétlődik meg a "Getafe-i"bravúr!!
Léfe
Entrenador del Barça

2009.03.02. 14:01:44

Mi a fene ? Csak azokat a helyzeteket számoljuk amit mi hagytunk ki. Sajnos ennyit az AM. is kihagyott, plusz még egyet a biró nem adott meg az elején.
Fecó
baas11
Entrenador del Barça

2009.03.02. 13:53:11

Igen ,elhiszem ,engem is bosszant h kihagytunk még 1-2 óriási ziccert de csak így utólag,ha 3:0 nyerünk vígan beszélgethetnénk h ez is egy 6-os lehetett volna....DE
"igenis rúgjunk 6ot,ha 5öt kapunk,és megvannak hozzá a helyzeteink." ez sajnos az idény ezen szakaszában közeledve a bajnokság végéhez(számolva azzal is h akiket az ősszel péppé vertünk most még agresszívabbak lesznek ellenünk) a Bl.-ről nem is beszélve ahol kiváló védelmek vannak és a csak rúgjunk egyel többet stratégia nagyon veszélyes,hisz egy bekapott gól is végzetes lehet ....ez sztem már nem műkődik mint mondjuk oktoberben egy bajnokin amikor még sokkal kisebb volt a teher és következmény is és ezzel az ellenfelek is így voltak !
A középpályás szűrést és a védelmet sürgősen helyre kell rakni... és akkor nem lesz gond,mert szerencsére a klasszis támadóink nem fogytak ki a gólokból!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára baas11 2009.03.02. 14:12:58-kor.
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
miihii
KHAL

2009.03.02. 13:30:18

baas11 írta:miihii :

" Valamint ezek a védelmi megingások is belefértek volna,ha a támadószekciónk ki tudja használni a kínálkozó lehetőségeiket.A 3 gól ma kevésnek bizonyult,ám lett volna esélyünk nem egy további találat eléréséhez. "

Hát ezzel én nagyon nem értek egyet,a támadószekció megtette a mit kellett rugott 3 -t idegenben, mi kell még ? jah h közbe meg kaptunk 4-t !!!!!
Persze hagytunk ki helyzetet is mint általában minden meccsen,de nem rúghatunk mindig 6-t h ne kapjunk 7-t....egy Barcelona 2 gólt sem szabad h kapjon ,nem hogy 4-et, hát úgy mit akarunk ? vezettünk 3:2 re ,és tíz percet nem tudtunk kihúzni,ez a baj!

Arról nem beszélve h ez ellen a csapat ellen az ősszel támadást alig lehetett vezetni ,most meg örülhetünk h nem kaptunk 8-t....
Nem kötelező egyet érteni velem,de ha elolvastad az egész hsz-t egyben,akkor láthatod,h mindkét egységet elmarasztalom...
A védekezőket is,mert naon nem álltak a helyzet magaslatán valamint a támadókat is.
"Rúgtunk 3at idegenben,mi kell még?"
Mondjuk az,h a kínálkozó ziccereinket üssük be.Márpedig az említett találatainkon kívül legalább 4 olyan helyzetet puskáztunk el,amit nemhogy illett volna belőni,hanem szinte kötelező.És igenis rúgjunk 6ot,ha 5öt kapunk,és megvannak hozzá a helyzeteink..Mindazonáltal valóban nem szabadott volna 4et gyűjtenünk egy meccsen!Szal az egész csapat együtt viheti most is el a balhét...
Lezárt