Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én már -5 fok környékén mirelitre fagyok, de most egész jól bírom.messideco írta:Nem vagyok eszkimó, de a -20 -30 fok közötti hőmérsékletek nem ritkák nálunk. És bírjuk...
Más választásunk nem nagyon van.messideco írta:Nem vagyok eszkimó, de a -20 -30 fok közötti hőmérsékletek nem ritkák nálunk. És bírjuk...
Biztos, h ez helyes, utsó sztem biztos nem. Elsőt sem hiszem...messideco írta:Apropó sí:
valaki tudja melyik a helyes? Sízni, síelni, síjezni (ilyent is hallottam), stb...
Szerintem még a nyelvészek sem tudják ezt pontosan.
Elhunyt Bear Grills!A híres túlélő utolsó filmjének forgatásán halt éhen, melynek címe : "Élj meg Magyarország fővárosában az ottani minimálbérből" volt.Bear a forgatás elején felvette a nettó 70125 Ft szakmunkás minimálbért és megkezdte a túlélést, ám a forgatási hónap harmadik hetének közepén, miután a hónap elején kifizette az általa lakott 40m2 belvárosi gangosház 2. emeleti lakásának összes rezsijét és a fennmaradó 5000 Ft-ot az azt követő második napon felélte, elhunyt.Halálát egyértelműen a levertségből a mély depresszióba zuhanás, valamint a tartós éhezés okozta. Bear Grills-t országunk kormánya saját halottjaként gyászolja.
én a 15 fok környékét szeretem a legjobban.Capon írta:És nyáron hány foktól kezdődnek a bajok nálatok daffy és visca el barca??
Egyébként én sem csípem a nagyon meleget. 30 fok felett már csak szenved az ember.
TESÓKÁIM! Ti is télimádók vagytok? Én is szeretem ezt a hideget, de nyáron megsülök!! Én azt a nézetet vallom, hogy ha télen fázom, még jobban felöltözöm. De nyáron ha rohadt meleg van, hova vetkőzzek le? A bőrömet csak nem kaphatom le.visca el barca írta:dettodaffy írta:én -10ig nem hordok se kesztyűt,se sálat. nagyon ritkán fázom és ahhoz tényleg piszok rossz időnek kell lenni. viszont nyáron én haldoklom...ahhoz h fázzak már igen igen hidegnek kell lenni, viszont nyáron egyszerűen rosszul vagyok a melegben. szerintem én vagyok a világon az egyetlen ember aki utálja a nyarat.
dettodaffy írta:én -10ig nem hordok se kesztyűt,se sálat. nagyon ritkán fázom és ahhoz tényleg piszok rossz időnek kell lenni. viszont nyáron én haldoklom...shutterisland írta: a magyar bear grylls
én utálok fázni, ázni, meg ilyenek.
nem beszélve arról, hogy minél keményebb a tél, ugye annál drágább is..
én -10ig nem hordok se kesztyűt,se sálat. nagyon ritkán fázom és ahhoz tényleg piszok rossz időnek kell lenni. viszont nyáron én haldoklom...shutterisland írta: a magyar bear grylls
én utálok fázni, ázni, meg ilyenek.
nem beszélve arról, hogy minél keményebb a tél, ugye annál drágább is..
a magyar bear gryllsdaffy írta:én imádom a szélsőséges időjárást(a meleg kivételével). folyton a radarképeket lesem,imádom a szelet,a tornádókat,a viharokat. ami másnak szörnyű idő,az nekem természetjáró és élvezet. ha nem mérnöknek tanulnék,akkor teljesen biztos,hogy az időjárással kapcsolatos munkám lenne. nagy vágyam részt venni egy tornádótúrán is.shutterisland írta:ejj gyerekek, finom hétvége lesz
felénk (békésmegye) 20-30 cm hó között várható, és nappal -8, este -14...az úgy kombinálva édes lesz.
szóval nekem jól jön a -10 és a nagy hó
én imádom a szélsőséges időjárást(a meleg kivételével). folyton a radarképeket lesem,imádom a szelet,a tornádókat,a viharokat. ami másnak szörnyű idő,az nekem természetjáró és élvezet. ha nem mérnöknek tanulnék,akkor teljesen biztos,hogy az időjárással kapcsolatos munkám lenne. nagy vágyam részt venni egy tornádótúrán is.shutterisland írta:ejj gyerekek, finom hétvége lesz
felénk (békésmegye) 20-30 cm hó között várható, és nappal -8, este -14...az úgy kombinálva édes lesz.
Már látom is magam előtt, mint a VV legújabb szériájának műsorvezetője.kanty írta:szerintem munkát is könnyebben kap, mint egy átlag börtönviselt.