Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem meg sem közelíti azt. Egyéni képességekben lehet, mert Villa is és Alexis is jók, Messi meg talán mégjobb, mint akkor, de Eto'o-Henry és Messi 3 különböző játékos volt, akik jól kiegészítették egymást, jók voltak kicsiben is, olyan beindulásaik voltak amiket élmény volt nézni, és lendületes, ötletes focit játszottak. és mindhárman sok gólt szereztek.zolesszz írta:Én szerintem újra van egy olyan veszedelmes csatársorunk mint ami a 2008-2009-es szezonban volt Henry-val, Eto'o-val és Messi-vel.
Alexis bal oldalt nagyon jó lesz. Én Villát vagy Pedrót tenném középre és Messi újra kikerülhetne jobboldalra hogy őrületbe kergesse a védőket Dani Alvessel megtámogatva.
Ahhoz kéne még1 csúcsformában lévő csatár... Másrészt a srác egyre jobb, de azért ne 1 meccs alapján hasonlítgassuk a tridentéhez. Remélem Pedro hamarosan jó formát kap el, aztán egy Alexis-Messi-pedro 3-as nem lenne gyenge egyáltalán.zolesszz írta:Én szerintem újra van egy olyan veszedelmes csatársorunk mint ami a 2008-2009-es szezonban volt Henry-val, Eto'o-val és Messi-vel.
Alexis bal oldalt nagyon jó lesz. Én Villát vagy Pedrót tenném középre és Messi újra kikerülhetne jobboldalra hogy őrületbe kergesse a védőket Dani Alvessel megtámogatva.
Ez azért lehet, mert Chilében dinnyét árultak az apjával mikor kicsi volt és mindig a hóna alatt cipelte az árút.Sanama írta:Amúgy csak nekem tűnik úgy, mintha feszítene miközben fut?
csak ismételni (idézni) tudom önmagam, egyértelműen a kezdőben a helye a képességei alapján, sőt, ha még hozzávesszük, hogy villa a gólja ellenére sincs jó formában, és hogy pedro a sérülése előtt szürke volt, akkor szerintem mostanság bejátszhatja magát a kezdőbe.shutterisland írta:én csapatnám a kezdőbe, mint a szél.
merészet fogok mondani, de az alapján, amit láttam tőle korábban a válogatottban, udineseben, de akár nálunk is, szerintem az indulósebessége, technikai készsége, és a súlypontjából adódó előnyei megegyeznek messiével...csak míg messi 1-2 féle cselt (inkább megtolásnak hívnám) használ, addig alexis kicsit többet, és sokszor rosszat választ.És itt jövedelmezhet az, hogy Sanchez talán jobb az egy az egyekben, mint Pedro, vagy Villa.
shutterisland írta:pedro,alexis,afellay...ők mind le vannak korlátozva, villa meg ugye a vonal mellé van téve.