Bodi írta:Az bennem is megmaradt!Azt mondta,hogy ilyen erős kerettel nem tudja elképzelni,hogy ne jussanak el odáig.
Remélem idén valaki megfoja Duncanékat,és remélhetőleg ez nem a Dallas lesz,hanem mondjuk a Suns.
Amúgy nemtom miért,de bennem évről-évre csökken az NBA iránti láz,2 évvel ezelőtt még számoltam vissza napokat,hogy mikor kezdődik már,most meg nincs bennem semmi extra.Bár lehet ez az egész csak azért van,mert Lakers szúrkolóként nem várhatok sokat a szezontól.

Majd a Bulls!!!
Amúgy én nem igazán hiszek már a Sunsban, hiszen 3 éve nem tudtak bejuti, igaz tavaly sokak szerint csalás volt, sztem mondjuk nem...
DE!
Távozott Kurt Thomas a csapat legjobb védője, aki mindig az ellenfél legjobb magasemberét fogta (Spurs ellen értelemszerűen Duncant) Jött helyette Brians Skinner, aki, hogy is mondjam, közel sincs olyan jó védő, mint amilyen Thomas volt, meg nem is igazán hallottam róla túl soka, mivel a Bucks (eddig ott játszott), nem igazán kerül képernyőre.
Érkezett egy Grant Hill, aki így 35 évesen is az egyik kedvenc játékosom, és ennyi idősen is brutálisan jó játékos, de mindenki tudja mikor játszott végig utoljára egy szezont egészségesen, szóvel az ő kiesése rövidebb-hisszabb időre szinte boritékolható...
Ugye van Nash, róla nem kell beszélnem, ő is [auto_cenzúra] jó játékos (bár én személy szerint utálom

), de ő sem lesz már fiatalabb.
Van Amare Stoudemire, akit idén nyáron már megint műtöttek, nem tudom ez mennyi ideig bírható, ha minden évben műtik a térdét, előbb utóbb sztem bajok lesznek vele. Az a szerencséje, hogy a tavalyi kihagyott szezonban remekül megtanult középtávolit dobni, de még mindig elég sokat atletizál...
Boris Diaw, az a játékos aki Amare mellett nem tud játszani, most, hogy Stoudemire hiányzott a műtét miatt az előszezonban, megint a tavaly előtti teljesítményt láthattuk tőle, kérdés mi lesz, ha visszatér...
Ez a néhány dolog sztem meghaározó lesz idén a Sunsnál, illetve még az kérdés, hogy Marion milyen állapotban lesz, hiszen nyáron kiverte a balhét és távozni, de végül sikerült állítólag megnyugtatni. (?)
Ha ezeken felül tudnak kerekedni, akkor van esélyük a bajnoki címre, ha nem, akkor ennyi volt. Mert az, hogy minden évben nyerik az alapszakaszt senkit sem érdekel...